چرا run program بیلدر مشکل داره؟

daniyal19

Member
سلام دوستان.وقت بخیر
من اتورانی در درست طراحی دارم که با زدن دگمه ای با استفاده از دستور run program باید setup-ی رو اجرا کنم.
مثل مجموعه نرم افزاری ها که هر برنامه ای گزینه ای خاص داره
حالا من به هرطریقی که آدرس دهی میکنم تا اون فایل exeی نصبم اجرا بشه بیلدر پیغامی مبنی بر اینکه همچین فایلی رو پیدا نکرده میده
نحوه صحیح آدرس دهی رو بلدم و مثلا در فراخوانی فایلی صوتی مشکل ندارم اما اینجا مشکل دارم
مثلا data\quran\quran.exe را با دستور run program مذکور اجرا نمیکنه
چه کنم؟

amiralavi74

Member
ببینید دوست عزیز آدرس دهی شما باید به این شکل باشه

SrcDir>\data\quran\quran.exe>

ضمنا فایل ها رو برای تست حتما کنار فایل های اجرایی mmb قرار بدید به علاوه فایل کاریتون

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کدی که استفاده میکنید و مسیر فایلتون که در سی دی قرار داره دقیقاً چی هست ؟

daniyal19

Member
سلام
یا از قسمت external commands and page actions با استفاده از دستور run program این کار را انجام میدهم و یا از قسمت more actions و گزینه wizard دستور run را بکار میگیریم
و آدرس دهی به صورت زیر است:
data\quran\quran.exe
و یا
quran.exe
که البته همراه با <SrcDir>\ هم که اجرا میکنم فایده ای ندارد حتی از دستور path replace نیز استفاده کردم و افاقه ای نکرد.
ممنون از زحماتتون

m javad

کاربر متخصص
وقتي پیغام مبنی بر این هست که فایل رو پیدا نکرده معنیش این هست که آدرس دهی مشکل داره
برای اطلاع از صحت کارتون آدرسی که برای اجرا میدید رو با یک مسیج باکس برگردونید و اونو چک کنید
اینطوری:
کد:
Address$='<SrcDir>\data\quran\quran.exe'
Message("","Address$")
Run("Address$","")

daniyal19

Member
راهنمایی بیشتر

سلام دوستان گلم
کسی هست بتونه بیشتر راهنمایی کنه؟
ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
لطفاً کدی که نوشتید رو عیناً اینجا بنویسید و مشخص کنید که موقعیت اون فایل نسبت به فایل اجراییتون چی هست (مثلاً کنار فایل اجرایی یک پوشه بنام Data هست و فایل داخل اون پوشه هست)

torist

Member
با اجازه اساتید
دوست عزیز شاید از player باشه
شما از بیلدر خروجی گرفتی و همچین مشکلی داری یا اینکه از تو خود بیلدر اجرا می کنی
یعنی F5 میزنی
به این نکته دقت کن

daniyal19

Member
سلام به سرور گرامی
تشکر از شما و تمامی دوستانی که سعی در راهنمایی بنده حقیر داشتند
باید بگم دقیقا حدس خاضعانه ی شما درست بود و مشکل از پلیر بیلدر بوده چیزی که خیلی خوب به ذهن فعال شما رسید.واقعا ممنون کمک بسزایی کردید
إن شاءالله برنامه حاضر شد اگر مایل بودید حتما براتون یک نسخشو میفرستم(به دیده منت)
از بقیه دوستان نیز کمال تشکر را دارم
یا حق..

torist

Member
سلام
قابل دارنبود
در حضور اساتید بزرگ درس پس دادم
بی صبرانه مشتاق کامل شدن برنامه شما هستم
با تشکر
یاعلی مدد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها