چطوري سايت وب گذر ايميل به تعداد بالا ارسال ميكنه و اسپم نميشه؟؟

آقا چجوري ميشه كه اين وب گذر اين همه ايميل ارسال ميكنه و اسپم نميشه؟؟؟
من كه شخصا كلي ميل به تعداد بالا باهاش ارسال كردم كه هيچ كدومش اسپم نشده است!
لطفا مرا راهنمايي كنيد چون خودم هم در تدارك ايجاد خبرنامه هستم...
قربون همتون برم.

amirlol

Well-Known Member
اگه آرمان های اسپمینگ رو بدونی فیلتر نمی شه !!
همین

موضوع درونیش +....

آرمان چيه؟

amirlol گفت:
اگه آرمان های اسپمینگ رو بدونی فیلتر نمی شه !!
همین

موضوع درونیش +....
خب آرمان هاي اون چيا هست؟
اگه اگه ميشه مثلا ماله ياهو را كه از همه پركاربردتره را بگو؟
ممنون ميشم

سلام. یک آیپی در صورتی اسپم میشه که ازش شکایتی بشه . تعداد زیاد ایمیل ، دلیل اسپم شدن نیست ، اما اگر به یک آدرسی که درخواست نکرده ، ایمیل بفرستید... اگر اون مخاطب شکایت کنه و این شکایتها زیاد باشه آیپی اسپم میشه .

m_ziba

Member
اون حرفی که سلمان 313 گفت درسته.
اما: نکته دیگه ای هم هست. ا.ن اینه که سایت هایی مثل Yahoo ، اون domain هایی رو که نمی شناسند اگه ازشون mail بیاد spam می کنن. (به اصطلاح bulk)
اما وقتی عده زیادی به bulk هاشون مراجعه میکنن و اون mail رو می خونن ، مخصوصاً اگه "Report Not Spam" رو بزنن، اون domain کم کم برای yahoo به عنوان domain معتبری که کاربران کناسبی داره شناخته می شه و دیگه اونها رو spma نمی کنه.

بنابراین در این حالت حتی تعداد زیاد ارسال email گاهی به نفع هم هست.

در هر صورت این تعداد email های زیاد نیست که spam ایجاد می کنه. مگه از خود Yahoo این همه email دریافت نمی شه و همش هم خونده می شه؟

علت spam شدن مزاحمت ایجاد کردن برای کاربران روی وب است.

mossy

Member
به راحتی

خیلی ساده است
یک آدرس ایمیل توی جیمیل داره
آدرسش رو از طریق خود جیمیل فیک میکنه به وبگذر
از آدرسهای کابرای عضو مجموعه بعنوان ضمیمه بی سی سی لیست استفاده میکنه و سیستم در واقع به یکی ایمیل میفرسته اما برای همه اعضای اون لیستش ارسال شده
اصلا ربطی به آی پی نداره بلکه بحث آی پی محدود به سرور سایت هست و اگه شکایتی بشه کل سرور باید پاسخگو باشه نه اینکه آدرس ایمیل فیلتر بشه
بصورت شخصی هم اگه حساب کنی هر شخص خودش میتونه آدرسی رو فیلتر کنه یا آزاد
از این طریق خودتون هم میتونید استفاده کنید
اما متاسفانه خیلی اوقات میبینیم که سایتهای بزرگ ه ماشتباه میکنن و آدرس رو به لیست ارسالی وارد میکنن و اینطوری خودشون کمک میکنن برای سو استفاده اسپمر ها
موفق باشید

خیلی ساده است
یک آدرس ایمیل توی جیمیل داره
آدرسش رو از طریق خود جیمیل فیک میکنه به وبگذر
از آدرسهای کابرای عضو مجموعه بعنوان ضمیمه بی سی سی لیست استفاده میکنه و سیستم در واقع به یکی ایمیل میفرسته اما برای همه اعضای اون لیستش ارسال شده
اصلا ربطی به آی پی نداره بلکه بحث آی پی محدود به سرور سایت هست و اگه شکایتی بشه کل سرور باید پاسخگو باشه نه اینکه آدرس ایمیل فیلتر بشه
بصورت شخصی هم اگه حساب کنی هر شخص خودش میتونه آدرسی رو فیلتر کنه یا آزاد
از این طریق خودتون هم میتونید استفاده کنید
اما متاسفانه خیلی اوقات میبینیم که سایتهای بزرگ ه ماشتباه میکنن و آدرس رو به لیست ارسالی وارد میکنن و اینطوری خودشون کمک میکنن برای سو استفاده اسپمر ها
موفق باشید

آقا ممنون از راهنماییت... :wink:

حالا کسی میگه چطوری میشه به تعداد انبوه با نرم افزار ارسال کرد ؟ برنامه ای روبرای این کار میشناسین ؟

amirlol

Well-Known Member
email sender KPL

من با این می فرستم
در یک زمان اگه سرورت اجازه بده تا 34 تا رو می فرسته و در کل من باهاش 26 هزار تا ایمیل یهو ای فرستادم

Patris Net

Member
amirlol عزیز میشه در اختیار بقیه هم بزاری که استفاده کنن؟
ممنون میشم اگه این لطفو بکنی
موفق باشی
یا حق

آخرین ویرایش:

m1pfard

Member
جهت اطلاع:

امیر جان دیگه بین ما نیست. خدایش نیامرزد که رفت!

NabiKAZ

Well-Known Member

منظورتون اینه که اگر ایمیل ها در BCC نوشته بشن، بار کمتری به سرور وارد میشه ، یا اینطوری خطر بوک شدن آی پی و اسپم محسوب شدن نیست ...؟!

سلام من همه این کارا رو کردم ولی بازم ایمیلم میره تو بالک
اگه میشه یکی کمک کنه دارم دیونه میشم
اولین ایمیلی که از این سایت فرستادم هم روفت تو بالک پس ربتی به تعداد زیاد ایمیل فرستادن نداره

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام من همه این کارا رو کردم ولی بازم ایمیلم میره تو بالک
اگه میشه یکی کمک کنه دارم دیونه میشم
اولین ایمیلی که از این سایت فرستادم هم روفت تو بالک پس ربتی به تعداد زیاد ایمیل فرستادن نداره

ممکنه قبلا کسی اسپم کرده و ای پی سرور بلوک شده باشه ، در این صورت دیگه کاری از دست شما بر نمیاد.
اینطور فکر میکنم.

والا نمیدونم
حالا کسی نیست که بتونه ایمیل بفرسته به یاهو طوری که تو بالک نره؟

mossy

Member
منظورتون اینه که اگر ایمیل ها در BCC نوشته بشن، بار کمتری به سرور وارد میشه ، یا اینطوری خطر بوک شدن آی پی و اسپم محسوب شدن نیست ...؟!
شرمنده فکر کنم خیلی دیر پاسخ میدم اما جواب اینه:
نه بلکه در واقع سرور دریافت کننده مخاطب رو یک نفر محسوب میکنه!

• Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا