aloo
Active Member
اگر با ساختار cms ها آشنا باشید می دونین که یک صفحه اصلی دارن که کار اصلیش نماش قالب کلی سایت هست مثلا ستون ها و دکمه ها و ...
بعد اگر سایت 2 ستونه باشه وسطش اصولا پست ها میان حالا ما این وسط چند تا موضوع داریم
موزیک -فیلم -نرم افزار
خوب سیستم ها یه سیستم ضعیفی هست و انعطاف بالایی نداره
ما می خوایم یه کاری کنیم به طور مثال وقتی به بخش موزیک میره طرف
domain.com/music
مثلا توی یکی از ستون ها یه بلوک نمایش داده بشه/ و وقتی به بخش فیلم میریمDomain.com/film دیگه اون بلوک نیاد
---------
اگر تو اون صفحه اصلی که ساختار کلی قالب هست عکس رو بذاری تو تمام صفحات میاد یعنی هم فیلم و نرم افزار وموزیک ولی می خوام فقط توی یکی از اونا بیاد
این چیزی که گفتم اصولا نمیشه جز نوشتن یه ماژولی برای سیستم ولی فکر کنم از طریق.htaccess بشه چون لینک ثابت هست مثلا تعیین کنیم در فلان لینک فلان چیز رو فعال کن
کسی بله راهنمایی کنه
بعد اگر سایت 2 ستونه باشه وسطش اصولا پست ها میان حالا ما این وسط چند تا موضوع داریم
موزیک -فیلم -نرم افزار
خوب سیستم ها یه سیستم ضعیفی هست و انعطاف بالایی نداره
ما می خوایم یه کاری کنیم به طور مثال وقتی به بخش موزیک میره طرف
domain.com/music
مثلا توی یکی از ستون ها یه بلوک نمایش داده بشه/ و وقتی به بخش فیلم میریمDomain.com/film دیگه اون بلوک نیاد
---------
اگر تو اون صفحه اصلی که ساختار کلی قالب هست عکس رو بذاری تو تمام صفحات میاد یعنی هم فیلم و نرم افزار وموزیک ولی می خوام فقط توی یکی از اونا بیاد
این چیزی که گفتم اصولا نمیشه جز نوشتن یه ماژولی برای سیستم ولی فکر کنم از طریق.htaccess بشه چون لینک ثابت هست مثلا تعیین کنیم در فلان لینک فلان چیز رو فعال کن
کسی بله راهنمایی کنه