چرا displace نمایش داده نمی شه؟!

سلام دوستان
من پس از اینکه در متریال displace اضافه می کنم و به آبجکت متریال رو نسبت می دم، موقع رندر هیچ موجی روی شکل نمی بینم!
در بخش Render گزینه displacements رو فعال کردم ولی جواب نداد!
می شه لطفا کمکی کنید؟!

ehsan_3dmax

Active Member
سلام دوست عزیز
یکی از دلایل اون می تونه تعداد وجوه کم جسمتون باشه(segment) و دلیل دوم عدم اعمال تابع uvw map.

آخرین ویرایش:

meh3d

Member
منظورت چیه احسان ؟؟؟
شما برو یه جسم رو displacment بهش بده بعد سگمنت هاشو ببر بالا & با uvwmap هم هر چقد خواستی ور برو . عمرا جسمت تغییر نمیکنه و تاثیرش قابل رویت نیست مگر اینکه Editable mesh & nurbs ( اشتباهی نوشته بودم poly ) بهش بدی

فکر کنم برای این صحبت segment رو آوردید چون فکر می کنید که منظورم displace modifier هست! این طور نیست!! منظورم ویژگی displacement در material editor هست!!

موضوع اینه که من چند ماه پیش یه از روی یک tutorial تونستم displace رو ایجاد کنم ولی الان با استفاده از همون tutorial نمی تونم!
عجب!!

ehsan_3dmax

Active Member
پس به این مدل خیلی ساده یک نگاهی بیندازید.

پیوست ها

• 1.rar
    14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

hamed-ddd

Well-Known Member
دوست عزیز
displace در متریال ادیتور به دو روش قابل استفاده است:
1.ابجکت شما از نوع نوربز nurbs باشه(البته هر چه مشخصات تقسیم بندی نوربز بالاتر باشه بهتر نتیجه میگیری)
2.روی ابجکت شما حتما مدیفایر displace aprox )اگه درست نوشته باشم) باید اعمال شده باشد ....با مراجعه به رفرنس نرم افزار به راحتی جواب خودتونو میگیرید(این مدیفایر رو هم شبکه آموزش نشون داد)که البته نیاز به سگمنت هم داره ....
3.....بلد نیستم

بعد هم اگه خیلی سرده بگم آقا سعید بخاری فروم :twisted: رو روشن کنه:lol: !!!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا