با سلام.
اولا به خاطر توضیحات کاملتون ممنونم.
واقعا توضیحات جامع و مفیده.
اما یک سوال برای بنده مطرحه و راستشو بخواین نمیدونم اصلا صورت سوالم درست میتونه باشه یا نه!!
من تمام توضیحات شما رو خوندم. خط به خط.
همه دستوراتم یاد گرفتم.
اما من اینجا با 10000 تا اسامی و کلیه اطلاعات مربوط به اونا طرفم و نمیدونم منظورتون از جدول کجاست؟
من بالاخره باید این جداول رو ببینم که بتونم اطلاعاتی رو توش وارد کنم یا نه؟!!
نمیشه که تمام اطلاعات رو با این دستورات وارد کرد.
با این دستورات دیابیس ایجاد میشه خوب درست.
تعداد جداول مشخص میشه اینم درست.
اما در نهایت یه جایی باید باشه که این 10000 تا اسامی رو به همراه اطلاعاتشوت وارد کرد!
من حتی یه demo تو همین مبحث پیدا کردم که همینجا فایلشو ضمیممه میکنم.
اصلا نفهمیدم چه جوری کار میکنه هر انتخابی می کنم error میده ( البته تو قسمت embeded خود mmb پلاگین رو اضافه کردم.)
با اینکه توضیحاتتون روان و کامله اما من واقعا گیج شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم بیشتر کمکم کنین. ممنون میشم.
-------------------------------------------------------------------
من میخوام یه فایل exe تو mmb درست کنم که تنها وظیفش درست کردن دیتابیس و وارد کردن 10000 تا اسامی به همراه تمام مشخصاتشون تو دیتابیس.
طوری که میخوام هر لحظه گزارش بگیرم و ببینم اطلاعات درست وارد شده یا نه!؟
و وارد کردن اطلاعات توی این فایل exe هیچ ربطی به خود mmb نداشته باشه و یه کاربر توسط همین فایل exe که توی mmb ساخته شده تمام اون 10000 تا مورد رو تو دیتابیس وارد کنه و فایل دیتابیسش رو آماده تحویل من بده و من خودم توسط همون فایل exe یک گزارش از دیتابیس بگیرم و ببینم اون اطلاعات درست طبقه بندی شده یا نه!؟
حالا من با دیتابیسی که تحویل میگیرم میخوام برنامه اصلیمو شروع کنم بنویسم که یه سری سوالات ممکنه بازم برام مطرح بشه و ازتون کمک بگیرم.
ممنون میشم اگه این مسئله رو کامل واسم جا بندازین. خیلی ضروری و فوریه.
با تشکر از زحمات شما متخصصین.
منصور.
اولا به خاطر توضیحات کاملتون ممنونم.
واقعا توضیحات جامع و مفیده.
اما یک سوال برای بنده مطرحه و راستشو بخواین نمیدونم اصلا صورت سوالم درست میتونه باشه یا نه!!
من تمام توضیحات شما رو خوندم. خط به خط.
همه دستوراتم یاد گرفتم.
اما من اینجا با 10000 تا اسامی و کلیه اطلاعات مربوط به اونا طرفم و نمیدونم منظورتون از جدول کجاست؟
من بالاخره باید این جداول رو ببینم که بتونم اطلاعاتی رو توش وارد کنم یا نه؟!!
نمیشه که تمام اطلاعات رو با این دستورات وارد کرد.
با این دستورات دیابیس ایجاد میشه خوب درست.
تعداد جداول مشخص میشه اینم درست.
اما در نهایت یه جایی باید باشه که این 10000 تا اسامی رو به همراه اطلاعاتشوت وارد کرد!
من حتی یه demo تو همین مبحث پیدا کردم که همینجا فایلشو ضمیممه میکنم.
اصلا نفهمیدم چه جوری کار میکنه هر انتخابی می کنم error میده ( البته تو قسمت embeded خود mmb پلاگین رو اضافه کردم.)
با اینکه توضیحاتتون روان و کامله اما من واقعا گیج شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم بیشتر کمکم کنین. ممنون میشم.
من میخوام یه فایل exe تو mmb درست کنم که تنها وظیفش درست کردن دیتابیس و وارد کردن 10000 تا اسامی به همراه تمام مشخصاتشون تو دیتابیس.
طوری که میخوام هر لحظه گزارش بگیرم و ببینم اطلاعات درست وارد شده یا نه!؟
و وارد کردن اطلاعات توی این فایل exe هیچ ربطی به خود mmb نداشته باشه و یه کاربر توسط همین فایل exe که توی mmb ساخته شده تمام اون 10000 تا مورد رو تو دیتابیس وارد کنه و فایل دیتابیسش رو آماده تحویل من بده و من خودم توسط همون فایل exe یک گزارش از دیتابیس بگیرم و ببینم اون اطلاعات درست طبقه بندی شده یا نه!؟
حالا من با دیتابیسی که تحویل میگیرم میخوام برنامه اصلیمو شروع کنم بنویسم که یه سری سوالات ممکنه بازم برام مطرح بشه و ازتون کمک بگیرم.
ممنون میشم اگه این مسئله رو کامل واسم جا بندازین. خیلی ضروری و فوریه.
با تشکر از زحمات شما متخصصین.
منصور.