چطوری میشه در php کاری کرد که بعضی از فایل ها در سیستم کاربر ذخیره نشند

abbasi_0912

Active Member
با سلام
دوستان سوالی داشتم
چطوری میشه در php کاری کرد که بعضی از فایل ها در سیستم کاربر ذخیره نشند ، مثلا کاری بکنیم که در هنگام ورود کاربر به سایت تمام java script ها نمایش داده بشوند ولی هنگام ذخیره صفحه یکی از فایل های java script ذخیره نشه و اگر هم کاربر در سورس صفحه لینک فایل را پیدا نتونه فایل را دانلود بکنه . فکر میکنم که واضح تر از این نمی شد گفت در ضمن اگر امکان دارد کد آن را بگذارید چون من در php تازه کارم و شاید نتونم از راهنمایی شما استفاده کنم از همین رو بهتره که کد آن رابگذارید.

با تشکر

abbasi_0912

Active Member
چرا کسی جواب نمی ده .اگر این امکان وجود نداره بگید .
آخه خیلی ضایع هست که چند نفر بیان توی سایت ولی عضو نباشند مثلا به یک بخش میری 3 نفر کاربر و بی نهایت مهمان چرا عضو نمی شید تا با کمک هم بتونیم مشکلات یک دیگر را حل کنیم

شاید هم من عجله دارم

در هر صورت ممنون ام از تمام مجید آنلاینی ها

آخرین ویرایش:

www.nero.ir

Member
جاوا اسكريپت يك زبان كلايت سايد هستش يعني در كامپيوتر كاربر اجرا ميشه بنابرين بايد اين كد به طرف كامپيوتر كاربر ارسال بشه و در اون اجرا بشه . ولي نمي دونم كه آيا راهي وجود داره كه فايل هاي js رو در يك فلودار بزاريم و ميشه روي اين فولدر كاري انجام داد كه كسي با داشتن لينك فايل نتونه اون رو دانلود كنه ولي فكر نمي كنم عملي باشه.چون خودم تا حالا از سايت هاي درست حسابي فايل js زياد دانلود كردم اونم با نگاه كردن سورس برنامه و پيدا كردن آدرس لينك يكي از سايت ها هم كه كلي لينك داره www.iritn.com هسستش يك نگاه بندازه به سورس همش رو ميشه دانلود كرد

abbasi_0912

Active Member
حق با شماست من هم زیاد اینکار رو کردم ولی یک و مواردی پیش می آید که نمی خواهید کسی بتونه این کار رو بکونه یا اینکه اگر لینک فایل رو پیدا کرد و خواست ون رو دانلود بکنه و لینک رو به مرورگر یا یک برنامه دانلود به طریق ای به یک صفحه دیگه بره .

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
تو همین فاروم در این مورد بحث شده، ایکاش میگشتید
یکی از راه هاش اینه که js رو تو یه فایل php بریزید و بالای فایل php یه شرط وابسته به session بزارید:

javascript.js
PHP:
function myfunc(){
  alert('this is a test')
}
تبدیل کنید به :
javascript.php
PHP:
<? if(!$_SESSION['valid_access']){die();} ?>
function myfunc(){
  alert('this is a test')
}

البته تو کد های php باید به $_SESSION['valid_access'] مقدار true بدید که خود برنامتون بتونه بازش کنه و آخر برنامه هم مقدارشو false کنید که اگه آدرس فایل رو تو همون window زد هم باز نشه

milads

Banned
ببخشید 4 خط کد JavaScript چه ارزشی داره که بخوای پنهانش کنی .
اگر Client سایت شما حرفه ای باشه به راحتی می تونه کد Java Script شما رو در بیاره .
موفق باشید .

abbasi_0912

Active Member
حق با شماست ارزش نداره که بخواهی خودت رو به زحمت بندازی ولی من برای دونستن و اینکه اطلاعات ام کامل تر بشه گفتم و شاید روزی پیش بیاد که کار یک مشتری رو انجام بدی و اون حتما روی ون کلیک کنه و بخواهد سایت اش حتما این طور طراحی بشه.

در ضمن روش دوستمون فکر کنم یک اشکالی هم داشته باشه اونم اینکه باید برای تمام صفحات این کار رو بکنی یه عبارتی بدبختی..

باز هم از همه شما ممنونم که جواب دادید.

جدیدترین ارسال ها

بالا