چرا بعضی وقتها اسکریپت rss آپدیت نمی شه؟

phpweb

Active Member
همونطور که می دونید وقتی به اینترنت وصل می شیم، مرورگر باید از طریق آر اس مطالب جدید سایتهای مختلف رو بگیره و به ما نمایش بده.

من توی بخش آر اس اس چندتا سایت عضو هستم، ولی گاهی اوقات مطالب جدیدی در سایت قرار می گیرن ولی آر اس اس آپدیت نمی شه و من نمی تونم فیدهای جدید رو ببینم.

آیا این مشکل بخاطر طراحی اشتباه آر اس اس هست یا اینکه مشکل از جایی دیگه هست؟

همونطور که می دونید وقتی به اینترنت وصل می شیم، مرورگر باید از طریق آر اس مطالب جدید سایتهای مختلف رو بگیره و به ما نمایش بده.

من توی بخش آر اس اس چندتا سایت عضو هستم، ولی گاهی اوقات مطالب جدیدی در سایت قرار می گیرن ولی آر اس اس آپدیت نمی شه و من نمی تونم فیدهای جدید رو ببینم.

آیا این مشکل بخاطر طراحی اشتباه آر اس اس هست یا اینکه مشکل از جایی دیگه هست؟

دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بدید,
این تاخیر یا اضافه نشدن میتونه به چند دلیل باشه. برای مثال شاید یک وقفه بین اضافه شدن مطالب به RSS پس از انتشارشون وجود داره یا تا تایید نشن در RSS اضافه نمیشن. میتونید به صورت دستی چک کنید تا مطمئن بشید مشکل از Browser نیست.

phpweb

Active Member
دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بدید,
این تاخیر یا اضافه نشدن میتونه به چند دلیل باشه. برای مثال شاید یک وقفه بین اضافه شدن مطالب به rss پس از انتشارشون وجود داره یا تا تایید نشن در rss اضافه نمیشن. میتونید به صورت دستی چک کنید تا مطمئن بشید مشکل از browser نیست.
مطالب توی سایت نمایش داده می شن ولی توی آر اس اس نمایش داده نمی شن.

چطور باید بصورت دستی چک کنم که مرورگر مشکل داتره یا نه؟

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

شما با استفاده از Fiddler می تونید تمام درخواست های (HTTP(S ارسالی و دریافتی سیستم خودتون رو مشاهده کنید.

نصبش کنید و ببینید که مرورگر درخواست آپدیت رو می فرسته یا نه؟

پیروز باشید

phpweb

Active Member
سلام

شما با استفاده از fiddler می تونید تمام درخواست های (http(s ارسالی و دریافتی سیستم خودتون رو مشاهده کنید.

نصبش کنید و ببینید که مرورگر درخواست آپدیت رو می فرسته یا نه؟

پیروز باشید
با فایر باگ نمی شه تست کرد؟

Domanjiri

Well-Known Member
اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید، چرا میشه!

ولی fiddler برای سایر مرورگر ها و برنامه ها هم هست( حجمش فقط 700 کیلو هست! ) اما باید فریم ورک NET. رو سیستم شما نصب باشه (یک مقداری محدودیت داره، مثلن الان که نگاه کردم 512 مگ رم می خواد و...)

در ضمن بهتره آدرس اون فید رو هم اینجا تست کنید ببینید که Valid هست یا نه.

موفق باشید

phpweb

Active Member
اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید، چرا میشه!

ولی fiddler برای سایر مرورگر ها و برنامه ها هم هست( حجمش فقط 700 کیلو هست! ) اما باید فریم ورک net. رو سیستم شما نصب باشه (یک مقداری محدودیت داره، مثلن الان که نگاه کردم 512 مگ رم می خواد و...)

در ضمن بهتره آدرس اون فید رو هم اینجا تست کنید ببینید که valid هست یا نه.

موفق باشید
تست کردم و آر اس اس مشکلی نداشت.

