چرخش سریع درجا

hamid

Well-Known Member
سلام من میخوام یه افکت چرخش سریع بدم یعنی اون ابجکتم اول سریع شروع کنه به چرخیدن روی محور x همینجور سرعتش کم شه و سریع از کادر خارج شه میشه بگید چیکار کنم اگه اموزشی چیزی هم باشه ممنون میشم

++Hadi++

Active Member
البته فکر می کنم این جور بنر ها رو با برنامه خاصی می زنند که این روز ها مد شده و خیلی دم دستی به طراحی بنر می پردازه ،ولی برا ساختنش تو فلش ، توابع TweenMax رو از سایت مد نظر دانلود کنید.سپس فولدر com رو کنار پروژه یا داکیومنت کلاستون بزارید و ...
فولدر com توابع مد نظر رو بغل سمپل من بزارید بعد از این سمپل یه خروجی بگیرید...
اینم سمپل کدش برای حرکت دو شی mc1 و mc2 :
PHP:
import flash.utils.setTimeout;
import com.greensock.TweenMax;
import com.greensock.easing.Circ;

Starting();
setTimeout(Ending,5000);

function Starting()
{
    TweenMax.to(mc1,0.5,{x:62,ease:Circ.easeInOut});
    TweenMax.to(mc2,0.5,{x:290,ease:Circ.easeInOut});
}
function Ending()
{
    TweenMax.to(mc1,0.5,{x:-165,ease:Circ.easeInOut});
    TweenMax.to(mc2,0.5,{x:552,ease:Circ.easeInOut});
}

پیوست ها

• TweenSample.rar
    29.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10

hamid

Well-Known Member
البته فکر می کنم این جور بنر ها رو با برنامه خاصی می زنند که این روز ها مد شده و خیلی دم دستی به طراحی بنر می پردازه
مثلا با چی میزنن؟ سویش مکس فکر نکنم هممچین افکتایی داشته باشه

++Hadi++

Active Member
سلام
والا نمی دونم فکر می کنم یه برنامه ای تازگیا اومده چون خیلیا باش بنر های قشنگی می زنن یا شاید هم یه سری پک های فلشی یا سویشی اومده که دارن اینا رو با اونها طراح می کنن... شاید هم سویش باشه...چون خیلی جاها می بینم بنر های تبلیغاتی فلشی قشنگی رو دارن می سازن و فک نکنم خودشون بشینن یکی یکی با فلش بسازن ....

hamid

Well-Known Member
ممنون
ولی اون چرخشی که مم گفتم با اینی که شما دادین فرق داره کلا
این پس زمینه هارو چطوری میزنن؟
میدونید

Arash-zr

Member
من فک میکنم با چند خط کد ساده میشه چیزی که میخوای رو به دست بیاریاگه میتونی یک مقدار بیشتر در مورد چیزی که میخوای توضیح بده اگه بتونم کدش رو برات مینویسم

جدیدترین ارسال ها

بالا