چجوری به این زبون نفهم بگم که از سایتم کپی نگیره ؟

gelaris

Member
با سلام
خیلی وقته که 1 سایت به شدت داره از سایتم کپی ورمیداره و هر چیزی که درون اون ریخته بودم رو داره قورت میده
به قدری این عمل رو به وقاهت انجام میده که از تایتل گرفته متون فرمت تگها و حتی عکسهایی که روش ارم خود سایتم رو زدم داره کپی ور میداره و میزاره داخل سایت خودش
متاسفانه گوگل هم تو خیلی از نتایج ایشون رو حتی از ما بالاتر هم نشون میده
من موندم گوگل که این همه تاکید داره روی این که کپی برداری نکنید چطور میشه این سایت رو این قدر بالا اورده ؟
حالا هر چی که سرچ میکنی اول این سایت میاد بالا بعدا ما !!!!
چجوری به این زبون نفهم بگم که از سایتم کپی نگیره ؟ موندم دیگه به خدا
از 1 بنده خدایی پرسیدم گفت میتونی با مراجعه به این ادرس
http://www.google.com/support/bin/st...e=ts.cs&&hl=fa
تو گوگل اون سایت رو نشون بدی که داره از سایتت کپی برداری میکنه

حالا به غیر از این راه راه دیگه ای هم وجود داره یا خیر ؟

نمی دونم ولی راه سادش اینه که کد جلوگیری از کپی برداری رو بزاری
فکر کنم خودت با اون کد آشنا هستی آره؟

Member
یه کپی برداری بدون کسب اجازه کتبی ممنوع بنویس زیر سایتت و بعد ازش شکایت کن به سازمان فیــلتـــرینگ

دوست عزیز
اولا باسد خوشحال باشی چون حتما سطح کارت بالا بوده که اون می یاد از کارت تقلید می کنه
بعدم مشکلی نداره شما با کمی کار می تونید اونو کاملا از میدان بدر کنید
با کمی کار بر روی Seo
من که خود ابتدا روی Seo سایتم کار می کردم بعد یه کار می کردم که از این کارش پشیمون بشه
کافیه شما 1 هفته ...... اینجا نمیشه گفت گیر شاید بدن تعطیلش کنی بعد می بینی که چه طور سایتت می یاد بالا و سایت طرف رو محو می کنی یه پ.خ کن تا بهت بگم

gelaris

Member
با سلام عرض خسته نباشید خحدمت همه عزیزان

نمی دونم ولی راه سادش اینه که کد جلوگیری از کپی برداری رو بزاری
فکر کنم خودت با اون کد آشنا هستی آره؟

دوست عزیز همین کارو خیلی وقت پیش کردم

بعد ازش شکایت کن به سازمان فیــلتـــرینگ

خیلی ببخشید
تو ایران به نظرتون واسه این مشکل راهیه هست ؟
نه جانم هیچ اداره ای نمیاد این کارو کنه

دوست عزیز
اولا باسد خوشحال باشی چون حتما سطح کارت بالا بوده که اون می یاد از کارت تقلید می کنه
بعدم مشکلی نداره شما با کمی کار می تونید اونو کاملا از میدان بدر کنید
با کمی کار بر روی seo
من که خود ابتدا روی seo سایتم کار می کردم بعد یه کار می کردم که از این کارش پشیمون بشه
کافیه شما 1 هفته ...... اینجا نمیشه گفت گیر شاید بدن تعطیلش کنی بعد می بینی که چه طور سایتت می یاد بالا و سایت طرف رو محو می کنی یه پ.خ کن تا بهت بگم

سلام
پ خ شد

kamran-h

Active Member
بیخیال . ما تو همه چی کپی برداری داریم دیگه این که سایته و کاریش نمیشه کرد.اتفاقا" خوبه چون باعث میشه کارت بهتر بشه.

keyvan4u

Active Member
سلام به نظرم كپي كردن از سايتت نه تنها بد نيست بلكه خيلي هم خوبه اما خيلي بهتر ميشه كه زير هر مطلبي كه ازت كپي ميكنه منبع(يعني سايت تورو) لينك كنه خوب شما برو باهاش صحبت كن بگو كه اينكار رو انجام بده :wink:.

اگه اينكار رو نكرد يه لينك تو سايتت بذار و اين سايت رو به عنوان يه سايت كپي رايت به ديگران معرفي كن تا يه جورايي آبروش بره :green:.

اگه بازم نشد يه كد جاوا اسكريپت قفل كليك راست بنداز تو سايتت ميتوني از وبلاگ روبرو بگيري اينجا :rose:

اگه بازم نشد فقط بايد نفرينش كني تا فيل تر بزنه به سايتش :)

Member
البته این که گفتم ازش شکایت کن چون کارش دزدیه و فکر کنم حتی توی ایران هم دزدی جرم باشه (خود دانی)
در ضمن شما میتونید در متن مطالبتون تعداد زیادی لینک بدید به بخش های مخطلف سایت خودتون و طرف با کپی کردن این لینک ها به شدت رنکینگ سایت شما رو بالا میبره

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
کاری که من قبلنا برای سایتم میکردم این بود که
کلماتی که به سایتم مربوط میشد ، مثلا من سایت طرفداران یه خواننده رو داشتم ، بعد کلماتی مثل آهنگ ، نام خواننده ، موسیقی ، دانلود ، والپیپر و ... کلا کلماتی که کاربران رو میتونست از گوگل به سمت سایتم بکشونه رو لینک میکردم به سایتم ، یا به یه بخش خاص از سایتم ، روی همه عکس ها هم Caption و لینک میذاشتم بدون استثنا.
این کار هم باعث میشه Seo سایتت بره بالا و یه کمک دیگه ای که میکنه اینه که خیلی از سایت ها فقط Page Rank صفحه Index شون بالاس و بقیه صفحه ها پایینه ، این باعث میشه بقیه صفحه ها هم بالا برن ، طوری که حدود 2 سال ونیم هست دیگه سایت من وجود نداره ، ولی هنوز آثاری ازش تو جستجو های گوگل هست:دی
یه کار دیگه ای که این متد میکنه اینه که وقتی اون طرف همه متن ها رو کپی کنه ، در واقع داره برات تبلغیات میکنه ، چون تو هر پستش 20 تا 30 تا لینک از سایت تو وجود داره!!! باید ماهیانه یه چیزی هم بهش بدی بابت این تبلیغات! بعد که اینطوری شد ، گوگل خودش میفهمه که این سایت کپی برداره و Page Rank اونو پایین نگه میداره... یه سایت هم بود Copy Gator فکر کنم کارش همین پیدا کردن و Report دادن سایت های کپی بردار بود...
اینی که من گفتم یکی از مسائل پایه ای Seo بود ، بهت پیشنهاد میکنم کامل بری بخونی وانجام بدی:wink:
موفق باشید:oops:

gelaris

Member
بیخیال . ما تو همه چی کپی برداری داریم دیگه این که سایته و کاریش نمیشه کرد.اتفاقا" خوبه چون باعث میشه کارت بهتر بشه.

سلام به نظرم كپي كردن از سايتت نه تنها بد نيست بلكه خيلي هم خوبه اما خيلي بهتر ميشه كه زير هر مطلبي كه ازت كپي ميكنه منبع(يعني سايت تورو) لينك كنه خوب شما برو باهاش صحبت كن بگو كه اينكار رو انجام بده :wink:.

اگه اينكار رو نكرد يه لينك تو سايتت بذار و اين سايت رو به عنوان يه سايت كپي رايت به ديگران معرفي كن تا يه جورايي آبروش بره :green:.

اگه بازم نشد يه كد جاوا اسكريپت قفل كليك راست بنداز تو سايتت ميتوني از وبلاگ روبرو بگيري اينجا :rose:

اگه بازم نشد فقط بايد نفرينش كني تا فيل تر بزنه به سايتش :)

البته این که گفتم ازش شکایت کن چون کارش دزدیه و فکر کنم حتی توی ایران هم دزدی جرم باشه (خود دانی)
در ضمن شما میتونید در متن مطالبتون تعداد زیادی لینک بدید به بخش های مخطلف سایت خودتون و طرف با کپی کردن این لینک ها به شدت رنکینگ سایت شما رو بالا میبره

سلام دوست عزیز:rose:
کاری که من قبلنا برای سایتم میکردم این بود که
کلماتی که به سایتم مربوط میشد ، مثلا من سایت طرفداران یه خواننده رو داشتم ، بعد کلماتی مثل آهنگ ، نام خواننده ، موسیقی ، دانلود ، والپیپر و ... کلا کلماتی که کاربران رو میتونست از گوگل به سمت سایتم بکشونه رو لینک میکردم به سایتم ، یا به یه بخش خاص از سایتم ، روی همه عکس ها هم caption و لینک میذاشتم بدون استثنا.
این کار هم باعث میشه seo سایتت بره بالا و یه کمک دیگه ای که میکنه اینه که خیلی از سایت ها فقط page rank صفحه index شون بالاس و بقیه صفحه ها پایینه ، این باعث میشه بقیه صفحه ها هم بالا برن ، طوری که حدود 2 سال ونیم هست دیگه سایت من وجود نداره ، ولی هنوز آثاری ازش تو جستجو های گوگل هست:دی
یه کار دیگه ای که این متد میکنه اینه که وقتی اون طرف همه متن ها رو کپی کنه ، در واقع داره برات تبلغیات میکنه ، چون تو هر پستش 20 تا 30 تا لینک از سایت تو وجود داره!!! باید ماهیانه یه چیزی هم بهش بدی بابت این تبلیغات! بعد که اینطوری شد ، گوگل خودش میفهمه که این سایت کپی برداره و page rank اونو پایین نگه میداره... یه سایت هم بود copy gator فکر کنم کارش همین پیدا کردن و report دادن سایت های کپی بردار بود...
اینی که من گفتم یکی از مسائل پایه ای seo بود ، بهت پیشنهاد میکنم کامل بری بخونی وانجام بدی:wink:
موفق باشید:oops:
از همه دوستان بابت راهنماییشون ممنونم
اما متاسفانه با وجود پیگیریهای زیاد مثل این که نمیشه هیچ کاری کرد
در ضمن طرف با وجود این که کپی میکنه
اما همه لینکها رو به خود سایتش میده یعنی میاد کپی میکنه عینا و تو گوگل با من میاد بالا
اما همه این کارا رو به نفع خودش با تغئیر لینک خرید و تغئیر لینکها انجام مده

keyvan4u

Active Member

دذوست من با كپي كردن مطالب لينك دار در نوت پد تمام لينك ها حذف ميشوند:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا