چطوری میتونم subcategory بندازم؟!

من برای سیستمی که دارم طراحی می کنم میخوام جوری باشه که بتونم subcategory داشته باشه. نحوه لینک دادن به مطالب هم نمیخوام به صورت ID باشه. یعنی مثلا اینجوری باشه: index.php?category=first و برای subcategory هم اینجوری: index.php?category=first&subcategory=second .

در حالت ID که کاری نداره. باید در موقع ارسال مطلب هم برای هر مطلب یه CAT_ID قرار بدیم و و در صفحه index بگیم که بر اساس آنcat_id فهرست کنه. اما در مورد این روشی که بالا گفتم کسی بلده که چجوری میشه ساختش؟ و یا حداقل منبعی در این مورد دارید که در موردش توضیح داده باشه. ( در ضمن نمیخوام به صورت وبلاگی هم subcategory بندازه. مثلا نوعی که در MT هستش و یا دیتالایف.) :)
ممنون میشم کمکم کنید.

موفق باشید/.

چرا کسی اینو جواب نمیده؟؟؟

بازم سلام. ماشالله که کسی جواب نمیده.!!!!!! :sad:

حالا ببینید لااغر اینی که نظر خود منه میشه انجامش داد یا نه. ببینید ما میتونیم یه فانکشن برای سیستم و یا صفحه index تعریف کنیم که اگه فلان دستور بعد از آدرس index اومد کاری که میخوایم رو انجام بده. یه مثال براتون میزنم. شما مثلا فانکشن act رو در نظر بگیرید. این فانکشن رو من برای logout نوشتم مثلا:

PHP:
if ($act="logout") 
{
 echo "<script>document.location='index.php'</script>";
{

خوب من میخوام بدونم برای مثلا category هم میتونم این کار رو انجام بدم. مثلا اینجوری:

PHP:
if ($category="first_category") 
{
فلان کار رو انجام بده.
{

که برای اجرا شدن هم بعد از آدرس index اینجوری میذاریم: index?category=first_category به نظرتون اینجوری میشه؟

منتظر جوابتونم. تو رو خدا کمکم کنید بابا.

jhoseini

Member
کار اصولی برای طراحی category و subcategory طراحی جدول db بصورت زیر
PHP:
categories ( catId , catParent , catTitle );
طوری که هر دسته بتونه زیردسته هم داشته باشه catId دسته بره به فیلد catParent زیردسته

14.gif

بله حرف شما درسته. این سیستم اجرا میشه. اما سوال من هم همین بود. یعنی اگه من به جای آی دی هر مطلب نامی را براش معین کردم بذارم، به فهرست مورد نظر ارجاع میشه یا نه؟

اگه میشه شما یه مثال برام بیارید که دقیقا مثل درخواستی که در پست دوم داشتم باشه.

از اینکه توجه کردید ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا