چطوری اعتماد به نفس رو بالا ببریم؟

mohamad3340

New Member
برای افزایش اعتماد به نفس دوره هایی زیادی وجود داره و من در دور های ریادی شرکت کردم و تاثیر خیلی خوبی داشت. یکی از دوره هایی که خیلی خوب بود رو براتون تو لینک زیر قرار میدم تا ببنید. اگر دوره خوبی بود ممنون میشم به من پیشنهاد بدین. سرفصل هاش هم براتون قرار میدم.

در دوره جامع اعتماد به نفس، شما به دنبال یادگیری مهارت‌هایی مانند:
۱. خودشناسی: در این بخش از دوره، با کمک مشاوره‌گر خود، به بررسی تجربیات گذشته خود پرداخته و با شناخت بهتر از خود، بهبود اعتماد به نفس خود را تسهیل می‌کنید.

۲. پذیرش خود: با داشتن اعتماد به نفس قوی، باید بتوانید با نقاط قوت و ضعف خود پذیرفتار باشید. در این بخش از دوره، به بررسی ابزارهایی که شما را در پذیرش خود کمک می‌کنند، می‌پردازیم.

۳. مدیریت ارتباطات: یکی از عوامل مهمی که باعث بهبود اعتماد به نفس می‌شود، مدیریت ارتباطات اجتماعی و برقراری ارتباط با دیگران است. در این بخش از دوره، به بررسی مهارت‌های مدیریت ارتباطات پرداخته می‌شود.

۴. مدیریت استرس و اضطراب: افراد با اعتماد به نفس کم، معمولاً به سختی با استرس و اضطراب مقابله می‌کنند. در این بخش از دوره، به بررسی راهکارهایی برای مدیریت استرس و اضطراب پرداخته خواهد شد.

۵. تصمیم‌گیری بهتر: افراد با اعتماد به نفس قوی، قادرند تصمیم‌های بهتری بگیرند. در این بخش از دوره، به بررسی تکنیک‌های تصمیم‌گیری و روش‌های بهبود تصمیم‌گیری پرداخته می‌شود.

۶. ایجاد اعتماد به نفس: در این بخش از دوره، به بررسی روش‌هایی که می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس شما شود، پرداخته خواهد شد.

دوره جامع اعتماد به نفس | تمرینات عملی قدرتمند✅ | بیانیک

جدیدترین ارسال ها

بالا