چرا اتوران ساخته شده،پخش نمی شود؟

با سلام
من یک اتوران با مولتی مدیا بیلدر برای یک dvd ساختم و اجرا هم میشد.اما،بعد از اینکه ویندوز xp رو عوض کردم،آن dvd دیگر اجرا نمیشود و این ارور را میدهد."corrupted stand alon file"
لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر

splinter cell

Well-Known Member
یکی از دلایلش اینه که به احتمال زیاد سیستم شما ویروس Sality گرفته و به احتمال زیاد بقیه فایلهای اگزه شما هم آلوده شده اند.امتحان کنید
Sality Description

Sality is a virus that has backdoor capabilities and executes keylogger and may infect executable files by putting its code to host files. Once it is installed, Sality virus will infect local executable files and delete all files that are associated with anti-virus and anti-spyware applications, as well as firewalls. After this, Sality runs a keylogging module that gathers all system and network information, records passwords and login names, steals all sensitive information and sends all this collected data to a predefined email address. In addition, Sality opens a backdoor that allows the remote attacker to get the full control over the infected computer and this places any financial or banking information stored on your computer in severe jeopardy and represents a serious security risk.

Member
احتمال وجود ویروس تائید میشه
در ضمن همیشه باید سورس کارهایی که انجام میدی رو نگه داری و در این موارد استفاده کنی

سلام
ممنون از دوستان که راهنمائی کردن،اما سئوال اینجاست که من هم dvd و هم فایل اصلی رو(روی هارد سیستم) با آخرین آپدیت آنتی ویروس پاندا چک کردم و آنتی ویروس هیچ ویروسی رو نشناخت و من بدجوری سر در گم شده ام.
بنا بر این تصمیم گرفتم کل ماجرا رو تعریف کنم تا شما بهتر بتوانید راهنمائی کنید.

من چند اتوران با مولتی مدیا بیلدر برای چند dvd مختلف ساختم و بر روی هارد سیستم ذخیره کردم و هر وقت نیاز بود از اونها رایت می گرفتم.تا اینکه یک هارد اکسترنال خریدم و تمامی dvd های ساخته شده رو از روی سیستم به هارد جدید انتقال دادم و کل سیستم رو فرمت کردم و بعد هم ویندوز جدید رو نصب کردم و دوباره اون dvd های ساخته شده رو از هارد به سیستم کپی کردم و از یکی از اونها رایت گرفتم و تست کردم که به مشکل اشاره شده برخورد کردم.بعد از راهنمائی دوستان یک dvd که قبل از اعمال گفته شده بالا،رایت کرده بودم رو تست کردم و مشکلی نداشت و حالا چند سئوال:
1-آیا مابقی dvd ها که رایت نگرفتم هم،ویروسی هستند یا نه؟
2-آیا dvd های روی هارد اکسترنال هم،ویروسی هستند یا نه؟
3-اگر جواب مثبت هست،راه حل چیست؟

با تشکر

دوستان لطفا کمک کنید،چون واقعا نمیدونم کپی های روی هارد اکسترنال هم دچار مشکل شده اند یا نه؟
یا حتی نمیدونم سایر فایلهای روی سیستم ویروسی شده اند یا نه؟
لطفا راهنمائی کنید.

با تشکر

amerllica

Member
ببین رفیق,من یه حدس می زنم
ولی مطمئن نیستمپمن حس می کنم autorun هایی که ساختی مشکل آدرس دهی دارند
یعنی اون روزی که رو سیستم سابقت ساخته بودی دارای یه آدرس ثابت بودن روی همون سیستم,و من حدس می زنم autorun هایی که اون موقع می ساختی رو سیستم های رفیق روفقا امتحان نکردیش
یعنی چون آدرس ها ثابت بوده فقط رو سیستم خودت کار می کرده
و وقتی رو کامپیوترت رو آب و جارو کردی و همه چی عوض شد حالا دیگه اون autorun های قبلیت کار نمیکنه
اگه حدس من رو تایید میکنی دوتا تست انجام بده
1-اون auto های قبلیت رو بورو تو سیستم رفیقات یه تست کن,اگه اجرا نشد یعنی حرفه من درسته
2-همین الآن به سبک کارهای قدیمیت یه Auto بساز,ببین اگه اجرا میشه و قبلی ها اجرا نمی شه بازم تایید بر حدس منه
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا