چرا وقتی تغیرات css در قالب ها wp میدم به صورت عادی قابل مشاهده نیست تغیراتش؟

چرا وقتی تغیرات css در قالب ها wp میدم به صورت عادی قابل مشاهده نیست تغیراتش؟
ولی وقتی با وی پی ان میرم تو همون سایت میبینم همه تغیراتی که داده بودم کاملا قابل مشاهده است.؟؟
چطوری میتون یه کاری کنم که یکسره قابل مشاهده باشه؟

آخرین ویرایش:

sharktech

کاربر فعال
وقتی شما یه سایتی رو تو مرورگر باز میکنی مرورگر برای افزایش سرعت لود سایت برای زمان های بعدی یه سری فایل ها رو کَش میکنه!

که این فایل ها میتونه عکس, کدهای js و css باشه برای همینه که وقتی یه فایل رو تغییر میدین اون تغییر بلافاصله اعمال نمیشه ولی د وسه روز دیگه اعمال میشه!

برای سریعتر کردن این زمان و خالی کردن کَش مرورگر شما میتونین از کلید های ctrl + f5 برای رفرش صفحه استفاده کنین تا مرورگر همه فایل ها و محتویات سایت رو دوباره از روی هاست بخونه و نشون بده.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
در کنار توضیحات کاملی که دوستمون داد ، باید بگم :
چون تمامی کاربران وب سایت، امکان داره اطلاعی از کلید های ترکیبی ctrl + f5 نداشته باشد و یا اصلا ندونند که CSS سایت به روز شده، شما باید بدین شکل عمل کنید:

مثلا این لینک CSS پیش فرض شما هست:
کد:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="screen" />

شما می توانید با قرار دادن ? بعد از پسوند CSS و نوشتن حروف یا عدد بعد از آن، به مرورگر بفهمانید که فایل مورد نظر را از Cach فراخوانی نکند.
مثال:

کد:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css?v2" media="screen" />
در مثال با لا، علاوه بر اینکه تلاش کردم، مرورگر از cach فایل را فراخوانی نکند، v را به نشانه version یا نسخه و عدد آن به معنای میزان ویرایش می باشد

واقعا همین سواله من بود از راهنمایی های شما واقـــــــــــــــــــــــــعا متشکرم
:oops::):oops:
بازم از لطف بی دریقتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا