چطوري ميشه كاري كرد كه وقتي يك شئي رو مترك مي كنيم نرم و بدون لرزش حركت كنيد

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
تو اونجايي كه مي خواهي size رو تغيير بدي . يك قسمت به نام frame rate هست كه به صورت پيش فرض رو عدد 12 هست
البته من وقتي اون رو به 60 تغيير دادم فوق العاده شد .

shirini_forush

Well-Known Member
توی properties البته برای انیمیشن 12 تا 24 خوبه. ولی از 30 به بالا تفاوت چندانی نداره.
CPU ی خودتون شاید خوب باشه. ولی اگر کسی که قراره فایل شما رو ببینه CPU خوبی رو دستگاهش نباشه با فریم ریت بالا ممکنه مشکل پیدا کنه.
در مجموع بیشتر از 30 توصیه نمیشه.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من وقتي از 50 به پايين مي گذارم مثل همون 12 هستش ولي وقتي روي 60 گذاشتم خيلي عالي بود .

shirini_forush

Well-Known Member
والا اون چیزایی که گفتم توش شک ندارم.
بالای 30 تفاوت زیادی نداره. به هر حال. نکته ای بود... (مستحب بود نه واجب !!!)

h.khafan

Active Member
من وقتي از 50 به پايين مي گذارم مثل همون 12 هستش ولي وقتي روي 60 گذاشتم خيلي عالي بود .

البته من از این جور چیزا سر در نمیارم.

ولی شاید سیستم شما وقتی میزاری رو 60 کند میشه و فکر میکنی که داره نرم اجرا میکنه !(شاید.)

movrmi

Member
فريم ريت بالاي 30 به درد html نمي خوره ! و كار خراب تر مي شه - با توجه به تجربه ي من 30 ايده آله + چند نكته :
1 - وقتي با text متحرك كار مي كني حتما تنضيماتشو روي Anti-alias for animation بزار !
2 - براي نرم تر شدن حركت كاري كه مي شه كرد افزايش فريم ريت + تعداد فريم هاست ! نه اينكه فقط سرعت رو زياد كنيم.
3 - حجم گرافيك رو كم كن - يعني شكلتو كوچيك تر كن
4 - به جاي twining از كد نويسي براي حركت هاي ساده استفاده كن :
onClipEvent(enterFrame) { this._x +=1;} masalan
5 - كلا ie اين مشكل رو با فلش داره - Firefox فلش رو خيلي جالب تر نشون مي ده كاريش هم نمي شه كرد
162.gif

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
برای متن هایی که ریزتر هستن و باید راحت خونده بشن Antialias for readablity رو انتخاب کنید.
و برای متن هایی که درشت تر هستن و دیزرینگ ظریف نیاز ندارن Antialias for animation .
برای انتخاب اینا text مورد نظر رو select کنید و تو پانل properties نوع antialias رو انتخاب کنید...

جدیدترین ارسال ها

بالا