راستیتش من هم هر کاری به عقل ناقصم رسید کردم ولی نشد
یه خروجی obj ازش گرفتم باز روش تست کردم نشد بعد اون obj رو بردم تو مکس بعد از وارد کردن به مکس قسمت ساعد دست نرمالش بهم ریخت به صورتی که توی تنظیمات edit poly هم flip میکردم نرماش عوض نمیشد که فهمیدم باگ افتاده توش بعد دو قسمت رو از هم detach کردم ، به محض detach کردن نرمال قسمت ساعد دست برگشتولی وقتی دوباره با همون کف دست attach ـش کردم نرمالش بهم ریخت باز دوباره جداشون کردم و یه box ساختم و ساعد دست رو به box وصل کردم نه box رو به ساعد چون با این کار باعث میشیم چون box یه جسم ساده و نمیزه باگ های اون جسم مشکل دارمون رو بگیره و بعد کف دست رو بهش وصل کردم و نرمال ساعد سرجاش بود و به راحتی هر چه تمام تر bridge شدن به هم.
همین کار ها رو تو مایا کردم ولی اتفاقی نه افتاد خیلی خیلی تست زدم تو مایا ولی نشد.
حق یارت
مرسی که وقت گذاشتید.
من بالاخره مساله رو حل کردم! بذارید بگم چجوری به نتیجه رسیدم:
اون faceهای چند ضلعی رو پاک کردم و خواستم با Polygon to Append tool تک تک Border edge ها رو به هم وصل کنم که دیدم که همچنان برعکس وصل میکنه. گفتم شاید مشکل از Face های کناری باشه، دوباره Face Normal ها رو روشن کردم، دیدم نرمالهای فیسهای کناری ساعد به بیرونه اما نرمالهای فیسهای کناری دست رو به داخله. نرمالهای دست رو هم Reserve کردم، بعد یبار دیگه تست کردم با Bridge دیدم مثل گٌل وصل میکنه!
البته، نگرانم همونطور که دوستان گفتن مشکل توپولوژی پیدا کنم. منم حواسم به این قضیه نبوده.
اول که دست رو آماده Combine کردن با ساعد کردم دیدم تعداد Edge های دست 28 تاست و ساعد 20 تا. خلاصه با Polygon Split Tool چند بار Face های کناری آخر اون رو به دو قسمت تقسیم کردم!
اگه یه وایر بذارم همه چی دستتون میاد:
http://img.majidonline.com/pic/279364/Fullscreen capture Monday 1382012 100626 AM.jpg
--------
به نظر خودم از این مدل صرف نظر کنم و کف دست یا ساعد رو دوباره مدل کنم...
توپولوژیست ها(!)، عوضش کنم؟