چطوری میتونم یک سایت را به دیتابیس یک سایت دیگر وصل کنم

سلام دوستان؛

سوالم را با مثال میگم :

من یک سایت دارم به نام مثلا" a و یک سایت دیگر به نام b ، من در سایت a یک بلوک دارم که در حال نمایش هست و کاربر اون سایت داره آنرا مشاهده میکنه و محتوایی هم که داره مثل نوشته و عکس اینهاست ، حالا من میخواهم کاری کنم که این بلوک که در سایت a داره نشون داده میشه اطلاعاتش از دیتابیس سایت b استخراج بشه ، یعنی سایت a بتونه به دیتابیس سایت b وصل بشه .

آیا این امکان هست؟
اینم بگم نمیخوام اینکلود کنم یا ای فریم بکار ببرم ، همونطور که گفتم میخوام یک سایت به دیتابیس سک سایت دیگر وصل بشود.
سایت ها هم بروی یک سرور هستند.

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر بر روی یک سرور هست که مشکلی نیست ! یوزر و پس اون یکی رو بزنید و کانکت بشید !
مثلا سایت اولی شما هست sitename.com حالا مشخصات دیتابیستون اینجوریه :
db : sitename_dbname
user : sitename_user
password : password
اون یکی آدرسش اینه : yoursite.com و مشخصاتش به این شکل :
db : yoursite_dbname
user : yoursite_user
password : password
حالا برای کانکت شدن اگر از سایت اولی با مشخصات دیتا بیس سایت دومی کانکت بشی مشکل حله ! ولی اگه روی یک سرور نباشند وضعیت فرق داره .
موفق باشید

sajadmaz

Member
نکته اضافه کنم اگر اون دیتابیس روی سرور دیگه هست حتما آی پی اون سرور رو روی این سرور توی mysql setting اضافه کنید .

Masoud1365

مدیر انجمن
ممنون از شما ، من موردی را که دوست خوبمون Masoud1365 گفتند را انجام دادم و درست شد و همونی شد که میخواستم ، شما هم به نکته خوبی اشاره کردی چون ممکنه یک موقع مجبور بشم سایت هارا روی سرور های مجزا از هم سوار کنم که اونوقت اونطوری کار نمیکنه ، میشه بیشتر راهنمایی کنی عزیز؟ من برای دیتابیسم فایل کافیگ دارم که اطلاعات دیتابیسم رو اون تو میریزم آیا روی هاستم هم باید کاری کنم؟ در کل اگر راهنمایی کامل کنید ممنون میشم.

سوال دیگه اینکه اینطوری امنیت پایین نمیاد با اینکاری که میکنم؟

یک سوال دیگه هم از خود شما داشتم در مورد اس ام اس که برایتان پیام خصوصی دادم.

ممنون

مثلا این یه روش اتصال به دیتا بیس :
PHP:
$con=new mysqli('localhost','db_user','password','db_name');
اگر روی یه سرور دیگه بتتشه به جای localhost باید آدرس اون سرور رو بدید !

Masoud1365

مدیر انجمن
مسعود جان با ip هم تست کردم عمل میکنه. ممنون
فقط یک سوال من که یک سایت را اینطوری به یکی دیگه وصل میکنم امنیت پایین نمیاد؟
در عملکرد مشکل امنیتی ایجاد نمیکنه ! فقط یه چیزی هست که فایل کانفیگ دیتابیس رو محافظت کنید !
مثلا فرض کنید شما یه سایت برای من راه اندازی میکنید به همین روش ! یعنی دیتا بیس سایت من توی پنل شماست و خودم دست رسی ندارم ! خوب من اگر که به فایل کانفیگ دسترسی پیدا کنم همه کار میتونم بکنم ( مثلا دیتا بیس رو پاک کنم :green: )
موفق باشید:wink:

Masoud1365

مدیر انجمن
توضیح اینه که نباید یوزر و پسورد دیتا بیست دست کسی بیوفته ! ( در این حالت راحت میشه اذیت کرد ) . اگر پنل هاست دست کسی نیست که خیالت راحت باشه.
بعد یک سوال دیگه آیا روشی هست که بشه وقتی موس کاربر بروی یک لینک میره بجای اینکه آدرس کامل لینک در نوار وضعیت نشون داده بشه فقط یک نام یا یک چیزه مختصر نشان داده بشه؟ میخوام کسی اون لینک رو نبینه هیچ رقمه فقط قابلیت کلیک داشته باشه که بتونه بره توش...
بله با جاوا اسکریپت میشه نوار وضعیت رو عوض کرد ولی ! ولی لینک رو بازم میشه دید ! ( کلیک راست > پروپرتیس یا سورس صفحه رو باز کرد :green: )

Masoud1365

مدیر انجمن
ممنون جاوای راست کلیک رو فکر کنم دارم که قفلش کنه

وصل شدن به دیتا بیس اینطوری امنیت داره ؟ یا...

PHP:
mysql_connect("server","username","123456") or die(mysql_error()); 
mysql_select_db("database") or die(mysql_error());

طبیعتا شما هر جوری که به دیتا بیست وصل بشی امن هست. من خودم معمولا از sqli استفاده میکنم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا