چطوری به این فایل فلش لینک بدم؟

maisam60

New Member
چطوری توی این فایل فلش به صفحات وبی که خودم ساختم لینک بدم؟

دوستان خوبم سلام
من تو پست قبلی از همه بروبچ فلش کار خواستم کمکم کنند که این فایل فاش که براتون attach می کنم رو بتونم به صفحات مربوطه لینک بدم. دوستان گفتند تو قسمت action کد php رو وارد کنم ولی من هرچی رو این آیتمها که حالا خودتون هم می بینید کلیک کردم و گشتم قسمتی واسه action پیدا نکردم. من می خوام بدونم چرا اونجایی که مربوط به فونته و کادر لینک داره وقتی آدرس یک صفحه رو بهش می دی بعد اینکه save کردی به اون صفحه نمی ره با swf هم نمیره.چرا؟ من از این مشکلم هم یک عکس گرفتم که واستون attach می کنم.
فقط توروخدا وقتی فایل رو دیدید بهم بگید کدوم قسمتش باید برم تا مشکلم حل شه.
ضمناً روی آیتم اول که home هستش هیچ لینکی نیست اونم بهم بگید چطوری بایست لینک بهش بدم.
از لطف همتون ممنونم امیدواررم بتونم یه روز جبران کنم::wink:
* من هرکاری کردم نتونستم این فایا فلش رو با برنامه آپلود سایت attach کنم لینک صفحه دانلود رو میگذارم تا خودتون بگیریدش ممنوم: http://www.amirbahonar.com/0812.fla

پیوست ها

• howtolink.jpg
    howtolink.jpg
    163.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

maisam60

New Member
بله ، همونطوری که از عکسی که attach کردم معلومه ، مثلاً می خوام وقتی رو متن clubnews کلیک می کنی صفحه news.html باز بشه

maisam60

New Member
چطوری تو این فایل فلش ، به صفحات وب لینک بدم؟

بهتره عنوان درخواستم رو اینجوری بگم که :
چطوری تو این فایل فلش ، به صفحات وب لینک بدم؟
ممنون از هرکسی که به کمکم بیاد و به قول امام علی (ع) که گفته : هرکسی که کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده ی خود کرده است از هرکسی که می تونه کمکم کنه میخوام لطف کنه و یه چیزی بهم یاد بده

roshanaiy

Active Member
ميثم خوشگلم فايلت باز نشد . اما از عكست فكر كنم فهميدم مشكل كجاس . اون پايين لينكي كه دادي رو درست بنويس يعني به صورت :
HTML:
http://address.com/
براي آپلود كردن هم تو سايت بايد فايل فلشت رو زيپ كني چون اين سايت فايل هاي exe مثل fla و ... رو قبول نمي كنه .
ابن بار دوباره آپلود كن تا ببينم مشكل چيه . راستي من فلش 8 دارم .

maisam60

New Member
سلام آقای roshanaiy
ممنون که راهنمایی کردی ولی من آدرس لینکم رو هم درست کردم ولی بازم وقتی به swf ، اکسپورتش می کنم لینکش کار نمی کنه. حالا من همین فایل رو zip کردم لطفاً بازش کنید و خودتون به آیتم ها لینک بدید و بعد به swf تبدیل کنید و تو یک صفحه وب بگذارید ببینید درست کار می کنه؟
ضمناً من خودم از Flash MX 2004 استفاده می کنم و این فایل رو هم تو همین برنامه ویرایش می کنم نمی دونم چرا تو FLASH 8 باز نشده واسه شما. اگر امکان داره این فایل رو تو FLASH MX باز کنید.
از محبت شما ممنونم و منتظر جواب شما و مابقی دوستان فلش دان هستم.

