چجوری برای سی دی کاتالوگ صدا میزارن !؟؟

Negar212

New Member
سلام !
برای صدای یک سی دی کاتالوگ به مشکل خوردم
توی فرم اول یک به واسطه اکشن یک صدا تعریف کردم.دکمه قطع و وصلش رو هم درست کردم و کار میکنه کاملا
اما وقتی وارد صفحه ویدئو میشه صدا قطع میشه ولی وقتی برمیگرده به صفحه اصلی صدا پخش نمیشه چون stop شده

تا اینجاشو بازم حل کردم ولی مشکلی که هست اینجاس ؛
میخوام موقعی که برمیگرده صفحه اول چک بشه که آیا صدا قبل از اینکه وارد صفحه ویدئو بشه قطع شده یا نه

الان یه اسکریپت نیاز دارم برای فرم اول که چک کنه آیا دکمه play ویزیبل هست یا نه !
اگه ویزیبل بود صدا اجرا بشه و اگه نبود صدا پخش نشه..
منتها دکمه play توی صفحات نیست و باید کلا فراخوان بشه

یک هفته اس روش کار میکنم واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنین :cry::sad:

مرسی:rose:

++Hadi++

Active Member
اگه سورستون اکشن 3 هست،تو امضام (لینک های مفید) یه کلاس راحت برا موسیقی متن نوشتم.استفاده از شما و تنظیماتش از شما .مثلا جایی که می خواد بره تو قسمت ویدئو موسیقی رو pause کنید و هر جا دوباره می خواد بره تو قسمت های دیگه دوباره play کنید...

Negar212

New Member
ممنونم هادی جان
اما تمام کار رو با اکشن 2 بستم
فقط میخوام یک اسکریپت چک کنه که اگه قبلا کاربر موسیقی رو متوقف کرده بود دیگه پخشش نکنه !

smmousazadeh

Well-Known Member
از دو روش می تونید استفاده کنید :
اول اینکه وقتی از صفحه اول رفتید بیرون، اتوماتیک صداتون رو pause کنید و و قتی برمیگردید صفحه اول از همون جا دوباره پخش کنید.
اگر میخاید با دکمه چک کنید با ایجاد یک متغیر می تونید این کار رو انجام بدید. ( این حالتی که شما میخاید انجام بدید) . فقط برای چک کردن باید وقتی باشه که با حالت اولیه تون قاطی نشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا