چطوری میشه با استفاده از سرور ساید تاریخ و ساعت هر منطقه از دنیا را درست نشون داد

esf-kh

Member
با درود . با asp کلاسیک برنامه‌ای تحت وب نوشته‌ام که با داشتن تاریخ و زمان درست منطقه‌ای که کاربر از آن سایت را بازدید می‌کنه کار می‌کنه . مثلا اگر کاربری از ایران سایت را در 8 آبان در ساعت 12 ظهر بینه برنامه تاریخ و زمان ایران را درست نشون بده و مطابق با اون عمل کنه و همون زمان در آمریکا ساعت و تاریخ اون منطقه رو بگیره و کاربری که از اونجا وارد شده برنامه طبق او زمان و تاریخ خودشو وفق بده . من حتی‌المقدور می‌خام که اینکار از طریق سرور صورت بگیره و به کلاینت ربطی نداشته باشه . از طریق IP شنیدم میشه اینکار را کرد . سوال اینجاست که لیست ip ها را از کجا می‌تونم بدست بیارم . و آیا سایتی هست که جدول آیپی‌ها را در اختیار بزاره ؟ من می‌خوام مثلا متغییری به اسم datevar تاریخ را به خودش اختصاص بده و timevar مقدار زمان را . آیا سایتی هست که خدمات رایگانی را در این زمینه ارائه بده تا با داشتن ip ساعت و تاریخ را به من بده که من بتونم اونو به این دو متغییر نسبت دهم ؟ در ضمن اگر بخوام از کلاینت کمک بگیرم چه جوری می‌شه که کاربر با بازکردن صفحه زمان و تاریخ سیستم به سرور داده بشه و بعد از انجام محاسبات صفحه از طریق سرور فرستاده بشه؟

amirlol

Well-Known Member
بهترین حالت همینه که می یای از طریق Ip طرف کجاست و تاریخ و ساعت رو نشان بدی
خوب Ip ها رو باید یه سرچ کنی !
من فکر کنم تو آتاسغالام یه داکیمنت از کل Ip ]ا داشته باشم با محلشون
اگه بود خبرت می کنم و آدرس ایمیلتو می گیرم که بفرستم برات

amirlol

Well-Known Member
این فایل میاد Ip رو میگیره و بعد میگه طرف تو کدوم کشوره

پیوست ها

• illegal_aliens.rar
    129.2 کیلوبایت · بازدیدها: 29

esf-kh

Member
بادرود . از شما بسیار سپاسگزارم . آیا این مجموعه از آی پی ها را میشه آپ دیت کرد ؟ و همچنین من می خام که اختلاف زمانی هر یک از این کشورها را که در این فایل وجود دارد با گرینویچ داشته باشم و بتونم توسط اون اختلاف زمانی اون را با ایران به دست بیارم . آیا سایتی می شاسید که این اطلاعات را بده ؟ ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا