omidsas گفت:من تو سایتم از layer استفاده کردم حالا به نظر می رسه این layer ها موقعیت خودشونو بر اساس صفحه نمایش تنظیم می کنند برای همین با کوچیک شده پنجره مرورگر جاشون تغییر میکنه اگه می دونید چجوری می شه درستش کرد کمکم کنید.
logical_82 گفت:اولا اینکه من که بیشتر از سه ساله طراحی وب می کنم و تا حالا هم از این لایر های مسخره استفاده نکردم . در ضمن همه چیز رو همگان دانند . شما هم تازه وارد هستی تو این فوروم و بهت پیشنهاد می کنم قبل از هر کاری قوانین رو بخونی بعد هم بدون که تو این فوروم ادعا معنایی نداره پس لطفا ...
bamshad گفت:مثل اینکه خیلی مغروری echessdesign جان
ولی این سایتی که معرفی کردی و مثل اینکه واسه خودته چند کد javascript ساده بیشتر نبود
شما هم نمی خواد سابقه طراحی وبت رو به رخ بچه ها بکشی
خواهش میکنم به جای اینکه با غرور حرف بزنی دنبال نقطه ضعفهات باشی بهتره
اصلا هم حال کل کل رو ندارم و فقط به عنوان یک دوست بهت اینو گفتم تا در جایی ترد و منزوی نشی
موفق باشی
bamshad گفت:مثل اینکه خیلی مغروری echessdesign جان
ولی این سایتی که معرفی کردی و مثل اینکه واسه خودته چند کد javascript ساده بیشتر نبود
شما هم نمی خواد سابقه طراحی وبت رو به رخ بچه ها بکشی
خواهش میکنم به جای اینکه با غرور حرف بزنی دنبال نقطه ضعفهات باشی بهتره
اصلا هم حال کل کل رو ندارم و فقط به عنوان یک دوست بهت اینو گفتم تا در جایی ترد و منزوی نشی
موفق باشی
من تو سایتم از layer استفاده کردم حالا به نظر می رسه این layer ها موقعیت خودشونو بر اساس صفحه نمایش تنظیم می کنند برای همین با کوچیک شده پنجره مرورگر جاشون تغییر میکنه اگه می دونید چجوری می شه درستش کرد کمکم کنید.