چرا صفحات به دفعات رفریش می شن

hamedset

Member
من از کسانی هستم که صفحات زیادی رو در مرورگرم باز می کنم و همیشه 8 تا 10 صفحه از مجید آنلاین تو مرورگرم باز هست.
ولی این صفحات به دفعات رفریش می شود و باعث ناراحتی و خسته شدن چشم من میشه.

از مدیران عزیز خواهش می کنم چرا این صفحات و پنجره ها رفریش می شن.

از دوستان عزیز اگر شما هم با این مشکل روبرو هستید بگید. تا مدیران بدونند.

البته این رو هم بگم فقط سربرگ رفریش میشه نه کل صفحه.

Mandana

Active Member
می خودم معمولن 20 تا تب باز می کنم بعد دونه دونه میخونم و می بندم.همچین مشکلی نداشتم تابحال:rose:
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟یا فقط باسه شما اینطوری هست؟

pouya saadeghi

Active Member
واسه من صفحه رفرش نمیشه ولی هر چند وقت ، به مدت 1 ~ 2 ثانیه تب میره تو حالت لودینگ ، انگار که اسکریپتی چیزی داره لود میشه

hamedset

Member
واسه من صفحه رفرش نمیشه ولی هر چند وقت ، به مدت 1 ~ 2 ثانیه تب میره تو حالت لودینگ ، انگار که اسکریپتی چیزی داره لود میشه

آفرین منظور من هم همین بود که دوست عزیزمون به طور مختصر شرح دادند.
پس فقط من نیستم که این مشکل رو دارند و فکر کنم برای تمام کاربران مجید آنلاین باشه و من در دیگر سایت ها این مشکل رو ندیدم.

حالا نمی دونم این رو میشه یک مشکل بیان کرد یا نه ولی خیلی آزاردهنده است.

Mandana

Active Member
ممنون دوستجانها پیگیری می کنم خبرشو میدم بهتون.فقط شما همه تون از قالب اصلی سایت(همون قرمزه جینگیلی هه) استفاده می کنید؟با قالب دیفالت هم این مشکل و دارید؟قالبتون رو به default style تغییر بدین و خبرشو بهم بدین.مرسی:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این به خاطر تبلیغات بنری رفرش هم فقط توی قسمت بنر ها توی قالب دیفالت هم که بنر نیست :oops: ولی قالب قرمز به خاطر کد های اجکس که داره رفرش میکنه ولی نه کل صفحه را فقط بنر ها تبلیغاتی را

hamedset

Member
بله با قالب دیفالت اصلا مشکلی نداره
من فکر کنم مشکل همون کد های اجکس هست که تو بنرها استفاده شده همون طور که دوستمون عرض کردند
من به دیفالت گذاشتم هیچ مشکلی نداشت ولی تا به قالب اصلی (همون قرمزه جینگیلی هه) که ماندانا عزیز میگن گذاشتم ناکس خودشو نشان داد.

جدیدترین ارسال ها

بالا