چطوری به مرورگر بگیم یک عکس رو در اخر بارگذاری کنه

hamedmax73

Member
سلام

من یک کد جیکوئری در قالبم گذاشتم که عکس ها یکی یکی میان و میرند و چون این کد در بالای مطالب قالب قرار داره و اینکه حجم عکس ها هم یکمی زیاد هستند قالب دیر بالا میاد یعنی اول باید اون عکس ها کامل لود بشند و بعد ادامه ی قالب بیاد و چون امکان تغییر مکان این کد وجود نداره(چون ترکیب اصلی قالب بهم میریزه) میخواستم بدونم چجوری به مرورگر بگیم که این عکس ها رو در اخر وبلاگ بار گزاری کنه و یا اینکه کد این عکس ها را در اخر قالب وارد کنیم و به مرورگر بگیم که جای اصلیشون اون بالاست

نمیدونم تا چه حد منظورم رو رسوندم و امیدوارم که یک نفر جواب کاملی به من بده

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب شما می بایست بخش مربوطه به اسلایدر تصاویر رو بعد از لود شدن صفحه با رویداد onLoad توسط جاوا اسکریپت به محل مورد نظر که حالا می تواند Div و یا هر چیزی باشد اضافه نمایید و کد مربوطه را هم در همین رویداد فعال کنید
این جور کد ها یک init برای اجرا دارند که می بایست در رویداد مربوطه قرار داده شود

موفق و پیروز باشید

hamedmax73

Member
مرسی اما من چیزی دستگیرم نشد چون زیاد جاوا بلد نیستم لطفا کدش رو کامل اراعه کنید

amirreza22

Member
PHP:
window.load(function(){

//your code here

});

با استفاده از این کد، دستورات مابینش بعد از "لود کامل "صفحه انجام میشه؟؟

یه توضیحی ممنون میشم:rose:
در ضمن در رابطه با سوال دوستمون:
این بستگى به مرورگر داره . اما یه ابزارى براى jQuery‏ هست به اسم lazy load‏ که عکس هاى هر بخش صفحه رو تا وقتى که اون بخش اسکرول نشده, لود نمیکنه. یعنى وقتى به پایین صفحه اسکرول میکنید, عکس هاى پایین صفحه لود میشن.
البته من هنوز ازش استفاده نکردم و تا همین حد اطلاع دارم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا