چرا دیگه نمیتونم آخرین ارسالها رو ببینم؟!

منم همين مشكل دارم و يه چيزه ديگه اينكه قبلا در هر جا كه من پست مي زدم و حتي در يه پست نطري چيزي ميدادم از طريق ميلم با خبر مي شدم كه كسي جواب داده يا نه ولي امروز در حدود 5 يا 6 مطلب برام نفرستاده بود. خودم اومدم دونه دونه چك كردم
يعني مشكل از كجاست ؟؟؟

يا حق

hamid ir

Well-Known Member
منم همين مشكل دارم و يه چيزه ديگه اينكه قبلا در هر جا كه من پست مي زدم و حتي در يه پست نطري چيزي ميدادم از طريق ميلم با خبر مي شدم كه كسي جواب داده يا نه ولي امروز در حدود 5 يا 6 مطلب برام نفرستاده بود. خودم اومدم دونه دونه چك كردم
يعني مشكل از كجاست ؟؟؟

يا حق
احتمالاً میره تو قسمت Bulk میلت
من که از میل یاهو برای اینکار دیگه استفاده نکردم از جی میل استفاده میکنم و مشکلی هم نداره

***UNIQUE***

Active Member
سلام
اصلا" من دیگه چیزی با عنوان آخرین ارسالها توی صفحه اول که برام میاد ندارم .
لینکهای صفحه اول بعضیهاش عوض شده .چرا؟!

izone

Active Member
برای من هم همین مشکل هست. در ضمن منوی کاربری هم همینجوری باز است !!!! به فرتور زیر نگاه کنید:

msnasiri

Member
باسه منم و فکر کنم همه دیگه داخل یاهو مسنجر آخرین ارسالها رو دیگه نشون نمی ده
و همچنین نمایش افراد آنلاینش هم خرابه ولی داخل فروم همه چیز برام درسته و میل هم راحت میاد
(اگه میل نمی آد تنظیمات پیش فرض رو نگاه کن شاید تغییر کرده باشه)

msnasiri

Member
hamid.ir باسه تو چی هستش؟
و ***UNIQUE*** باسه من این صفحه رو نشون نمی ده درست نشون میده

mostafa_az

Well-Known Member
من مشکل شما دوستان رو گزارش دادم به مدیران ارشد سایت . بنده مشکلی ندارم .

مخلصیم
مصطفی

براي من هم همون صفحه اي كه نشون داديد هستش و يه چيزه ديگه من از همون اول هم ادرس جي ميل رو زده بودم قبلا خوب بود ، ولي براي همين پست بگم كه من از طريق ميل متوجه نشدم ، الان خودم اومدم ديدم كه اين همه بچه ها پست زدن ؟؟ يعني مشكل از كجاست
به جاي اخرين ارسالها هم زده extras
دمت درست اقا مصطفي لطف كردي
ممنون

يا حق

***UNIQUE***

Active Member
سلام
ممنون میشم مدیران سریعتر پیگیری کنند .
هنوز درست نشده ؟!:cry: :sad:
با تشکر

izone

Active Member
من الآن با فایرفاکس و نت اسکیپ آزمایش کردم و این مشکلات نبود. فقط با اینترنت اکسپلورر این مشکل پیدا شده که قبلا نبود.

mostafa_az

Well-Known Member
همینطور که دوستمون گفتن فقط با اکسپلورر مشکل داره . چون من با فایرفاکس مشکلی ندارم . دوستان دیگه هم همگی که مشکل دارن از اکسپلور استفاده میکنن . در هر صورت امیدوارم مشکلتون سریعتر توسط مدیران ارشد برطرف بشه .

مخلصیم
مصطفی

izone

Active Member
باشه!

امکان فارسی نویسی را از مدیران درخواست کردیم که گفتند بعدا درست میشه ولی هنوز پس از یکسال درست نشده. این خطاهای بالا را گفتیم که در Ie دیده میشه (گمان کنم هنوز خیلی ها باشند که از Ie استفاده میکنند) گفتند بزودی ولی گمان کنم این هم رفت در آرشیو همان امکان فارسی نویسی!!

بعد تاپیک دیگری درست میشه که چرا از فعالیتهای انجمنها کم شده!!!!!

گمان کنم که باید این کار دو طرفه باشه!

kami_mz

Well-Known Member
باشه!

امکان فارسی نویسی را از مدیران درخواست کردیم که گفتند بعدا درست میشه ولی هنوز پس از یکسال درست نشده. این خطاهای بالا را گفتیم که در Ie دیده میشه (گمان کنم هنوز خیلی ها باشند که از Ie استفاده میکنند) گفتند بزودی ولی گمان کنم این هم رفت در آرشیو همان امکان فارسی نویسی!!

بعد تاپیک دیگری درست میشه که چرا از فعالیتهای انجمنها کم شده!!!!!

گمان کنم که باید این کار دو طرفه باشه!
متاسفانه این مورد کار من نبوده و نیست. وقتی هم خبر نداشته باشم این ها رو کی اضافه کرده نمی تونم سر خود بشینم دست کاری کنم.

izone

Active Member
کامبیز جان

من منظورم به فردی نبود. میدونم که شما هم زیاد زحمت میکشید.

من گمان میکردم که اینجا بیشتر از اینها سازماندهی داره!!!

اگر گرافیک پلانت را ببینید اونها هم همین بخشهای شما را فعال کردند ولی این مشکل نیست. شاید مربوط به پهنای قالب باشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا