چطوری قالب سایت رو فیکس کنیم ؟

sharktech

کاربر فعال
من یه قالب برای سایتم طراحی کردم, اما وقتی که پنجره اکسپلور رو کوچیک میکنم همه چی به هم میریزه !!!

این قضیه رو توی خیلی از سایتها امتحان کردم و دیدم که وقتی که پنجره رو کوچیک میکنم, قالب سایت به هم نمیریزه و اسکرول بار به وجود میاد.

حالا چطوری منم میتونم این امکان رو توی قالبم اجرا کنم ؟

مرسی

pouya saadeghi

Active Member
یعنی میخواین وقتی پنجره کوچیک میشه اسکرول افقی نیافته و قالب به تناسب پنجره کوچیک بشه؟ (اندازه ها رو با % مقداردهی کنید...)

sharktech

کاربر فعال
نه اتفاقا برعکس, می خوام اسکرول بیوفته و سایت قالب خودشو حفظ کنه.

و برای دیده شدن همه سایت کاربر با اسکرول همه سایت رو ببینه.

Mr.Steres

Active Member
فکر کنم با مثال بهتر بفهمی :

HTML:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<title>Untitled 1</title>
<style type="text/css" >
	body {
	background-color:#ccc
	}
	#main {
	margin:0 auto;
	background-color:#fff;
	width:700px;
	height:200px;
	}
</style>
</head>

<body>
<div id="main"></div>
</body>

</html>

sharktech

کاربر فعال
واقعا ممنون.

اما یه قسمتی از قالب هست که درست نمیشه!!!

اونم پایین صفحه هست که میاد و شکل کلی صفحه رو از پایین میبنده و از سه تیکه عکس درست شده, نمیتونم درستش کنم, کدشو میازم شما یه نیگا بهش بکنید.

در ضمن پهنای کل صفحه رو 941px دادم. بازم ممنون.

کد:
.backlinkdown { background:url(../images/Body_bottom.png) repeat-x; height:33px; margin-left: 25px;margin-bottom: 20px;margin-right: 10px;width:95%;}

.backlinkdownl { background:url(../images/Body_bottom_l.png) no-repeat left; height:33px;margin-right: 0px;}

.backlinkdownr { background:url(../images/Body_bottom_r.png) no-repeat right; height:33px;margin-right: 24px;}

Mr.Steres

Active Member
کدات به نظر من خیلی مرتبط و استاندارد نیست و یه سری چیز ها اضافه داره

1 - به نظرم بهتره باکس رو به 3 قسمت بالا ، وسط و پایین تقسیم کنی و با همون کدی که بالا دادم 3 تا ای دی بسازی و در دیو از اونا استفاده کنی ... فقط کافیه به Main بالا بکگراند و اندازه ها رو بدی ...

pouya saadeghi

Active Member
اگه می خواین اندازه ها ثابت باشه پس چرا از % استفاده کردید؟
کد:
.backlinkdown { background:url(../images/Body_bottom.png) repeat-x; height:33px; margin-left: 25px;margin-bottom: 20px;margin-right: 10px;width:95%;}

جدیدترین ارسال ها

بالا