پیوست ها

• 0812.zip
    711.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

roshanaiy

Active Member
Ok

اميدوارم حله ميثم جان
من سمبلات رو تغيير دادم
اكشنش رو هم همين طور

پیوست ها

• roshanaiy.zip
    700.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

maisam60

New Member
لطفاً به من یاد بدید چطوری توی action لینک گذاری کنم؟

Roshanaiy عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی. فایلت رو گرفتم و دارم با فایل خودم مقایسه می کنم تا ببینم چه تغییری تو action و سمبلها دادی. ولی چون تازه کارم هنوز نفهمیدم کدوم قسمتها تغییر ایجاد شده و اصلاً چطوری کدوم قسمت رو باید تغییرات بدم. تا الان من فقط منوی action رو کشف کردم که کجاست!
ممنون میشم برام توضیح بدی که این تغییرات در کدوم قسمت کدوم خط اعمال شده هرچند که من بازم دارم می گردم تا بفهمم.
من دلم می خواد یه چیزی یاد بگیرم نه اینکه فقط این فایل رو بدم شما درستش کنی.
دیگه اینکه من اون توپ رو دست نکردم یعنی اصلاً به اون حد نرسیدم! این یک فلش آمادست که من با تجزیه و تحلیلش می خوام یاد بگیرم تا اطلاعات نسبی راجع به فلش پیدا کنم و از اینجا شروع کنم و فلش رو پله پله یاد بگیرم.
خلاصه خیلی ممنون و اگه امکانش بود راجع به Action و Link برام توضیح بده.
از همه دوستانی هم که می تونند چیزی یادم بدم هم تقاضای کمک دارم ، یا علی

roshanaiy

Active Member
ميثل جان اينكه مي گي تازه كاري به نظر چيز مناسبي رو براي تجزيه و تحليل انتخاب نكردي . اگه از چيزهاي ساده تر شروع كني بهتره .
و اما در مورد اون :
اميدوارم سمبل ها رو بشناسي . هر كدوم از اون شكل هايي كه مي خواستي بهش لينك بدي يه سمبل movei clip بودن كه توي هر كدومشون يه سمبل button قرار داشت و صداي دينگ اونجا قرار داشت كه نيازي به اين كار نبود .
حالا من چي كار كردم :
1. از داخل movie clip ها botton ها رو پاك كردم (اون سمبل تو بالاترين لايه بود)
2. يه لايه تو movie clip ايجاد كردم و صدا رو گذاشتم اونجا
3. به movie clip ها اكشن زير رو دادم :
PHP:
on(rollOver){
	this.gotoAndPlay.(2)
}
on(rollOut){
	this.gotoAndPlay.(11)
}
on(release){
	getURL("http://www.roshanaiy.blogfa.com/","_blank");
}
خط اول = وقتي موس ميره رو موي كليپ
خط دوم = برو به فرم 2 كه در خود اين موي كليپه
خط سوم = وقتي موس ميره كنار از روي موي كليپ
خط چهارم = برو به فرم 11 كه در خود اين موي كليپه
خط پنجم = وقتي دكمه موش فشار داده مشه و رها مي شه
خط ششم = به اين آدرس برو

maisam60

New Member
حالا چطوری لینک رو توی صفحه خودش باز کنم؟

روشنایی عزیز، ممنون از راهنماییت.
من خودم هم این فایل رو لینک دادم و درست کار کرد. فقط همه لینک ها توی صفحات جداگانه باز میشه اگه بخوام همه تو یک صفحه باز شه چکار باید کنم؟
ضمناً من دارم رو چندتا فایل آماده فلش دیگه کار می کنم اگه به مشکلی برخوردم ممنون میشم کمکم کنی.
مخلص شما و همه دوستانی که علم خودشون رو دریغ نمی کنند و به امثال من تا حد امکان کمک می کنند هم هستیم:d

roshanaiy

Active Member
براي اينكه تو همون صفحه باز بشه _blank آخرش رو بردار
اگه كمك ديگر از دستم بر بياد خوشحال مي شم

جدیدترین ارسال ها

بالا