چطوری میشه فیلم انیمیشن ساخت؟!!!!!!!!

rostam_ario

New Member
سلام...
دوستان یک پرسش داشتم...
چطوری میشه یه فیلم انیمیشن کاملا حرفه ای ساخت؟
آیا با نرم افزار های موجود که برای دانلود گذاشته شده امکانش هست :d ( نخندینا ) یا اینکه حتما باید به صورت آکادمیک بگذرونیم؟( اونم تو خارج)
مثلا با برنامه ای مثل مایا میشه یه فیلم انیمیشن ساخت؟
چه برنامه هایی هست؟ آموزش فارسی هم دارن؟
دوستانی که می دونن کامل توضیح بدن...
مرسی

spy4all

Member
با مایا همه کاری میشه کرد ولی شما تنهایی نمی تونید انیمیشن بسازید . باید چندین نفر باشید تا بتونید یه چیزی از آب دربیارید .

dada3d

New Member
دوست من وقتي صخبت از توضيح كامل ميكنيد يه كم باعث تب ميشه !! اما شايد بشه تا حدودي به شكل بيان كرد كه استفاده از نرم افزارهاي انيميشن سازي فقط قسمتي از كل يك پرو‍زه رو شامل ميشه . والبته اگه شما با نرم افزارهاي انيميشن سازي آشنا بوديد حتما متوجه ميشديد كه ساخت يك انيميشن بلند يا فيلم انيميشن اون هم به تنهايي مثل اينه كه به تنهايي يك آپارتمان 30طبقه رو از پي تا لوله كشي و نما كاري انجام بديد. براي آشنايي بيشتر سعي كنيد اول نرم افزار رو يادبگيريد و بعد با گروهاي مختلف مشورت و سپس در صورت امكان كارهاي مشترك انجام بديد . يك كار 30 ثانيه اي ممكنه يك ماه طول بكشه شما فكر ميكنيد يك فيلم 100 دقيقه اي رو در چه مدت ميتونيد بسازيد ؟ البته اگه اوستايي !!

moriniza

New Member
من در حال ساخت یه فلم کاملا حرفییم حالا هرکی می تونه کمک کنه

Night_Alone

New Member
For Help

سلام دوست عزیز
میشه برام ایمیل بزنید و در مورد پروژه تون توضیح بدید. اگر پروژه جالبی باشه و از سناریوی اون خوشم بیاد و احساس کنم ارزش صرف انرژی رو داره می تونید برای ساخت انیمیشن حرفه ای تون روی بنده و تیمم حساب کنید.
منتظر ایمیل شما هستم
برقرار باشید

pythoN

Active Member
اولا که تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید .
سلام...
دوستان یک پرسش داشتم...
چطوری میشه یه فیلم انیمیشن کاملا حرفه ای ساخت؟
آیا با نرم افزار های موجود که برای دانلود گذاشته شده امکانش هست :d ( نخندینا ) یا اینکه حتما باید به صورت آکادمیک بگذرونیم؟( اونم تو خارج)
مثلا با برنامه ای مثل مایا میشه یه فیلم انیمیشن ساخت؟
چه برنامه هایی هست؟ آموزش فارسی هم دارن؟
دوستانی که می دونن کامل توضیح بدن...
مرسی

سلام
ببین انیمیشن ساختن یه حدف میخواد ، استعداد ، علاقه و خلاقیت . ابزار اصلا مهم نیست تو همینجا نگاه کنی متوجه میشی چقد ابزار زیاد هستش . 3dsmax یا maya بعد اگر بخوای به صورت جدی کار کنی باید ابزار ها رو هم اموزش ببینی. بله منابع فارسی هم وجود داره اما اصلا به پای منابع انگلیسیش نمیرسه .

جدیدترین ارسال ها

بالا