چطوری میتونم یک متریال رو از یک صحنه ذخیره کنم ؟؟؟ و چند تا سواله دیگه ;)

Wall E

New Member
با سلام...
اگر بخوایم متریالی رو از یک صحنه ذخیره کنیم چطور باید این کارو انجام بدیم ؟؟ چون من متریال رو در متریال لایبرری ذخیره کردم اما وقتی تو پوشه ی مربوطش میرم نمیبینمش !! در وااقع میخوام این متریال مثل متریال های آماده ی وی ری بشه، که بشه راحت ازش استفاده کرد

riz273.gif

{{ در مورد تنظیمات گاما هم یه راهنمایی میخوام... در قسمت Gamma & LUT , Output gamma رو روی 1 بزرام یا 2.2 ؟؟ چون وقتی همه ی تنظیماته گاما ی سیستم رو روی 2.2 میذارم ، موقع رندر ( البته نه با Frame bufer ) تصویر رندر خیلی روشن و غیر طبیعیه !! چه فرقی داره اگر Output gamma رو روی 2.2 بزرم یا اینکه موقع ذخیره ی تصویر نهایی رندر اون رو به 2.2 تغییر بدم ؟؟ }}

پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون
ad54ad.gif

halal314

New Member
سلام
1- برو به صفحه Material editor (همون صفحه ساخت متریال)
2- دکمه get material رو بزن (دکمه سمت چپ واقع در زیر اسلاتهای متریال)
3- در صفحه باز شده دکمه مثلثی بالای صفحه رو بزن و گزینه new material library رو انتخاب کن تا بتونی یک فایل جدید متریال بسازی در مکان دخواه
4- پایین همون صفحه روی متریال مورد نظرت راست کلیک کن و گزینه copy to و بهد از اون کتابخانه ای که ساختی رو انتخاب کن
خواهی دید که متریال در کتابخانه مورد نظرت نشون داده شده و ذخیره خواهد شد
اگر هم متوجه نشدی تصاویر پیوستی رو ببین

11.png22.png33.png33.png

موفق باشی

Wall E

New Member
سلام
1- برو به صفحه Material editor (همون صفحه ساخت متریال)
2- دکمه get material رو بزن (دکمه سمت چپ واقع در زیر اسلاتهای متریال)
3- در صفحه باز شده دکمه مثلثی بالای صفحه رو بزن و گزینه new material library رو انتخاب کن تا بتونی یک فایل جدید متریال بسازی در مکان دخواه
4- پایین همون صفحه روی متریال مورد نظرت راست کلیک کن و گزینه copy to و بهد از اون کتابخانه ای که ساختی رو انتخاب کن
خواهی دید که متریال در کتابخانه مورد نظرت نشون داده شده و ذخیره خواهد شد
اگر هم متوجه نشدی تصاویر پیوستی رو ببین

مشاهده پیوست 93583مشاهده پیوست 93584مشاهده پیوست 93585مشاهده پیوست 93585

موفق باشی

دوست گرامی بی اندازه ممنووون :clap:

madmaster_3d

Well-Known Member
من بعضی آموزش ها دیدم که گامای خود وری رو 2.2 میزارن. بعضی جاها دیگه دیدم گامای خروجی رو 2.2 میزارن. ولی فکر می کنم اگر گامای وری رو بزاری بهتره. بعد اون روشنی که میگی رو باید تو فتوشاپ خوشگل ترش کنی. در هر 2 صورت یکمی روشنی داره صحنه.
این گامای 2.2 باعث میشه رنگها هم تو محیط مکس و هم تو مانیتورهای دیگه یکجور باشه. به اینکه مثلا رنگ زرد تو مانیتور من نشنون میده ولی تو مانیتور شما سبز.

'گامای وی ری روی 2.2
گامای قسمت gamma /lut setup رو همش رو 2.2 و دو تا تیک رو هم بزن و خروجی رو روی 1 قرار بده و با fram buffer رندر کن

جدیدترین ارسال ها

بالا