چرا سایت های ایرانی توانای جذب تبلیغ ویا .... ندراند

H-assan

Well-Known Member
با سلام بعد از ارسال یک تاپیک در مورد وضعیت در آمد یاهو چندین از بچه ها به این فکر رفتن که چرا این امر دز سایت های ایرانی در حد مناسب نیست !

حالا لطفا دوستان هر نظر ی که در آن اعلام کنند که بدرد همه می خوره

mohsenshahbazi

Active Member
به نظر من اولين دليل ممكنه اين باشه كه امكان ارسال و دريافت پول الكترونيكي در ايران زياد وجود نداره

محسن

Mandana

Active Member
ايرانيا همه چيز رو مفتي دوست دارن.نمونه اش هم خودم.تاحالا بالاي هيچ نرم افزار يا بازيي پول ندادم.

اول ايرانيا بايد يكم عوض بشن و بفهمن كه اگه يكي بابت يه چيزي تقاضاي پول كرده حتما اين نست كه توش كلكه!!!

anti-life

Active Member
به نظر من تنها دليلش به خاطر اين هست كه سايت هاي ايراني فقط براي فارسي زبانها محدود ميشه و كاربراني كه بخوان از اين ساتها استفاده كنن كم هست ......

ولي سايتهاي انگليسي زبان شما حتي از بنگلادش هم باشيد باز يه سر به اين سايتها ميزنيد و از هر ده كلمه دو تاش رو ميفهميد ولي وقتي يه طرفي از يه جاي ديگه بياد به هيچ عنوان نميفهمه كه تو سايت ايراني چي هست ..........

به همين خاطر هست كه شركتهايي كه تبليغات ميدن سعي ميكنن به جاهايي بدن كه ترافيك بيشتر داره ......

H-assan

Well-Known Member
نظرت جالب بود انتی لایف جای بحث داره که بعد در این مورد بیشتر باهت حرف می زنم

کسی دیگه نظری نداره

Maxton

Active Member
abtin_khosravi گفت:
ايرانيا همه چيز رو مفتي دوست دارن.نمونه اش هم خودم.تاحالا بالاي هيچ نرم افزار يا بازيي پول ندادم.

اول ايرانيا بايد يكم عوض بشن و بفهمن كه اگه يكي بابت يه چيزي تقاضاي پول كرده حتما اين نست كه توش كلكه!!!
دقیقا...منم مثل ابتین جان هستم..اصلا هم پول نمی دم..و یکی از مشکلات ما هم اینه که فکر می کنیم همه دزد اند..البته می دونید چرا؟چون کلاهبرداری تو ایران در این زمینه زیاده و ادم نمی تونه تشخیص بده که کدوم راست می گن....

Ghamnevis

Well-Known Member
آسان جان سلام

در اين مورد يك pm به اكسپلورر بديد !

داريم روش كار ميكنيم‌!
آنتي جان اينجا مشكل زبان نيست ! چون ما فقط و فقط براي فارسي زبانها ميخوايم تبليغ كنيم ! به فرض شركت X بياد و تبليغ كنه (يعني در سايتي انگليسي تبليغ كنه) وقتي سايتش فارسي هست به چه درد ميخوره ؟

هدف ما درست كردن سايتي شبيه ياهو با مقياس به مراتب كوچكتر هستش ! مطمين باشيد اگر فعاليت خوب و مناسبي روي يك هميچين پروژه اي صورت بگيره شركتهاي معتبر زيادي مايل به تبليغ محصولاتشون ميشن ! چون يك تبليغ در سايت و يك محيط مجازي خيلي به صرفه تر و پويا تر از يك عكس تبليغاتي در يك روزنامه است !

اينجا نكته اصلي فقط و فقط بازاريابي مناسب هستش !

بايد با شركتهاي مختلف مذاكره و مكاتبه كنيم !

بحث را ادامه بديد لطفا ! جالب و مفيده !

موفق باشيد
سايان

a Truth Seeking

Active Member
به چند دليل عمده زير :
1 - عدم فراگيربودن و شناخت كافي از تجارت الكترونيك و شاخه هاي گسترده آن در ايران.
2 - اطلاع رساني ناكافي و بعضا ناقص و غلط از فرهنگ و معني تجارت الكترونيك.
3 - عدم وجود پشتوانه مالي - روحي و سياسي براي انجام تجارت الكترونيك در كشور.
4 - عدم ناديده گرفتن افراد باتجربه و عدم حمايت از آنها در كشور.
فكر كنم اگر ادامه بدم اين بحث يا قفل مي شه و يا حذف.

H-assan

Well-Known Member
صبر کنید ببینم داره جالب میشه ببنید من یک صحبتی میکنم بعد شما رو در جریان می ذارم فقط فعلا اینجا بحث رو ادامه بدید لطفا فعلا خصوصی نکیند بحث چون مسئال مهمی متره نشده بعد شاید یک اکیپ حرفی تشکیل دادیم

daryvary

Member
به نظر من مشكل اينه كه سن اينترنت پايينه.
يعني افرادي كه از اينترنت استفاده ميكنن اكثرا سنشون كمتر از 18 ساله.
و اين باعث ميشه كه شركتها علاقه به تبليغ روي اينترنت رو نداشته باشن.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

آسان جان ميتوني به همون تاپيك قبلي (ياهو و درآمد...) يه سر بزني ميبيني كه اونجا قبل از اينكه شما اين تاپيك را بزني بحث مطرح شده بود !

شما بعد از ما در تاپيك عمومي مطرحش كرديد.

دري وري جان ، من با شما مخالفم ! شما يك آمار از كاربرهاي همين سايت بگيري ميبيني كه اكثرا بالاي 18 سال هستند . رجوع شود به ميزان تحصيلات شما و ...

در ضمن شركت كه نمياد ببينه كي بر روي تبليغش كليك كرده و... آگهي بازرگاني هم كه از تلوزيون پخش ميشه همه ميبينند ! همه بچه هاي تو خونه ! پس دليلت به هيچ وجه قابل قبول نيست (چون موضوع بحثه اينارا گفتما ! دلخور نشي)

موفق باشيد
سايان

H-assan

Well-Known Member
نه من مخالفم ربطی نداره به سن یک تاپیک هست در مورد سطح تحصیلی کاربران حدود 70 درصد افراد این اسیت بالای دیپام هستن یعنی بالای 18 پس ربطی نداره

شاید بخاطر اموزش غلته که بچه ها از 14 تا ... توی چت روم ها ول هستن من مخالف چت نیستم ولی زیادیش به درد نمی خوره حرف شما دلیل اش اینه ولی زیاد ربطی نداره

ولی ممنون از نظرت منتظر نظرات بعدی هستیم

H-assan

Well-Known Member
من تون بحث رو دیدم سایان جان ولی فعلا درست نیست که ووارد خفا بشه فعلا بذارید بررسی بشه بعد گروهی از بچه ها تشکیل می دیم من خودم نظر های زیادی دارم ولی آدم باید از نظر همه استفاده بکنه

موفق باشید
هیچ کسی به تنهای کامل نیست

oxygenws

Active Member
daryvary گفت:
به نظر من مشكل اينه كه سن اينترنت پايينه.
يعني افرادي كه از اينترنت استفاده ميكنن اكثرا سنشون كمتر از 18 ساله.
و اين باعث ميشه كه شركتها علاقه به تبليغ روي اينترنت رو نداشته باشن.

می شه این قضیه رو اینطوری هم مطرح کرد که صاحبان صنعت و کار عموما سن های بالا دارند که از اینترنت چیزی سر در نمیارند :)

Ghamnevis

Well-Known Member
دقيقا ! اميد جان زدي وسط خال ! :lol:

آسان جان ! سرمايه گذاري كه يك كار عمومي نيست ! ما تا سرمايه گذاري نكنيم كه سرمايه اي دستمون نمياد !

استفاده از نظر همه خوبه اما نه در همه موارد !

اگر بحث عمله كه نبايد اينجا روش حساب كرد اما اگر فقط بحث تبادل نظر و .. است موضوع كاملا فرق ميكنه !

موفق باشي
سايان

anti-life

Active Member
فقط با يه حرف ميتونم بگم چرا ما سايتي مثل ياهو نداريم.........

بحث رو از اينجا شروع ميكنيم كه ياهو چه كارايي هايي داره ....... مهمترين كارش موتور جستجو و فروش ايميل هست .......

خوب اگه ما هم يه سايت داشته باشيم كه بخواد فروش ايميل بكنه ولي ايرانيان عزيز با چه كرديت كارتي ميخوان ايميل بخرن ......

دوستان عزيز اشتباه نكنيد ايرانيها به موقع اش هم خرج ميكنن ولي آخه وقتي راهي براي خرج كردن نباشه مجبورا كه مجاني استفاده كنن .....

مشكل مهم رو يادتون نره كه ما هنوز در بايكت آمريكا هستيم و به عبارتي در تحريم اقتصادي پس از اين فكرا كه بخوايم سايتي مثل ياهو داشته باشيد رو از سرتون در بديد.....

Ghamnevis

Well-Known Member
آنتي جان سلام

ما اصلا قصد نداريم كه سايتي شبيه ياهو از نظر اون امكانات ايجاد كنيم ! ولي ميشه ! ميتونيم براي ايرانيهاي خارج از كشور از كرديت كارد استفاده كنيم و براي داخل كشور از سيبا يا سپهر !

اين نكته را هم نبايد فراموش كنيم كه ياهو از بدو تاسيس اين امكانات را نداشته ! ما هم ميتونيم از يكجايي شروع كنيم ! چون بلآخره بايد از يك جايي شروع كرد !

