چجوری یه قسمت از عکس همرنگ بگراند شه؟

mosi-online

Member
سلام دوستان...من یه سوال برام پیش اومده بود که اگه جواب بدید ممنونتون میشم یک دنیا... من یه نمونه عکس اینجا گزاشتم خواستم ببینم چجوری به این عکسها سایه میدن مثلا قسمتی از عکس یا مثلا نیم رخ قیافه همرنگ بگراند شده بصورت خیلی زیبا.. خواستم اگه کسی میتونه آموزشش رو بزاره با فتوشاپ چجوری اینجوری کنیم؟

sayeh.jpg

Mandana

Active Member
سلام مصی چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبی عمو؟؟؟

آقا برای اینکار اولا باید در قسمت brightness and contrans اونقدر دستگیره ها رو جابجا کنی تا به رنگ مشکی در کار برسی.اما اگه بکگراند مشکی نبود و یه رنگ دیگه بود میتونی با hue and saturation اول قسمتهای تیره ی کار رو به رنگ بکگراندت در بیاری بعد با یه براش با هاردنس_hardness_ خیلی کم یا حتی صفر اون دوتا رو به هم ربط بدی.برای بهتر شدن نتیجه از ابزار smudge هم می تونی استفاده کنی تا رنگها رو به هم برسونی.نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه.اگه خوب نبود بگو آموزش تصویری بذارم.بعدش هم انقدر بی معرفت نباش بیشتر سر بزن

قربونت
آبتین

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آبتین جان دقیقا همون روشی رو که من میخواستم بگم توضیح دادی و البته خیلی بهتر و کاملتر.

ممنون

mosi-online

Member
سلام خدمت آبتین عزیزم خوبی دادا...من آبتین زیاد حالیم نشد فعلا دارم ور میرم اینطوری که گفتی ولی یه اموزش تصویری بزاری میترکونیا...فدات شم منتظرم...
در ضمن آبتین من سرباز شدم که کم میام اینجا وگرنه مشتری پروپاقرص مجیدآنلاین منم..خیلی خوشحال شدم دیدمتون:D :p
آبتین منتظر آموزشما.....

Mandana

Active Member
ههههههههه ایول بابا آشخور هم شدی پس؟باشه الان که نمی تونم بذارم منتظر تلفن هستم اما رو چشمم تا صبح برات می ذارم.
من بیشتر خوشحال شدم دیدمت.مخصوصا دیروز پریروز داشتم تاپیکهای قدیمی شوخی با آواتار رو دیدم وقتی به آواتار انگشت به دماغ تو رسیدم اشک تو چشمام جمع شد( البته یکم اغراق کردم)

موفق باشی
منتظر باش
فعلا
آبتین

mosi-online

Member
looool
قربانت...آره خدایی یادته وااااااای..آش کشک خالته بخوری نخوری پاته سربازی...
دمت گرم منتظرم.......

Mandana

Active Member
مصی منکه معافم.بسوزی.آقا ببخشید تا شب برات می ذارم اصلا فراموش کرده بودم.الان هم دو روزه هی میام سایت باز نمیشه.همینجوری پیش بره باید یه مقر دیگه برا خودمون جور کنیم
258.gif

Mandana

Active Member
خوب
سلام آقا ببخشید یکم دیر شد
اول از همه عکسی رو که میخوای اینجوری روش سیخ بزنی انتخاب کن
ازونجایی که منم مثل تو عشق لیدی مورگانا هستم یک عکس دیگه ازش انتخاب کردم تا مراسم سیخ زنون رو روی اون انجام بدم.

fabric.gif

بعد از اینکه عکس رو باز کردی( این خیلی مهمه!!!)مسیر زیر رو برو:( شرتکات CTRL+U)
image>adjustments>hue/saturatin
*چک باکس colorize فراموش نشه
مقدارهایی که من بهش دادم:
185
25
0
این مرحله برای اینه که شکل بصورت دورنگ در بیاد تا کار یکدست بشه.می تونی اینکار رو انجام ندی.من فقط خواستم یکجوری باشه که شبیه عکسی که خودت گذاشتی در بیاد
حالا لایه ی عکس رو بکش روی create new layer و بعبارت دیگه اونو داپلیکیت کن.حالا مسیر زیر رو برو:
filer>blur>gussian blur
و مقداری رو بهش بده تا شکلت از اونحالت اصلی تار تر به نظر برسه.من این مقدار رو انتخاب کردم(همراه عکس نمونه)

morgana1.gif

و حالا با ابزار پاک کن و گوشه های نرم(hardness=0) قسمتهایی رو که روشن تر هستند پاک کن.تا شبیه عکس زیر در بیاد:

Blasphemic_Virgin_II.gif

و حواست باشه که موها رو در هر حال باید کامل پاک کنی.در برخی قسمتها هم میتونی اپاسیتی پاک کن رو کمتر کنی تا اثر گذاری کمتری داشته باشه.مثل نواحی چونه(فک مبارک) و قسمتهایی از مو که روی بدن افتاده.البته بجای پاک کن می تونی مود لایه ات رو عوض کنی و شاید به نتیجه بهتری برسی.اما این راه تمیزتره و در عین حال بسته به روشنی و مشخصات عکست متفاوته.

این از این.حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که ببینی کدوم قسمتها سایه بیشتری داره.و حالا در اونها اغراق کنی.برای اینکار ابزار براش رو با hardness=0 و نرم و رنگ مشکی انتخاب کنی .سایز براش رو بزرگ در نظر بگیر.چون اینجا ظریف کاری ملاک نیست .حالا بکگراند حضرت والا رو با همون براش رنگ کن.
اما در بعضی قسمتها مثل لبه ی موها و یا شونه (کتف مبارک) رو بذار همونطور شارپ بمونه و برای رنگ کردن اون نواحی یکم حساسیت بخرج بده.اینم عکس آخر

endI.gif

نمی دونم بدردت خورد یا نه.امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشی

آبتین

Mandana

Active Member
میگم که.اگه چشاشو منور نمی کردم بهتر بود نه؟همونجوری اگه مثل حالت 3 بود قشنگ تر می بود

جدیدترین ارسال ها

بالا