چطوری یه کامپوننت رو صفحه اصلی قرار بدم

با سلام خدمت اساتید محترم..
میخواستم virtuemart (فروشگاه ) رو برای مامبو یا جوملا نصب کنم؟
اولا کدوم یکی رو توصیه میکنید؟ دوما میخوام virtumart صفحه اصلیم بشه! شاید سوالم خیلی ساده باشه ... ولی بعضی وقتا آدم هنگ میکنه دیگه...! کاریش نمیشه کرد.

pilevar

Member
من جوملا رو پیشنهاد میکنم پون این کامپوننت با جوملا سازگاری بیشتری نشون میده.

در مورد سوال دوما هم باید بگم که شما باید اون کامپوننت رو در منو اصلی یا همون main menu در بالا ترین قسمتش لینک بدین اون موقع اون کامپوننت در صفحه index.php شما ظاهر میشود.

پیروز باشید

mhadaily

Member
با سلام خدمت اساتید محترم..
میخواستم virtuemart (فروشگاه ) رو برای مامبو یا جوملا نصب کنم؟
اولا کدوم یکی رو توصیه میکنید؟ دوما میخوام virtumart صفحه اصلیم بشه! شاید سوالم خیلی ساده باشه ... ولی بعضی وقتا آدم هنگ میکنه دیگه...! کاریش نمیشه کرد.

روی هر دو به خوبی کار می کنه و مشکلی نداره

راه دوم رو هم که پیلاور کفتن در منوی اصلی باید در بالاترین قسمت باشه ( حتی بالاتر از صفحه اصلی )

virtue mart رو روی مامبو نصب کردم..
برای home page هم همون کاری رو که گفته بودین انجام دادم ، الان virtumart صفحه اصلی من شده ولی یه اروری میده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warning: include(D:/Local Server/wamp/www/mambo4.6.1p/administrator/components//compat.joomla1.5.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Local Server\wamp\www\mambo4.6.1p\components\com_virtuemart\virtuemart.php on line 24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روی سرور هم امنحان کردم همین ارور رو میده.
البته این نشون میده که روی جوملا مشکلی پیش نمیاد.اصلا این فایل "compat.joomla1.5.php" داخلش نوشته:
This file provides compatibility for VirtueMart on Joomla! 1.0.x and Joomla! 1.5

ولی خوب من میخوام رو مامبو نصبش کنم..

جدیدترین ارسال ها

بالا