چرخندان يك صداي كوتاه !!!

Saeid Taheri

Active Member
با سلام خدمت دوستان
من يك موزيك 15 ثانيه اي دارم كه مي خوام در فلش در يك موي كليپ تعريفش كنم كه هر وقت به آخر اين موزيك رسيد دوباره به اول موزيك برگرده و تكرار كنه
من خودم اين كار رو انجام دادم ولي درصفحه اصلي هستش
چجوري بگم من ميخوام اين موزيك بره داخل يك موي كليپ و در اونجا اين عمل من انجام بشه (تكرار صدا ) نميدونم حالا منظور من رو فهميديد يا نه
نگاه من مثلا ميام يك فرم 15 ثانيه اي ميگيرم بعد اين موزيك مورد نظرم كه 15 ثانيه هستش رو داخل اين فرم ميزارم كه پخش بشه بعد در آِخر اين فرم دستور زير رو وارد مي كنم
کد:
gotoAndplay(1);
اين كد باعث ميشه كه وقتي فيلم من رسيد به فرم آخر (كه همون پايان موزيك 15 ثانياي هست)
مجددا به اول فرم آهنگ برگرده و موزيك مجددا بدون توقف پخش كنه
حالا من اين كار رو در يك موي كليپ ميخوام انجام بدم كه در فرم اصلي كه نمايش داده ميشه يك فرم باشه ميشه بگيد بايد چه كار كنم كه اين عمل من در يك موي كليپ انجام بشه ؟
با تشكر موفق باشيد .

Saeid Taheri

Active Member
aminem گفت:
همين كاري رو كه كرديد توي اون movie clip هم انجام بديد.
دوست عزيز موي كليپ فقط وقتي به كار ميره كه فايلي رو در فرم داشته باشيم نه موزيك من خودم همينجا موندم كه بايد چه كنم ؟!!؟!؟!

aminem

Member
الان اين فايل رو ببينيد. اين چيزي كه من از حرف شما فهميدم اجراي اين بود. اگه اشتباه فهميدم بگيد.
MOVIECLIP.FLA

rahincom

Member
سلام

اگه شما تو MovieClip ميذاري يا هر چيزه ديگه اي اصلا با يك فريم مي توني اينكار را انجام بدي.

وقتي موزيك را داخل فريم گذاشتي رو فريم كليك كن و اون پايين تو Properties در قسمت Sync يه گزينه هست به صورت Default كه Event هستش. اونو فقط به Stream تغيير بده و در قسمت Loop مثلا بنويس 9999 و ديگه احتياجي به Action هم نيست.
همين. اين باعث ميشه كه موزيك شما 9999 بار تكرار بشه كه مثلا 9999 تا 15 ثانيه ميشه 41.6625 ساعت
اميدوارم منظورت رو درست فهميده باشم
باي

جدیدترین ارسال ها

بالا