اينم فراموش نكنيد كه ياهو از ابتدا يك موتور جستجو نبوده و طي همين يكي دو ساله موتور جستجو شده ! ياهو قبلا يك دايركتوري بود.

بگذريم از ياهو من فقط مثال زدم و در مثالم هم گفتم كه با مقياس بسيار كوچكتر !

بهر حال باز هم بايد روش فكر بشه و روش كار كرد !

موفق باشي
سايان

H-assan

Well-Known Member
من یک سایت رو می شناسم که ایرانی هست و بین ایرانی ها از محبوبیت خاصی برخوردار هست و قرار یک سری کارهای بزرگ انجام بده که باعث مطرح شدن نام ایران در جامعه جهانی و.......... می شه و همین امر

من یکم آشنای دارم و دارم با این سایت کار می کنم تصمیم دارم که یک اکیپ تحقیقاتی راه بندازم البته هنوز هماهنگی رو نکردم در حال حاضر خودم چندین مساله رو براشون مطرح کردم که در دست احداث هست که در آینده نه چندان دور شاهد آن خواهید بود

در جواب یکی از دوستان که گفت بود همه گونه مسال رو به بحث عمومی گذاشت

من نگفتم راه کار بدید یا تئوری گفتم ب نظر شما دلیل اش چی هست وچه چیزی می تونه باشه فقط یک تبادل نظر در مورد پایین بودن سطح تبلیغات در سایت هاست همین من که درخواست راه کار نکردم که به هر حال ممنون که ارسال کردی

انتی جان چیزه جالبی گفت مسئال مهمی رو می گه من می خوام که شما باز ما رو در بحث یاری کنید

در جواب سایان باید بگم که ببنید روش برای جذب تبلیغ خیلی زیاده ومن خیلی روش های رو سراغ دارم که باعث جلب تبلیغ می شه مطما نمی یام مطرح کنم چون وقتی که این نظر رو می دم قرار داد می بندم ولی !

بحث و گفتگو در مورد اینکه چرا سایت ها داری تبلیغات کمی هستند دادن راه کار نیست

مثلا یک مساله کوچک و مهم برای آقایون که فورم داره سایتشون اینه که فقط خدمات شون محدود به فورم هست از توضیح بیشتر معظورم چون قرار ادامه اش همین صحبت در یک سایت ایرانی و محبوب اجرابشه به این می گن راه کار ولی اگر من بگم که علت اش نوع خدمات هست بحث می شه چون به هیچ چیزی اشاره نکردم

یا بحث کردن رو ی راهکار های که سایت های بزرگ انجام می دن مثلا همین حرفی که آنتی جان زده یک نظر هست که باید مورد بحث قرار بگیره

نظرات خوبی بوده تا حالا ممنون از همه که تا اینجا ارسالداشتن

منتظر بقیه نظرات در مورد ضعیف بودن تبلیغات برای سایت ها ایرانی هستیم

با تشکر از همه
آسان

AliReza26

Active Member
به نظر من يكي از دلايلش اينه كه ايراني جماعت اعتمادي به تبليغات اينترنتي نداره به خاطر همين هم نمياد سرمايه براي اين كار بذاره.............

anti-life

Active Member
يه بحث ديگه هم هست كه ما ايرانيها هنوز بهش عادت نداريم و اونم اين هست كه ......

براي ما ايرانيها تبليغات مفهوم نداره .........

حالا اين مسله رو اينجوري باز ميكنم ............. مثل تو امريكا شركت پپسي با اين كه اين همه شناخته شدس چرا باز ميياد ميلياردها دلار خرج ميكنه تا باز تبليغات كنه ..... ؟؟؟؟ ..... دليلش اين هست كه اينجا وقتي ببينن سر صداي يه شركت زياد فكر ميكنن كه شركت كله گنده اي هست و بيشتر به سمتش ميرن ......

ولي حالا ايران ......... يه شركت ميياد سه بار تبليغت ميكنه و بعد ميگه حالا كه چهار تا مشتري جمع شد ديگه بسته ..... و همين امر باعث ميشه كه ديگه تبليغات نكنه ............!!!!!

و دليل مهمتر و مهمتر از اينها اينكه ايرانيان عزيز نميتونن كه ساعتها رو ژشت ايرنت حدر كنن چون پولش زياد ميشه ....... و به خاطر همين هست يا چت ميكنن يا سه چهار تا سايت بيشتر نميرن..........

بعد دليل سوم و آخر اينكه ....دوستان عزيز اين رو بدونيد كه هر شركت يه قسمت گرافيك داره براي اينكه تبليغات رو بسازن ....... ولي شركتهاي ايراني به يه نفر هم طراحي سايت رو ميدن و هم تبليغت و هر چزيز كه به گرافيك ربط داشته باشه رو ميدن به يه نفر ...... و همين باعث ميشه كه ديگه همه چي تكراري بشه ........

در كل اميدوارم مشكلات رو ببينيد و بعد بحث رو ادامه بديد.....

جدیدترین ارسال ها

بالا