چطوری این افکت انعکاس آینه ای رو در as3 بسازم؟

splinter cell

Well-Known Member
سلام دوستان.
میخوام بدونم چور میشه افکتی شبیه انعکاس در آینه رو در بشکل داینامیک در as3 شبیه سازی کرد؟ مثل این نمونه ای که عکس متحرکش رو براتون گذاشتم.توی این فایلی که نمونه اش رو می بینیدهر عکسی رو که با نامpic1,pic2 ,... در پوشه مربوطه قرار بدیم و فایل فلش رو اجرا کنیم همین افکت برای اون درست میشه.این یعنی اینکار رو بصورت داینامیک انجام دادند درسته؟. ممنون میشم راهنمایی کنید چطور اون نیمه پایینی عکس بازتاب رو حذف کرده اند.بقیه افکتهاش مثل بلور شدن و پریدن عکس به بالا رو میتونم شبیه سازی کنم.

پیوست ها

• MirrorEffect.gif
    MirrorEffect.gif
    52.2 کیلوبایت · بازدیدها: 28

++Hadi++

Active Member
یه کلاسایی هست که این کار رو به راحتی انجام می ده . توی گوگل سرچ کن :
as3 movieclip reflection و انواع و اقسامشو پیدا می کنی .... البته اگه با اکشن 2 کار میکنین باید واژه as3 رو به as2 تغییر بدین ...
اگه کلاسشو پیدا کردم آپ می کنم انشاءال...
البته الگریتم اصلیش هم با استفاده از مباحث Bitmap و BitmapData و Gradient هست ....
بای...

splinter cell

Well-Known Member
ممنونم هادی جان
من بین این کلاسها و اونهایی که میشد دانلودشون کرد این یکی رو بهتر و راحت تر برای استفاده دیدم ولی نمیدونم چرا موقع اجرا اصلاً رفلکت رو تولید نمیکنه و خطایی هم نمیده.شاید اون پارامترهای ورودی اش رو نمیدونم روی چه اعدادی تنظیم کنم.
اگر زحمت نیست شما یا دوستان دیگه یک سمپل ساده با این کلاس که پیوست کردم برام بسازند . با تشکر

پیوست ها

• Reflection.rar
    1,018 بایت · بازدیدها: 43

جدیدترین ارسال ها

بالا