پس بنظرتون چرا فیدهای جدید نمایش داده نمی شن؟

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

الان این مشکل برای یه سایت خاص هست؟ یا برای همه فید ها این مشکل رو دارین؟

اگه تونستید لینک rss رو اینجا بزارید (یا پ.خ کنید) تا ببینیم جریان چیه..

موفق باشید

اگه به سایت دسترسی دارید میتونید پروسه تشکیل مطلب ( اضافه شدن به دیتابیس و ... ) رو ببینید.
اگه CMS سایت مورد نظر مثل WordPress یا .. باشه میتونید با یک جستجو نحوه انتشارش رو پیدا کنید. در این بین همونطور که گفتم ممکنه
مطلب مغایر با شرایط لازمه یا به صورت دستی منع شده باشه از انتشار در RSS.
لینک RSS رو بگذارید اینجا.

phpweb

Active Member
توی چندتا سایت دیدم که آر اس اس آپدیت نمی شه.

معروف ترینشون سایت پارس کدرز هست. آدرس آر اس اس این سایت رو در ادامه قرار دادم. ظاهرا مشکل از مرورگر هست چون فیدهای جدید توی صفحه آر اس اس سایت نمایش داده می شن ولی توی مرورگر نمایش داده نمی شن.

http://www.parscoders.com/rss2.xml

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

بله، همونطور که گفتین فید مشکلی نداشت. اما یه نکته ی باریک تر از مو اینجا وجود داره![آیکون شرلوک هولمز که داره معما رو کشف میکنه :)]

تقریبن اینجوریه که من هربار که اینجا سرمیزنم، شما هم آنلاین هستید، از طرفی.....بله ، فکر کنم فهمیدم:

فایرفاکس به طور پیشفرض هر 1 ساعت یکبار فیدها رو آپدیت می کنه، در نتیجه وقتی یه سایتی در زمان های کمتر از 1 ساعت، مطلب ارسال کنه، شما باید صبر کنید تا فایرفاکس بعد از یک ساعت دوباره رجوع کنه و باقی ماجرا...

س:چطور این ویژگی رو تغییر بدیم ؟

ج:(لطفن دستورات رو کپی- پیست کنین!)

1-توی یه تب جدید about:config رو وارد و اینتر رو بزنید

2- یه پیغام هشدار نمایش داده میشه، شما دکمه... I'll be careful رو کلیک کنید

3-الان باید کلی مشخصه و تنظیمات اونها رو ببینید، در یه جایی از صفحه رایت کلیک کنید و از گزینه new گزینه Integer رو انتخاب کنید

4-در کارد مربوط به نام پرفرنس مقدار : browser.bookmarks.livemark_refresh_seconds رو قرار بدین

5- برای value هم باید یک عدد( به ثانیه) وارد کنید، همونطور که گفتم، پیشفرض 3600 هست و کمترین مقدار قابل قبول هم 60، یعنی همون 1 دقیقه.

منبع مراحل بالا: Firefox Help

هشدار (!): سعی کنید در هنگام انجام مراحل بالا، حس کنجکاوی و قوه ی ابتکار خودتون رو کنترل کنید :green:

موفق باشید

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
درود بر شما

بله، همونطور که گفتین فید مشکلی نداشت. اما یه نکته ی باریک تر از مو اینجا وجود داره![آیکون شرلوک هولمز که داره معما رو کشف میکنه :)]

تقریبن اینجوریه که من هربار که اینجا سرمیزنم، شما هم آنلاین هستید، از طرفی.....بله ، فکر کنم فهمیدم:

فایرفاکس به طور پیشفرض هر 1 ساعت یکبار فیدها رو آپدیت می کنه، در نتیجه وقتی یه سایتی در زمان های کمتر از 1 ساعت، مطلب ارسال کنه، شما باید صبر کنید تا فایرفاکس بعد از یک ساعت دوباره رجوع کنه و باقی ماجرا...

