چطوری میشه اینطور نورپردازی کرد؟!!

Hes25

Active Member
سلام به همه
دوستان من جدیدا یه بازی فکری ماجرایی انجام دادم که فوق العاده طراحی جالبی هم داشت
اینم یکی از صحنه های این بازی بود که نورپردازی خیلی خوبی هم داره

http://www.vip.irfreeup.com/do.php?img=27102

الان من خیلی کنجکاو شدم که بدونم برای اینکه کارم خروجی اینطوری داشته باشه چه کارایی باید انجام بدم؟

مثلا می دونم سازندش (که روسی هم هستن) با زی براش اون دیوار ها رو طراحی کردن بعد تکسچر دادن اینا رو می دونم
حالا که می خوایم نورپردازی کنیم چه نور هایی و با چه تنظیماتی در مایا باید بکار بگیریم (البته با منتال ری)
و کسی هم تو این سایت پیدا میشه که بتونه مثل این نورپردازی کنه؟(من همه کارای تو گالری رو ندیدم البته)

حالا خواهشا هرکی هر چی بلده بگه البته اینم بگم من مبتدی مبتدی نیستم تعداد زیادی آموزش دیدم(مثلا کارای الکس ساندری) از روی همون هم یه نمایی رو زدم اما اصلا اینطوری نمیشه!!؟

چکار باید بکنیم؟

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوست عزیز این رندر نیست ، matte هست ، مخلوطی از نقاشی و عکس !

من میتونم اینجوری نورپردازی کنم ، برای چی ؟

آخرین ویرایش:
سلام . تا جایی که من می دونم این نوع رندر ها ترکیب تصاویره . یعنی رندر های مختلف شده با آلفاهای مختلف و در انتها ترکیب آنها با nuke یا after effects بعید می دونم کسی با یک تک رندر بتونه همچین خروجی بگیره و اگه هم بشه درد سر داره .

Hes25

Active Member
من میتونم اینجوری نورپردازی کنم ، برای چی ؟

سلام
راستش من این کار هنری رو که دیدم متوجه شدم بیشتر سه بعدی کار ها یا کلا گرافیست های ایران زور حودشون و در راه درستی خرج نمی کنن!
مثلا همین شرکت که از این بازی ها میزنه هر ماه یکی میده بیرون و کلی سود میکنه! (چون ارزون هست به تعداد زیاد فروش میکنه)

من به این فکر افتادم که بجای هدر دادن وفت روی کار سه بعدی متحرک ما که جذابیت آنچنانی هم نداره (چون ما تکنولوزی سخت افزاری اون رو نداریم) بیایم گروه هایی تشکیل بدیم که اثار نیمه متحرک در قالب پرژه های 2d درست کنیم مطمئنا هستن استعداد هایی که با هم جمع بشن می تونن داستان های خوبی رو مثل این نوع بازی های ادونچر بسازن ...نه وقت می خواد نه هزینه انچنانی...نامیدم نمیشه کسی چون میشه ساخت!

ضمنا الان رابطه ایران و روسیه هم خوب شده و دیگه می تونین مثلا برین به شرکت همین سازنده این بازی کمک هم بگیرین بعد بیاین با هم شرکت بزنین از این بازی ها درست کنین سخت نیست!

بنظزتون ایده خوبی نیست!

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
فکر خوبی هست ، اما قبل شما خیلی افراد به این فکر افتادن اما از اخر به جایی نرسیدن چون اینجا اصلا بها نمیدن ، این فکر کنم کار big fish باشه چون خودم از طرفدار های سری drawn هستم .
اونجا big fish سرمایه گذاری میکنه اما اینجا کی ؟

Hes25

Active Member
دوست عزیز این رندر نیست ، matte هست ، مخلوطی از نقاشی و عکس !

راستی یادم رفت بگم فکر نکنم همه اینا ترکیب چندتا عکس معمولی باشه سه بعدی هم داره
مثلا قبل اینکه یک تصویری ثابت بشه دموی Cg هم داره که در انتها وقتی تصویر ثابت میشه هیچ تغییری نمی کنه فقط کمی زلال تر میشه ! ...بقیه بگ گراند ها هم بیشتر اینطورین!

باز من رشتم گرافیک نیست مطمئن نیستم خوب...میشه با عکس این کار رو کرد؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا