چرا دسکتاپ من اینجوری میشه!!!!!

Hojjat68

New Member
سلام دوستان یه چند وقت حدودا یه هفته ای میشه یدفعه صفحه مانتیورم اینجوری میشه بعد یهو هنگ میکنه بعد حدودا یه دقیقه بعدش صفحه ابی مرگ ویندوز نمایش داده میشه در اخرم ریستارت کلا اعصابم ریخته بهم.نمی دونم ایراد از کجاست یکی از دوستام میگفت پاورت ایراد پیدا کرده ولی به نظر خودم ایراد از مادربرد هست!!!!کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟

اینم عکسش:

123.jpg

saeed-n

Member
کارت گرافیک خودش مشکلی نداره و نسوخته فقط چیپست هاش احتمالا سوختن و میشه با این کارت گرافیک اجبارا مدت کمی کار کرد.
اگر میخاهید بدونید واقعا مشکل از کارت گرافیکه کارت گرافیک رو در بیارید و با آنبرد یه بار راه اندازی کنید تا مطمئن بشید کارت گرافیکتون مشکل داره یانه
اگر هم بخواید تعمیر کنید باید دنبال یه متخصص بگردید که اونم هزینه تعمیر بیشتر از یه گرافیک واستون آب میخوره

ARAsoftware

Member
درسته که در نگاه اول، تصویری که روی مانیتور تشکیل میشه به کارت گرافیک ربط داره و اگر در تصویر مشکلی پیش بیاد اولین چیزی که میشه بهش شک کرد کارت گرافیکه اما با توجه به این نکته که شما با ارور صفحه آبی مواجه میشید و این ارور در 99.5% موارد به رم مربوط میشه بد نیست رم سیستمتونم یه چک کنید

شاید بپرسید تصویر چه ربطی به رم داره، باید این نکته رو اضافه کنم که اطلاعات تصویر ی که قراره GPU پردازششون کنه، از محل خاصی روی رم ( Graphic Buffer ) خونده میشه و در صورتی که رم مشکل داشته باشه شما نمیتونید تصویر خوبی داشته باشید حتی با وجود سالم بودن کارت گرافیک

جدیدترین ارسال ها

بالا