پی اچ پی تحت شبکه

apadana34

Member
ایا با پی اچ پی می شه تحت شبکه برنامه نوشت . من میخوام برنامه ای تحت شبکه با بانک اطلاعاتی داشته
باشم که فقط تحت شبکه باشه و تحت وب نباشه ان هم به لحاظ امنیت اطلاعاتش

felix

Member
ایا با پی اچ پی می شه تحت شبکه برنامه نوشت . من میخوام برنامه ای تحت شبکه با بانک اطلاعاتی داشته
باشم که فقط تحت شبکه باشه و تحت وب نباشه ان هم به لحاظ امنیت اطلاعاتش
اگه فقط به خاطر امنیتش هست یه برنامه تحت وب بنویس بعد رو سرور آپلود نکن با سرور مجازی تحت شبکه ازش استفاده کن :rose:

apadana34

Member
اره امنیت اطلاعات برام مهم است.
با توجه به اینکه من در یک شرکت تجاری هستم این طور سازمانها معمولا براشون چه کار می کنن انها هم همین کار
را می کنند. من می خوام برنامه ام استاندار کافی برای امنیت اطلاعاتش رعایت بشه .
ظاهرا باید یکسری اصول برنامه سازی تحت شبکه را برای امنیت رعایت کنم بعد بیام زبان برنامه سازی را انتخاب کنم
یا نه اول باید زبان برنامه سازی را انتخاب کنم.
برای این طور کارها که می شه گفت اتوماسیون داخلی است از چه زبانی به طور استاندار استفاده می کنند.

felix

Member
اره امنیت اطلاعات برام مهم است.
با توجه به اینکه من در یک شرکت تجاری هستم این طور سازمانها معمولا براشون چه کار می کنن انها هم همین کار
را می کنند. من می خوام برنامه ام استاندار کافی برای امنیت اطلاعاتش رعایت بشه .
ظاهرا باید یکسری اصول برنامه سازی تحت شبکه را برای امنیت رعایت کنم بعد بیام زبان برنامه سازی را انتخاب کنم
یا نه اول باید زبان برنامه سازی را انتخاب کنم.
برای این طور کارها که می شه گفت اتوماسیون داخلی است از چه زبانی به طور استاندار استفاده می کنند.

100% شما اول باید نوع زبان برنامه نویسیت رو انتخاب کنی
من به شما برای وب همون برنامه های اسکنر و برای شبکه فقط مطالعه رو پیشنهاد میکنم که کتابهاش هم کم نیستند

apadana34

Member
1-برای شبکه زبان استاندار چیه ؟
2- با توجه به اینکه من هدفم در اخر ساخت یک اتوماسیون داخلی ساده و برنامه های جانبی مبتنی بر بانک اطلاعاتی
تحت شبکه است وبا توجه به اینکه حجم اطلاعات و مطالب بالاست ایا نمونه یا راهنما یا چیز دیگری است که من بدانم
باید از کجا شروع کنم و چه کار کنم تا برنامه های استاندار و مهندسی طراحی کنم و بسازم ؟

Masoud1365

مدیر انجمن
هر زبانی میتونی انتخاب کنید ! اگر میتونی سرور رو خودت کانفیگ کن و php رو روش نصب کن و الا آخر !

apadana34

Member
من می خوام با دلفی 7 این برنامه تحت شبکه را بنویسم . ضمنا می خوام از برنامه VmWare برای سرور استفاده کنم .

Masoud1365

مدیر انجمن
راستش من به هیچ وجه دلفی رو پیشنهاد نمیدم !
شما فکر گسترش برنامه رو هم بکنبد برنامه نویس دلفی کم هست ! حداقل برید سراغ c# !

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

معمولن این جور کارها رو با #C انجام میدن، به خاطر سادگی ، اینکه برای ساخت برنامه زمان کمتری از برنامه نویس گرفته میشه، فراوون بودن سورس و کتابخونه و ... البته اگه شبکه ماکروسافتی هست ( که معمولن هم هست! ).

اما ++c یه چیز دیگست و اگه زمان دارین، پیشنهاد می کنم اونو یاد بگیرین که بعدن باهاش می تونید برنامه های کراس پلتفرم (روی همه سیستم عامل ها اجرا میشه) بنویسید.

PHP هم خوب جواب میده، ولی خُب قدرت محاسباتی بالایی ها بیشتره. دیگه اینکه شاید کارمندا خوششون نیاد که کارها رو داخل مرورگر انجام بدن و مسئله آخر، real time بودن برنامه هست که با PHP یکم کار می بره! اگه با این مسائل مشکلی ندارین، PHP بهترین انتخاب هست چون که دستتون توی طراحی ظاهر سایت بی نهایت بازه، ایجاد تغییر توی برنامه و رفع باگ هاش بی نهایت سریع ئه( کافی فایل های روی سرور رو ویرایش کنید) مهم نیست که کارمند از چی استفاده می کنه، فقط یه مرورگر کافیه تا همه کار بتونه انجام بده و الخ...

از لحاظ حجم داده ها، خیالتون راحت باشه، Mysql بسیار قدرتمند هست.

پ.ن: میگم الان حرفام متناقض بود؟

موفق باشی

apadana34

Member
من به سایت احتیاج ندارم . من توی قسمت پشتیبانی یک شرکت هستم که حداقل 50000 تا مشتری داره . برای این مشتری ها و برای اینکه از پس پاسخگویی و رفع مشکلشون بر بیام . احتیاج به یکسری برنامه دارم که application باشه و روی سیستم خودم برای جمع کردن مشتری ها باشه اما چون خودم نمی تونم تمام کارها را انجام بدم مجبورم یکسری برنامه از جمله یک اتوماسیون ساده داشته باشم که با دو کارمندم بدانیم کارهایی که باید گروهی انجام بدیم از پسش بر بیاییم . از طرفی من برنامه هایم احتیاج به امنیت اطلاعات دارند. من یک کارمند
دارم که لیسانس کامپیوتر است بگذریم که من به مدرک کامپیوتر برای این جور کارها اهمیت نمی دم . اما می خوام بش وقت بدم تا ببینم می تونه این برنامه ها را برام بسازه یا نه . با این تفاسیر من احتیاج به برنامه هایی دارم که روی سیستم خودم یا نهایت تحت شبکه با دو کارمنددیگرم باشه . با توجه به این توضیحات راهنمایی هایی که می دانیدبم بکنید از جمله زبان برنامه نویسی یا منابعی برای این کار.

Domanjiri

Well-Known Member
من یک کارمند
دارم که لیسانس کامپیوتر است...

خُب ایشون اگه واقعا این مدرک رو داشته باشه ( فرقی نمی کنه نرم خونده باشه یا سخت یا آی تی!) ++c و java رو بلد هست، با همینا هم میشه چیزی که میخواین رو به بهترین شکل پیاده کرد.

موفق باشین

apadana34

Member
یعنی می شه بهشون اعتماد کرد . با توجه به اینکه در دانشگاهها تئوری درس می دن. تازه اینم که برنامه نویس حرفه ای نیست. خودش مایل است که با دلفی این کار را بکنه ولی من می خوام بهش بگم با c# این کار را بکنه

k2-4u

Well-Known Member
و البته اگر در اون سازمان مورد نظر یک سرور راه اندازی کنید
و . بعد سیستم رو کاملا تحت وب درست کنید
از نظر امنیتی بهترین میشه
چون اگر بخوای از نرم افزار استفاده کنی به هر حال
باید به دیتابیس متصل بشه و مسایل خاص خودشو داره

apadana34

Member
منظورتون از مسائل چیه ؟ یعنی از لحاظ امنیتی با توجه به اینکه من اطلاعاتم مهم است موردی پیدامی شه.
یک مورد دیگه اینکه من این برنامه را برای سه سیستم احتیاج دارم و سروری در کار نیست .
و یک مورد دیگه اینکه من می خوام از vb.net اسفتاده کنم از لحاظ قدرت و امنیت اطلاعات چطوره ؟ اصولی است

جدیدترین ارسال ها

بالا