چرا در مامبو انگليسي با وجود utf-8 باز هم منوها ي جديدي كه مي سازم بصورت علامت سوال است ؟
M mohsen khan Member May 13, 2007 #1 چرا در مامبو انگليسي با وجود utf-8 باز هم منوها ي جديدي كه مي سازم بصورت علامت سوال است ؟
R rezazero Member May 14, 2007 #2 اتفاقا با یکی از بروبچه های مامبولرن صحبت میکردم بهم راجع به همین موضوع گفت که مامبو انگلیسی تو ذخیره کردن utf-8 تو دیتابیس مشکل داره که گفت تو نسخه جدید فارسیش برطرفش کردن حالا باید خود آقای فیروزمندان بگه که این نسخه جدیده رو کی میدن بیرون
اتفاقا با یکی از بروبچه های مامبولرن صحبت میکردم بهم راجع به همین موضوع گفت که مامبو انگلیسی تو ذخیره کردن utf-8 تو دیتابیس مشکل داره که گفت تو نسخه جدید فارسیش برطرفش کردن حالا باید خود آقای فیروزمندان بگه که این نسخه جدیده رو کی میدن بیرون
M mohsen khan Member May 14, 2007 #3 سلام همين طوره ولي من بيشتر تمايل دارم كه با مامبو انگليسي كار كنم در جوملا چنين مشكلي نبود و جالب اينكه در مامبو انگليسي 4.6.1 چنين مشكلي نبود آخرین ویرایش: May 14, 2007
سلام همين طوره ولي من بيشتر تمايل دارم كه با مامبو انگليسي كار كنم در جوملا چنين مشكلي نبود و جالب اينكه در مامبو انگليسي 4.6.1 چنين مشكلي نبود
S sorry4uboth Member May 19, 2007 #4 میتونه به سرورت هم مربوط باشه! چه نوع داده ای در کجا ذخیره میکنی که این مشکل برات بوجود میاد؟!