چالش در طراحي سي دي آموزشي

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
من ميخواستم نظرتون رو درباره طراحي سي دي اموزشي بدونم.خواهش ميكنم هر نظري كه داريد بگين تا همه يه چيزي ياد بگيريم. يه سوالي برام پيش اومده بود ميخواستم نظر دوستان گلم رو بپرسم:
تا حالا سي دي هاي اموزشي اينتراكتيو رو ديدين؟ مثل اونهايي كه ماله شركته انياكه. بعضي از اين سي دي ها رو با دايركتور ساختن و مجموعه اي از عكسهاست.خوب ديين كه مثلا با كليك بر روي يه دكمه قسمتي از يه عكس تغيير ميكنه. حالا مشكل اينحاست كه مطمئنا براي اينكه يه قسمت از عكس عوض بشه كل عكس رو replace نميكنن و فقط همون قسمتي رو كه عوض ميشه عوض ميكنن ويه عكس كوچيك روي عكس بزرگ مياندازند.خوب حالا اگر تغييرات روي يك عكس زياد باشه چي ؟
در اين صورت مثلا بايد 20 يا 30 جاي عكس بزرگ رو با عكسهاي كوچيك كه تغيير رو نشون ميدن جايگزين كرد و در بعضي مواقع اين تغييرات در جاهاي مختلف هستند و نميتوان اونها رو روي هم replace كرد. دز اين موقع حافظه با عكسهاي كوچيك كوچيك پر ميشه و ممكنه كه روي سرعت تاثير بذاره. در ضمن طراحي كردن به اين صورت خيلي سخت ميشه.
حالا ميخواستم نظرتون رو در اين رابطه بپرسم ايا طراحي با عكسهاي كوچيك در سرعت تاثير نميذاره؟
ممنون از دوستان گلم

mojtaba1339

Active Member
برای اینکه بفهمی عکس کوچیکی که باید روی قسمتی از عکس بزرگ قرار بگیره کجا باید بیاد، می تونی مختصات عکس بزرگ رو بگیری و مختصات عکس کوچک رو بر اساس او تنظیم کنی مثلا اگه 300 شد 200 ، اونوقت عکس کوچک هم 100 تا پایین تر بیاد!
در مورد پر شدن حافظه هم که دایرکتور همه جور توابعی داره! می تونی هروقت که بخوای رم رو آزاد کنی یا اعضا رو آنلود کنی.

nima_dir

Active Member
سلام محتبي عزيز
من مشكلي با انداختن عكس روي عكس بزرگ ندارم
من مشكلم با زياد شدن اين عكسهاست كه ممكنه تغييرات زياد باشن
اگر شما بخواهيد كه يه سي دي مثل سي دي انياك طراحي كنيد ايا از اين راه استفاده ميكنيد يا از يه راه ديگه؟
ممنون از اينكه جوب دادي
راستي از محمد كاوه خبر داري؟ اصلا چند وقته به پيامهاي خصوصيش هم جواب نميده
موفق باشيد

iman1981

Member
میتونی از چند تا اسپرایت لینک شده به member خارجی استفاده کنی بعد member های اونها را بصورت realtime عوض کنی اینجوری بدون اینکه همه را بریزی توی رم تونستی کار را انجام بدی

جدیدترین ارسال ها

بالا