چطوری اپلود کنم؟؟

desperado

Member
من تو سایتfreeserverیه سایت ایجاد کردم حالا نمیتونم صفحه وبی که طراحی کردم را اپلود کنم یعنی هر چی که اپلود میکنم به صورت یه لینک میاد تو سایتم با فرانت پیج هم نشد حالا باید چکار کنم؟؟

iman_ebru

Active Member
فك ميكنم اونا خودشون تو كنترل پنل هاست بعضي اسمها مانند index.htm , index.asp , default.php و غيره رو انتخاب كردند كه اگه در رووت فولدر هاستت يكي از اينا رو داشتي اونو نشون ميده در غير اينصورت محتويات هاستت رو نشون ميده

iman_ebru

Active Member
خوب مشخصه ديگه!

ببين :oops: مثلا اونا تو هاستشون تعريف كردند كه اگه در هريك از فولدرهاي سايت( البته www و از اين قبيل ) فايلي به اسم index.asp بود با نوشتن اسم دومين يا فولدر بره اونو نشون بده
مثلا اگه تو هاست شما www.YourDomain.com/images/ باشه و اون شرطي كه گفتم هم توسط مدير هاست تعيين شده باشه ( كه هميشه يه چيزي هست بسته به نوع برنامه نويسي كه زباني كه از اون استفاده ميشه چون اگه از php استفاده بشه ديگه نيازي نيست asp رو فعال كنه ) خوب اگه تو هاست شما اين index.asp فعال باشه و اگه شما فولدري به اين شكل داشته باشيد : www.YourDomain.com/images/ اگه در آدرس بار اينو تايپ كنيد ميره اين فولدر رو جستجو ميكنه كه آيا index.asp هست يا نه اگه بود نشون ميده واگه نبود محتوياتش رو نشون ميده ( البته اين هم دست مدير هاست هست كه اگر نبود هم باز به يه صفحه از قبل تعيين شده بره )

alireza-metal

Active Member
آقا
يه كاري كن برو تو www.sharemation.com ثبت نام كن هم سرعتش خوبه و هم از همه نظر كامله براي آپلود فايلها هم از ftp ميتوني استفاده كني كه خيلي آسونه اگه بازم مشكلي بود بگو

جدیدترین ارسال ها

بالا