چاپ پوستر a3 با فرمت png یا jpeg

jafar1374

Active Member
سلام دوستان
ی پوستر a3 برا دوستم طراحی کردم ک با فرمت جي پگ حدودا بیست مگ میشه همین تصویری رو براش ارسال کنم برا چاپ کفایت میکنه دیگه درسته؟ چون فایل پی اس دی رو نميخام براش بفرستم. :)
سپاس از دوستاي خوبم

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
ی پوستر a3 برا دوستم طراحی کردم ک با فرمت جي پگ حدودا بیست مگ میشه همین تصویری رو براش ارسال کنم برا چاپ کفایت میکنه دیگه درسته؟ چون فایل پی اس دی رو نميخام براش بفرستم. :)
سپاس از دوستاي خوبم

اگه طرح تون رو اصولی طراحی کرده باشید مود رنگی اش cmyk ئه، نه rgb . چون انتخاب رنگ رو بر اساس ترکیب جوهر رنگی که روی کاغذ قرار می گیره انجام میدن، نه طیف نور.
فرمت png با مود رنگ rgb کار می کنه، نه cmyk و اصلا با cmyk چیزی رو ذخیره نمی کنه.
Jpeg هم برای فشرده سازی بهتر یکسری تغییرات روی رنگ میده که بجز تصاویر عکاسی مناسب چیزی که قراره چاپ بشه نیست.
برای همین برای طرح هایی که قراره چاپ بشه از فرمت tiff استفاده می کنند (که از cmyk پشتیبانی می کنه) نه jpeg و نه png.
دقت کنید که tiff می تونه هم چند لایه ذخیره بشه (مثل psd فتوشاپ) و هم تک لایه. Tiff فرمت استاندارد چاپخونه و طراحی های چاپی است.

jafar1374

Active Member
بله cmyk هستش حواسم نبود گفتم png, حالا ی سوال پس سايتايي ک پوستر طراحی میکنند و میخوان فایل نهایی رو به مشتری بدن اونم از طریق اینترنت حتما باید tiff یا psd بدن؟ اگه همه تنظیمات رو انجام بدن و فایل نهایی رو بصورت جي پگ بدن نمیشه چاپش کرد؟
چون حجم تيف یا پی اس دی خیلی زیاده نسبت به فایل جي پگ و فایل نهایی در ضمن قرار نیست گیرنده رو فایل کاری انجام بده

the_king

مدیرکل انجمن
بله cmyk هستش حواسم نبود گفتم png, حالا ی سوال پس سايتايي ک پوستر طراحی میکنند و میخوان فایل نهایی رو به مشتری بدن اونم از طریق اینترنت حتما باید tiff یا psd بدن؟ اگه همه تنظیمات رو انجام بدن و فایل نهایی رو بصورت جي پگ بدن نمیشه چاپش کرد؟
چون حجم تيف یا پی اس دی خیلی زیاده نسبت به فایل جي پگ و فایل نهایی در ضمن قرار نیست گیرنده رو فایل کاری انجام بده

معمولا TIFF می فرستند. TIFF چند جور فشرده سازی داره، در ضمن خودش رو هم میشه zip شده فرستاد. در فایلی که رنگ های CMYK انتخاب شده و قراره چاپ بشه
مود رنگ نباید تغییر کنه، تبدیل مود رنگ از CMYK به RGB یکطرفه است، اگه CMYK به RGB یا YCbCr تبدیل بشه دیگه اطلاعات رنگ CMYK قابل برگردوندن نیست،
رنگ طرح رسما خراب میشه. JPEG می تونه CMYK رو ذخیره کنه ولی حتی با کمترین فشرده سازی و کیفیت 100 درصد هم روی تصویر نویز می اندازه و رنگها رو تغییر میده.
اگه کیفیت چاپ براتون کمتر از حجم فایل اهمیت داره، JPEG ذخیره اش کنید، مرسوم نیست چون معمولا طراح کیفیت اثر شون رو برای حجم فایل کمتر قربانی نمی کنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا