خوب
سلام آقا ببخشید یکم دیر شد
اول از همه عکسی رو که میخوای اینجوری روش سیخ بزنی انتخاب کن
ازونجایی که منم مثل تو عشق لیدی مورگانا هستم یک عکس دیگه ازش انتخاب کردم تا مراسم سیخ زنون رو روی اون انجام بدم.
بعد از اینکه عکس رو باز کردی( این خیلی مهمه!!!)مسیر زیر رو برو
شرتکات CTRL+U)
image>adjustments>hue/saturatin
*چک باکس colorize فراموش نشه
مقدارهایی که من بهش دادم:
185
25
0
این مرحله برای اینه که شکل بصورت دورنگ در بیاد تا کار یکدست بشه.می تونی اینکار رو انجام ندی.من فقط خواستم یکجوری باشه که شبیه عکسی که خودت گذاشتی در بیاد
حالا لایه ی عکس رو بکش روی create new layer و بعبارت دیگه اونو داپلیکیت کن.حالا مسیر زیر رو برو:
filer>blur>gussian blur
و مقداری رو بهش بده تا شکلت از اونحالت اصلی تار تر به نظر برسه.من این مقدار رو انتخاب کردم(همراه عکس نمونه)
و حالا با ابزار پاک کن و گوشه های نرم(hardness=0) قسمتهایی رو که روشن تر هستند پاک کن.تا شبیه عکس زیر در بیاد:
و حواست باشه که موها رو در هر حال باید کامل پاک کنی.در برخی قسمتها هم میتونی اپاسیتی پاک کن رو کمتر کنی تا اثر گذاری کمتری داشته باشه.مثل نواحی چونه(فک مبارک) و قسمتهایی از مو که روی بدن افتاده.البته بجای پاک کن می تونی مود لایه ات رو عوض کنی و شاید به نتیجه بهتری برسی.اما این راه تمیزتره و در عین حال بسته به روشنی و مشخصات عکست متفاوته.
این از این.حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که ببینی کدوم قسمتها سایه بیشتری داره.و حالا در اونها اغراق کنی.برای اینکار ابزار براش رو با hardness=0 و نرم و رنگ مشکی انتخاب کنی .سایز براش رو بزرگ در نظر بگیر.چون اینجا ظریف کاری ملاک نیست .حالا بکگراند حضرت والا رو با همون براش رنگ کن.
اما در بعضی قسمتها مثل لبه ی موها و یا شونه (کتف مبارک) رو بذار همونطور شارپ بمونه و برای رنگ کردن اون نواحی یکم حساسیت بخرج بده.اینم عکس آخر
نمی دونم بدردت خورد یا نه.امیدوارم مفید بوده باشه
موفق باشی
آبتین