چطوری میتونم یک متریال رو از یک صحنه ذخیره کنم ؟؟؟ و چند تا سواله دیگه ;)

Wall E

New Member
با سلام...
اگر بخوایم متریالی رو از یک صحنه ذخیره کنیم چطور باید این کارو انجام بدیم ؟؟ چون من متریال رو در متریال لایبرری ذخیره کردم اما وقتی تو پوشه ی مربوطش میرم نمیبینمش !!
riz273.gif
یعنی میخوام مثل متریال های آماده ی ویری درست کنم ، همراه با textur هاش !!!

و سوال دوم اینکه
Post pro
دقیقا کجای تنظیمات وی ری هست ؟ اگر ممکنه یکم راجع بهش اطلاعات بدین ...

{{ در مورد
تنظیمات گاما
هم یه راهنمایی میخوام... در قسمت Gamma & LUT , Output gamma رو روی 1 بزرام یا 2.2 ؟؟ چون وقتی همه ی تنظیماته گاما ی سیستم رو روی 2.2 میذارم ، موقع رندر ( البته نه با Frame bufer ) تصویر رندر خیلی روشن و غیر طبیعیه !! چه فرقی داره اگر Output gamma رو روی 2.2 بزرم یا اینکه موقع ذخیره ی تصویر نهایی رندر اون رو به 2.2 تغییر بدم ؟؟ }}

پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون
ad54ad.gif

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با سلام...
اگر بخوایم متریالی رو از یک صحنه ذخیره کنیم چطور باید این کارو انجام بدیم ؟؟ چون من متریال رو در متریال لایبرری ذخیره کردم اما وقتی تو پوشه ی مربوطش میرم نمیبینمش !!
riz273.gif
یعنی میخوام مثل متریال های آماده ی ویری درست کنم ، همراه با textur هاش !!!

و سوال دوم اینکه
Post pro
دقیقا کجای تنظیمات وی ری هست ؟ اگر ممکنه یکم راجع بهش اطلاعات بدین ...

{{ در مورد
تنظیمات گاما
هم یه راهنمایی میخوام... در قسمت Gamma & LUT , Output gamma رو روی 1 بزرام یا 2.2 ؟؟ چون وقتی همه ی تنظیماته گاما ی سیستم رو روی 2.2 میذارم ، موقع رندر ( البته نه با Frame bufer ) تصویر رندر خیلی روشن و غیر طبیعیه !! چه فرقی داره اگر Output gamma رو روی 2.2 بزرم یا اینکه موقع ذخیره ی تصویر نهایی رندر اون رو به 2.2 تغییر بدم ؟؟ }}

پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون
ad54ad.gif

سلام
خب اول با اون قطره چکون رو جسمی که متریالشو میخوای کلیک کن بعدمیتونی با گزینه ی Save ...
توی یک Library سیو کنی راه های خیلی سریع تر هم هست اما من سطح شما رو نمیدونم !!!!

Post Pro تو ویری نیست عزیز PostPro میشه Post Production و معمولا در انیمیشن در افتر افکتز و در ی عکس یا فریم ثابت با فتوشاپ و در درجه ی حرفه ای تر استفاده از LooksBuilder
که میشه کار های پس از تولید روی یک کار هنری مثل تنظیم نور و رنگ و کنتراست و زبری و جلوه های ویژه
گاما هم بستگ به کارت داره که میخوای انجام بدی
موفق باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
در ادامه فرمايشات دوستمون بايد بگم گاماي اصلي رو از تنظيمات بزار رو 2.2 بعد نسبت به روشنيه اون نور پردازي كن
post pro هم يه فرآيند بعد از رندر گرفتنه.يعني رو عكس رندر با برنامه هاي مربوطه كار كني.

Wall E

New Member
سلام
خب اول با اون قطره چکون رو جسمی که متریالشو میخوای کلیک کن بعدمیتونی با گزینه ی Save ...
توی یک Library سیو کنی راه های خیلی سریع تر هم هست اما من سطح شما رو نمیدونم !!!!

Post Pro تو ویری نیست عزیز PostPro میشه Post Production و معمولا در انیمیشن در افتر افکتز و در ی عکس یا فریم ثابت با فتوشاپ و در درجه ی حرفه ای تر استفاده از LooksBuilder
که میشه کار های پس از تولید روی یک کار هنری مثل تنظیم نور و رنگ و کنتراست و زبری و جلوه های ویژه
گاما هم بستگ به کارت داره که میخوای انجام بدی
موفق باشی

هب سطح من خیلی حرفه ای نیست اما این جور کارا برا یسیو کردن متریال فکر نکنم زیاد سخت باشه...من روی گزینه ی Put to Library کلیک میکنم اما میخوام این متریال هایی که سیو میکنم مثل متریال های آماده ی خوده وی ری باشه ، همراه با تکسچر هاش !! میخوام ببینم میشه یا نه ؟ ممنونم راهنمایی کنی ;)

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
منظورت اینه که میخوای شیدر بسازی مثل VrayMtl یا CarPaint و ....
نه امکانش نیست اما این چیزی که میگی میشه Preset ! میتونی Get Meterial رو بزنی بعد SceneSlots رو کلیک راست و Save As رو بزنی و یک بار اونو Load کنی .

جدیدترین ارسال ها

بالا