چطوری می شه بنر طراحی کرد؟

m2babaey

Member
سلام
چطوری می شه بنر طراحی کرد؟
من یک بنر می خوام که 5 تا پریود داشته باشه و متنش هم در متحرک باشه!
چکار کنم؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
برای ایجاد بنر متحرک باید از برنامه هایی مثل گیف انیماتور یا ایمیج ریدی یا فلش استفاده کنید. البته با فتوشاپ نسخه Cs2 هم میشه ولی دستتون به اندازه ای که تو برنامه های اولی گفتم باز نیست. بهترین و راحتترین گزینه فکر کنم ایمیج ریدی و گیف انیماتور باشن.

Mandana

Active Member
اینجا انجمن نظرخواهیه.سوالاتتون رو باید در انجمن سوالات بپرسین
موفق باشید

°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°

m2babaey

Member
سلام
ممنون
لینک دانلود image ready , gif animator به همراه کرکشون دارید؟ رفتم پی سی ورلد اما cannot find اومد
یک سرجی کردم، این اومد:
http://www.thebestsoft.com/search/image+ready.html
اما نمی دونم کدومشه یا اصلا ایناس یا نه
اگر لطف کنید ممنون میشم

Mandana

Active Member
عزیزم اگه فتوشاپ دارین همراه فتوشاپ توی پروگرم فایلز! نصب میشه.ایمیج ردی رو میگم.توی program files>adobe
کنار فتوشاپ.دقیقا ور دلش می تونین بیابینش
pg_bubbles.gif

موفق باشید
wind37.gif

m2babaey

Member
آره
یادمه یک بار که چند ماه پیش فتوشاپ نصب کرده بودم تو programs کنار adobe یک برنامه دیگه هم بود ( اگر اشتباه نکنم photoshop image ready ) با خودم می گفتم من که فتوشاپ می خوام باید کدومش رو استفاده کنم:lol: حالا فهمیدم که ا:oops: ون چی بوده

Mandana

Active Member
نه عزیزم.اسمش فتوشاپ ایمیج ردی نیست.adobe image ready که همراه با adobe photoshop هستش
موفق باشی
128fs318181.gif

GFX Master

اگر بتونی با همون ایمیج ریدی کار کنی خیلی بهتره. چون برنامه هایی مثل گیف انیماتور باعث تنبل شدن طراح میشه و اون ذوق هنری رو از طراح میگیره. ولی ایمیج ریدی برعکس باعث میشه طراح با خلاقیتی که مجبوره بکار ببره طرحاشو ایجاد کنه.

AMiR

Active Member
سارا خانوم لينك واسه دانلود اين" گيف انيماتور "داري؟

GFX Master

لینک دانلود ورژن trial رو میتونی تو گوگل هم سرج کنی پیدا کنی ولی باید دنبال کر ک این برنامه بگردی.

AMiR

Active Member
تو اين لينك چيزي نبود
ولي ممنون اصلا ياد p30world نبودم
2 تا لينك پيدا شد
اين كه شما مي فرماييد كدومه؟
Ulead GIF Animator
Babarosa Gif Animator
؟

جدیدترین ارسال ها

بالا