اما چطور این ویژگی رو تغییر بدیم (لطفن دستورات رو کپی- پیست کنین!)

1-توی یه تب جدید about:config رو وارد و اینتر رو بزنید

2- یه پیغام هشدار نمایش داده میشه، شما دکمه... I'll be careful رو کلیک کنید

3-الان باید کلی مشخصه و تنظیمات اونها رو ببینید، در یه جایی از صفحه رایت کلیک کنید و از گزینه new گزینه integer رو انتخاب کنید

4-در کارد مربوط به نام پرفرنس مقدار : Browser.bookmarks.livemark_refresh_seconds رو قرار بدین

5- برای value هم باید یک عدد( به ثانیه) وارد کنید، همونطور که گفتم، پیشفرض 3600 هست و کمترین مقدار قابل قبول هم 60، یعنی همون 1 دقیقه.

منبع : firefox help

هشدار (!): سعی کنید در هنگام انجام مراحل بالا، حس کنجکاوی و قوه ی ابتکار خودتون رو کنترل کنید :green:

موفق باشید

یک ساعت که چه عرض کنم، تقزیبا 10 روزه که چیزی آپدیت نشده.

مشکل از تنظیمات مرورگر روی یک ساعت نیست و بخاطر چیز دیگه ای هست.

Domanjiri

Well-Known Member
یک ساعت که چه عرض کنم، تقزیبا 10 روزه که چیزی آپدیت نشده.
:shock:

شما از سایدبار(Ctrl+B) روی فید موردنظر رایت کلیک کن و...Reload live رو بزن، اگه اینطور هم آپدیت نشد.....:-?

شاد باشین

phpweb

Active Member
:shock:

شما از سایدبار(ctrl+b) روی فید موردنظر رایت کلیک کن و...reload live رو بزن، اگه اینطور هم آپدیت نشد.....:-?

شاد باشین
آقا مشکل حل شد. حالا بنظرتون مشکل از کجاست؟

ولی باید اتوماتیک آپدیت بشه و نیازی به آپدیت دستی نداشته باشه.

من توی 16 تا آر اس اس عضو هستم. بنظرتون این تعداد آر اس اس زیاد نیست؟

آخرین ویرایش:

Domanjiri

Well-Known Member
یعنی وقتی Reload live bookmard رو زدین، اطلاعات بروز شد دیگه، درسته؟

نه عزیز من 16 فید تازه خیلی هم کمه(!).

شما همون استپ بای استپی که توی ارسال قبلی گفتم رو اجرا کنید، باید مشکل حل بشه.

پیروز باشین

phpweb

Active Member
یعنی وقتی reload live bookmard رو زدین، اطلاعات بروز شد دیگه، درسته؟

نه عزیز من 16 فید تازه خیلی هم کمه(!).

شما همون استپ بای استپی که توی ارسال قبلی گفتم رو اجرا کنید، باید مشکل حل بشه.

پیروز باشین
فرض کنید یه سایت طراحی کردیم و به مشتری تحویل دادیم.

اگه بخواد بصورت دستی از فیدها استفاد کنه فکر می کنه که طراحی اشتباه بوده.

بنظرتون به چه دلیل این مشکل پیش اومده؟

Domanjiri

Well-Known Member
ببینم مگه شما الان فکر می کنید که دلیل مشکل شما کوتاهی برنامه نویس های پارس کدرز بوده؟!

«شما کافیه برای سایتی که برنامه نویسی می کنید یک فید Valid و بروز ایجاد کنید» (بروز بودن می تونه معادل داینامیک بودن یا استفاده درست از کش باشه)

مشکل شما مربوط به مرورگر شماست ( البته من هنوز میگم که مرورگر شما مشکلی نداره، فقط دیر به دیر آپدیت کردنش اون چیزی نیست که شما انتظار دارید). دلیل آسیب دیدن مرورگر می تونه یه کد مخرب باشه یا هر چیز دیگه..[من تخصصی در این مورد ندارم]

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا