چجوري با power poiny فايل exe بیرون بدیم

armanbm

کاربر VIP
سلام
چجوري با power poiny فايل exe بیرون بدیم
لطفا کمک !
مرسی
____
آرمان

amirhomayoun

Active Member
فکر کنم یه بار دیگه هم بحثش شده بود . البته یادم نیست که اینجا بود یا نه! اون موقع هم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم . هیچ نرم افزار به درد بخوری برای تبدیل power point به exe نیست . (یا حداقل من خبر ندارم!)

amirhomayoun

Active Member
چی؟ ایول اگه میدونی به من هم بگو . ولی فکر کنم که اشتباه میکنی!

armanbm

کاربر VIP
پسر اگه ميدونستم اينجا سوال ميكردم آخه ؟
لطفا اگه كسي ميدونه بگه
اگه هم كسي اطمينان داره كه نميشه لطفا بگه

مرسي
خدا نگهدار

amirhomayoun

Active Member
اقا ایول ! دمت گرم! یه چیز جالب! توی ورژنهای قدیمی powerpoint این ویژگی که الان میخوام بگم نبود!
الان که تو گفتی رفتم سراغش(بعد از این که powerpoint 2003 ) رو ریختم سر وقتش نرفته بودم!)

ببین برو توی powerpoint پروژه ات رو باز کن بعد برو از توی منوی فایل packege for cd ... رو انتخاب کن . بعد توی پنجره باز شده copy to folder رو انتخاب کن . بعد پوشه ای که میخوای فایلهاتو بریزه توش انتخاب کن . بعد ok رو بزن . بعد برو توی پوشه ات و ببین ! برات فایل اصلی ppt رو save کرده به همراه یه سری فایلهای کم حجم که برای دیدن پروژ ه ات لازمه. کافیه که play.bat رو اجرا کنی تا برات حتی روی کامپیوتری که powerpoint نداره اجرا کندش.
حجم فایلهای لازم برای دیدن پروژه 4 مگه . با rar کردن به 1.8 مگ میرسه . پس حتی میتونی میل کنیش!
اگر هم خواستی که میتونی به جای انتخاب یه پوشه مستقیم بریزیش روی cd .

چیز خیلی جالبیه . ممنون ! به خاطر یاد آوری شما من هم دیدمش.

armanbm

کاربر VIP
آقا خيلي ممنون ميرم كه امتحانش كنم..
ولي شما تقلب كردي من بايد تشكر ميكردما :)

ولي دمت گرم خيلي خيلي كارت درسته ها
مرسيييييييييييييييييييييييييييييييي
بازم مرسي

PC man

Active Member
amirhomayoun گفت:
اقا ایول ! دمت گرم! یه چیز جالب! توی ورژنهای قدیمی powerpoint این ویژگی که الان میخوام بگم نبود!
الان که تو گفتی رفتم سراغش(بعد از این که powerpoint 2003 ) رو ریختم سر وقتش نرفته بودم!)

ببین برو توی powerpoint پروژه ات رو باز کن بعد برو از توی منوی فایل packege for cd ... رو انتخاب کن . بعد توی پنجره باز شده copy to folder رو انتخاب کن . بعد پوشه ای که میخوای فایلهاتو بریزه توش انتخاب کن . بعد ok رو بزن . بعد برو توی پوشه ات و ببین ! برات فایل اصلی ppt رو save کرده به همراه یه سری فایلهای کم حجم که برای دیدن پروژ ه ات لازمه. کافیه که play.bat رو اجرا کنی تا برات حتی روی کامپیوتری که powerpoint نداره اجرا کندش.
حجم فایلهای لازم برای دیدن پروژه 4 مگه . با rar کردن به 1.8 مگ میرسه . پس حتی میتونی میل کنیش!
اگر هم خواستی که میتونی به جای انتخاب یه پوشه مستقیم بریزیش روی cd .

چیز خیلی جالبیه . ممنون ! به خاطر یاد آوری شما من هم دیدمش.

یه کار دیگه هم میشه بکنی.یه برنامه هست به اسم Powerpoint to flash .دانلودش کن و نصبش کن بعد فایل ÷اور÷ونیت رو به swf تبدیل کن .س÷س در فلش ÷لیر رو رو به exe projector تبدیل کن.
این کار رو همیشه می کنم.و مشکل باهاش ندارم

جدیدترین ارسال ها

بالا