چرخاندن يك جسم به طور سه بعدي

roshanaiy

Active Member
چه طوري بايد يك جسم رو در فلش چرخاند كه سه بعدي به نظر بياد . مثلا يك آدم از جلو ديده مي شه اما به تدريج پشتش ديده بشه ؟ حالا سه بعدي هم نباشه مهم نيست اما طبيعي و قشنگ به نظر بياد .:)

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
دو حالت داره... یا از برای تولید swf میخواید از falsh استفاده کنید... یا فقط تولید swf براتون مهمه نه برنامه ی سازندش.
در این صورت میرید سراغ نرم افزار هایی مثل swift3D و...
اگر میخواید از فلش استفاده کنید باز دو حالت داره یا میخواید کد بزنید یا میخواید یه انیمیشن دستی تولید کنید.
در صورت دوم باید ذهنتون رو 3D پرورش بدید. نمونه کار زیاد ببینید. به اطرافتون زیاد توجه کنید. تغییرات اشیا رو تو طبیعت موقع حرکت ببینید. یا با توابع ریاضی و مشتق آشنا باشید و بدیدنید هر حرکتی با کدوم تابع ریاضی هماهنگه.
در صورتی هم که میخواید کد بزنید یه بحث دیگس... بفرمایید اگر لازمه.

roshanaiy

Active Member
دو حالت داره... یا از برای تولید swf میخواید از falsh استفاده کنید... یا فقط تولید swf براتون مهمه نه برنامه ی سازندش.
در این صورت میرید سراغ نرم افزار هایی مثل swift3D و...
اگر میخواید از فلش استفاده کنید باز دو حالت داره یا میخواید کد بزنید یا میخواید یه انیمیشن دستی تولید کنید.
در صورت دوم باید ذهنتون رو 3D پرورش بدید. نمونه کار زیاد ببینید. به اطرافتون زیاد توجه کنید. تغییرات اشیا رو تو طبیعت موقع حرکت ببینید. یا با توابع ریاضی و مشتق آشنا باشید و بدیدنید هر حرکتی با کدوم تابع ریاضی هماهنگه.
در صورتی هم که میخواید کد بزنید یه بحث دیگس... بفرمایید اگر لازمه.

شما واقعا خيلي خوب من رو راهنمايي كرديد كه بايد كار زياد ببينم و ذهنم رو پرورش بدم اما اين توابع رياضي كه گفتي چه ربطي داره ؟ من تازه از رشته رياضي راحت شدم و به هنر تغيير رشته دادم . حالا شما مي گي برو سراغ توابع !!! :shock:

shirini_forush

Well-Known Member
همه چیز تو دنیا به زبون ریاضیه.
البته اصراری نیست.
راه های دیگه رو هم گفتم.

roshanaiy

Active Member
خوب حالا اين رياضي تو اكشن اسكريپت ها استفاده مي شه ؟ يعني ما مي تونيم خودمون يه چيز جديد بسازيم يا نه تمام اينهايي كه استفاده مي شود از قبل ساخته شدن ؟

Nasab187

Member
با كمك رياضيات مي شه روابط و فرمولهايي رو پيدا كرد كه به كمك اونها بشه مثلا مختصات سه بعدي (x-y-z) رو به مختصات 2 بعدي تبديل كرد . فكر كنم منظور safir همين باشه .
لينك پايين ميتونه يك مثال باشه :

roshanaiy

Active Member
الا ن فرمول ه اين چيه ؟ خيلي با عشقه ...
اين فقط به وسيله فلش ساخته شده يا نه برنامه ديگري هم بوده ؟

shirini_forush

Well-Known Member
با فلش اینم یه نمونه از من البته کامل نیست.
ولی تابع و فرمول ها درسته:

پیوست ها

• 3D.zip
    5.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Nasab187

Member
فرمول

خيلي عاليه .
اين هم از فرمول :
PHP:
function D3toD2(Fov:Number, px:Number, py:Number, Pd:Number) {
	var point:Point = new Point();
	point.x = ((1024*px)/(2*Pd*Math.tan(Fov/2)))+512;
	point.y = ((768*py)/(2*Pd*Math.tan((Fov*768)/(2*1024))))+384;
	return point;
}
توضيح
FOV : ميدان ديد ناظر كه بايد به راديان باشه
px و py همان x و y نقطه هستند و pd فاصله ي نقطه از ناظره .
وقتي اين پارامتر ها را به تابع بدي يك object برمي گردونه كه شامل مختصات 2 بعدي نقطه ست .
كاربرد اين تابع را مي توني تو كار پايين ببيني :
مشاهده پیوست aziaz.zip

shirini_forush

Well-Known Member
خیلی ممنون حامد جان.
نمونه خوبی بود. اون بنده خدایی که این رو ساخته رشته ریاضی میخونه. (چه ربطی داشت؟!)

sepi90

Member
من تا حالا پيکان به اين خوشگلي نديده بودم اونم از اين همه جهت :d ، چه علم پيشرفت ميکنه هاااا

rahpoyan.ir

Member
سلام

توي سايت رهپويان هم يه نمونه هست
تو صفحه اصلي بالاي لوگوش
فقط يه كم صبر كن تا لود شه

textile

Member
سلام.موضوع خوبیه با SWFt3D خیلی راحت میشه 3d کار کرد.این موضوع را حتما دنبال میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا