چطوري ميتونم يه فايل فلش رو اديت كنم؟

camel_60

Member
با سلام خدمت دوستان
من ميخوام يه فايل فلش رو اديت كنم ، با برنامه Sothink SWF Decompiler فايل ها ديده ميشه و عس ها اينا رو راحت ميشه برداشت!!!
اما من ميخوام يك سري از نوشته هاي كدهاي پوشه frame رو عوض كنم يا تغيير بدم !!! كدها مياد اما اصلا نميتونم اديتش كنم!!! ميخواستم ببينم واسه اين كار چي بايد بكنم؟
آيا برنامه ديگه واسه اين كار هست؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دوست عزیز با همون برنامه می بایست فایل رو به صورت fla ذخیره نمایید و سپس با نرم افزار فلش اون رو ویرایش نمایید

camel_60

Member
يعني چي اين؟
وقتي من تيديل به fla ميكنم چند تا پوشه و فايل ساخته ميشه! با اينا چي كنم؟ با چه برنامه اي بايد ويرايشش كنم؟
در ضمن من ميخوام يه سري كد هاي اين فلش رو عوض كنم آيا شدني هست؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اون پوشه های کلاس هایی هست توی فلش استفاده شده
اگه توی پروژه از کاموننتهای خود فلش استفاده شده باشه یا برنامه نویس پروژه مربوطه از کلاس های برنامه نویسی استفاده کرده باشه این پوشه ها ایجاد میشن
در واقع میتونه کدهای اکشن اسکریپت یک پروژه اینها باشه
شما میتونید با همون فلش این فایلها رو ویرایش کنید
این فایل های .as هستند که میشه با ویرایشگر متنی و یا خود فلش اونها رو ویرایش کرد
و میبایست در همین پوشه ها باشند ولی بعد از ایجاد فایل swf دیگر نیازی به این ها برای استفاده نمی باشد
در حقیقت این فایلهای دورن پروژه نهایی swf قرار می گیرند

camel_60

Member
درسته دوست عزيز مرسي
فكر نمي كردم با ناتپد باز بشن،باز كردم اديت هم كردم!!!
فقط بلد نيستم چه جوري اين پوشه ها و فايل ها رو دوباره به فرمت swf تبديل كنم؟
اگه بگين خيلي خيلي ممنون ميشم

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نتیجه ویرایشت را میتونی با تست اون فایل فلش .fla ببینی دیگه
این ها همون اکشن اسکریپتهایی هستند که توی فلش استفاده میشه، دیگه :D

camel_60

Member
نه من تمام كد ها رو با export fla تو يه پوشه ريختم بعد اوني كه ميخواستم رو اديت كردم سيو كردم!!!
حالا ميخوام بدونم بايد با اين پوشه چي كار كنم؟ يا با تغييراتي كه انجام دادم در كدها چه طوري بايد يه فايل swf جديد داشته بسازم؟
خيلي به اين كار نياز دارم ، از راهنمايي شما هم واقعا ممنون

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اگه بخوای فایل جدید بسازی و از اون کلاس ها استفاده کنی باید اونها رو کنار پروژه جدیدت بزاری بعد از توی فایل fla فراخوانی کنی
به همین راحتی حما کد فراخوانی رو هم داری دیگه
حالا توی پروژه جدیدت هم میتونی از کلاس هایی که فراخوانی کردی استفاده کنی
توجه داتشه باسید همیشه این نرم افزارهای decompiler به درستی عمل نمیکنند مخصوصا این مشکل بیشتر برای کلاس ها پیش میاد
چون توی کلاس ها یه تعارفی وجود داره که اصولا توی اکشن اسکریپت نویسی ساده کاربردی ندارن و این باعث درست تبدیل نشدن میشه

camel_60

Member
فكر كنم بشه اديتش كرد !!!
چون تو سايت خارجي يه نفر دقيقا همين رو اديت كرده بود و عوضش كرد !!!
من بازم از توضيحات شما چيز زيادي دستگير نشد !!! مشكل اينه كه اينا رو نميدونم چه جوري به هم ديگه بچسبونم !!!
اين آيدي منه bomb_sheytoon ، شما رو ادد ميكنم تا بيشتر در اين مورد به من اطلاعات بدين ، ممنون ميشم

microsofth

New Member
ُلام دوست عزیز برنامه Flash Decompailer خیلی معروفه به راحتی گیرت میاد و قشنگم هست نمونه رو بهش بده پروژه اش رو بهت میده

jakosn2007

New Member
ُلام دوستان

من چیزی بلد نیستم در این موارد

ولی یک قالب فلش دارم که میخوام ویرایشش کنم

حالا این نرم افزاری که به fla تبدیل میکنه رو دارم Macromedia Flash 10 رو هم دارم ولی وقتی با اون نرم افزار قبلیه میخوام تبدیل کنم یک اروری میده که dont send و Report داره میده که هر کدوم رو بزنی از برنامه خارج میشه

ممنون میشم کارم فوری هست

BioDread

Banned
سلام دوست من
اگه ان فلش با نرم افزار های قفل گذاری کد شده باشه هیچ کاری نمیتونی بکنی!!!

infoh

Member
سلام اگه حتی قفل گذاری هم شده باشه با یکی از مجموعه نرو افزارهای شرکت سوسینک میشه ادیت کرد امتحان کن

sizanjavad

کاربر فعال
سلام اگه حتی قفل گذاری هم شده باشه با یکی از مجموعه نرو افزارهای شرکت سوسینک میشه ادیت کرد امتحان کن

همیشه نه!!!
نرم افزرای قفل جدید قوی هستند. اگرچه امنیتشون 100 نیست ولی قوین. ضمنا پروژه های جدید AS3 رو با کلاس های اکسترنال می نویسن که بازیابیشون هم فایده ندار.

بحث رو تخصصیش نکنیم. برا کار این عزیز که تاپیک رو زده sothink جواب میده

infoh

Member
سلام
درسته در ضمن اگه از این قفلهای جدید سراغ داری بزاری بدم نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا