چطوری در بانک اطلاعاتی سرچ بسازم؟؟؟

khz-web1

Active Member
با سلام چطوری میتونم در دریم ویور سرچی بسازم که در بانک جستجو کنه ؟ در ضمن باید به زبا ای اس پی و جاوااسکریپت

هرچه روش ساده تر باشه بهتر اگه نرم افزار دیگه ای هم میشناسید بگید واسه این کار

:) :)

Tonino

Member
سلام
دریم ویور در این مورد فقط برای ColdFusion امکانات گسترده ای داره برای بقیه همونطور که در Help نرم افزار هم اشاره شده باید به همان زبان برنامه نویسی مثل PHP یا Asp آشنایی داشته باشید. راهنمای کد نویسی هم در Help هست البته بازم بصورت محدود!

mahamm1d

Member
البته میتونی خیلی راحت با asp چه javascript یا vbscript با بانک ارتباط برقرار کنی . روش کار بدین صورت است :
1. یک سایت جدید با زبانی که می خوای باز کن.
2. در پنجره manage site زبانه testing server حتما asp را انتخاب کن البته با زبانی که می خوای. و local رو انتخاب کن .
3. یک صفحه جدید باز کن
4. باید یک dsn بسازی که برای اینکار از start-->control panel -->administrative tools--> data sources رو انتخاب می کنیم. در زبانه system dsn دکمه add رو کلیک کن.
5. در پنجره مدل بانکت رو انتخاب کن . که مثلا access هست که دومین ردیف هست .بعد از کلیک finish
پنجره odbc microsoft access setup باز میشه .
6. در اینجا create رو کلیک کن و در مسیر اصلی فایلهات بانکت رو ایجاد کن و در data source name یک نام dsn برای ارتباطت dsnی تعیین کن .( حتما مسیر فایلها را\Inetpub\wwwroot انتخاب کن و شاخه اصلی سایتت رو در این مسیر بساز)
7. دوباره به Dreamweaver بر می گردیم . از پنل application ، زبانه database ، + را کلیک می کنیم و data source name(dsn) را انتخاب می کنیم.
8. بعد از اینکه مطمئن شدی که ارتباط با بانک بدرستی انجام شده نوبت به ساخت recordset(query) هست. برای این کار کافیه از زبانه server behavior گزینه recordset رو انتخاب کنی .

فکر می کنم تا اینجا کافیه اگه سوالی بود در خدمتیم .
موفق باشی

maradona

New Member
سلام اين سوالي كه پرسيدي سوال من هم هست .
يكي از دوستان زحمت كشيده و جوابي داده كه من هم همه اين راهها رو رفتم ولي اطلاعات يا اصلا نشون داده نميشه يا يكي در ميون نشون داده ميشه
نمي دونم چي كنم
ممنون ميشم جواب بديد در ضمن من asp java script رو انتخاب كردم

جدیدترین ارسال ها

بالا