چرا فروم به اين بزرگي بخش موسقي نداره !؟!؟

خيلي جالبه كه اين تالار گفتگو با اين همه بازديد كننده اي كه داره بخشي رو به موسقي اختصاص نداده!
من نميدونم شايد دليل خاصي داره ولي به عنوان پيشنهاد از مدير سايت درخواست دارم كه در صورت امكان اين بخش رو هم اضافه كنيد تا خيلي از درخواستهاي دوستان حل بشه كه مثلا من خودم نخوام تايپ مخصوص قسمت موسقي رو توي نيازمندي ها بنويسم!

درخواست البوم ATB - Seven Years

لطفا توضيخ بدين.
با تشكر

alireza-metal

Active Member
دوست عزیز هر زمینه و بخشی فروم مخصوص به خودشو داره و در سایتهای ایرانی هم که خوشبختانه از این لحاظ کمبودی نیست و سایتهایی که در این بخش بسیار خوب فعالیت میکنند هم هستند و اونم به صورت تخصصی - سایت موفق سایتی هست که فقط اهداف و مقصد خودشو دنبال کنه و در همون حداکثر تلاششو بکنه تا به نقطه ایده آل برسه

سلام

اگر يك بار در انجمنها جستجو كنيد سوالتون بر طرف ميشه
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=63878

ممنونم از نظرتون

مجيد

ممنونم از راهنمايي شما !

alireza-metal گفت:
دوست عزیز هر زمینه و بخشی فروم مخصوص به خودشو داره و در سایتهای ایرانی هم که خوشبختانه از این لحاظ کمبودی نیست و سایتهایی که در این بخش بسیار خوب فعالیت میکنند هم هستند و اونم به صورت تخصصی - سایت موفق سایتی هست که فقط اهداف و مقصد خودشو دنبال کنه و در همون حداکثر تلاششو بکنه تا به نقطه ایده آل برسه

از شما به خاطر نظرتون ممنونم
هدف من از گفتن اين پيشنهاد فهميدن اينكه چند سايت توي دنيا وجود داره كه اين امكانات رو دارن نيست!
من فقط از اين ناراحت هستم كه چرا همچين سايتي با امكانات و سابقه قديمي كه داره بعضي از نيازها رو ( مثل همين موسيقي ) كه مي دونم خيلي ها به دنبال اين هستن ناديده گرفته ميشه يك فروم موفق فرومي ميتونه باشه كه در كنار كار اصلي خودش حاشيه رو هم داشته باشه

چرا مجيد انلاين نبايد بازديد كننده موسيقي داشته باشه؟
من ميدونم سخته ولي توجه به اين مورد مي تونه كه سطح كيفي فروم رو حتا بالاتر ببره اگر مخالفين بگيد چرا؟

جدیدترین ارسال ها

بالا