قالب پیچک با پلاگین IvyGenerator

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام :rose:

این کارو بیشتر به عنوان تست نرم افزار IvyGenerator انجام دادم
ممکنه بعضی از اساتید بشناسیدش ولی برای دوستانی که اطلاع نداشتن شاید مفید باشه :wink:
ورودی که می گیره objهست این خودش یه نقطه قوت حساب می شه یعنی تقریبا با همه ی برنامه های 3 بعدی سازگاره :)

بتون پیشنهاد می کنم که حتما باش کار کنین
تو لینکی که پایین دادم برین،بیشتر ازش سردر می یارین

لینک سایت و دانلود نرم افزار
کد:
http://graphics.uni-konstanz.de/~luft/ivy_generator/

پیوست ها

• test-planet-.jpg
    test-planet-.jpg
    386.9 کیلوبایت · بازدیدها: 76
آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
آقا مهران من دانلود کردم عالی بود البته برای دوستانی که سر نزدن باید بگم که آموزش هم داره که خیلی راحته.

فقط یه سوال ایمپرت که می کنیم متریال ها را خودش جدا نمیده حتما باید برگ ها و شاخه را جدا انتخاب کنیم و بهش متریال بدیم ؟

Mandana

Active Member
این برنامه پلاگین مختص مکس هم داره مزیتش هم اینه هم نسبت ها درست ترن هم میشه انیمیتش کرد(انیمیشن یه پیچک که میپیچه دور یه چیزی و میره بالا) و هم متریالاش درسته.بعلاوه بجای برگها میتونین بهش اجسام دیگه مثل قوری نسبت بدین:green::rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
آقا مهران من دانلود کردم عالی بود البته برای دوستانی که سر نزدن باید بگم که آموزش هم داره که خیلی راحته.
مرسی که وقت گذاشتی کوروش جان :rose:
مرسی جالب بود ممنون:rose::rose::rose:
قابل نداشت دوست عزیز :rose:

فقط یه سوال ایمپرت که می کنیم متریال ها را خودش جدا نمیده حتما باید برگ ها و شاخه را جدا انتخاب کنیم و بهش متریال بدیم ؟
چرا وقتی تو مکس ایمپرت کنی تو پنجرهmaterial خودش اتوماتیک وار متریال رو ساخته فقط باید شما تکسچر opacity رو بهش جداگونه بدی که برگها دور سفید نداشته باشه
دیگه لازم نیست بشینی به تک تک برگها متریال بدی :wink:
فقط فکر کنم باید جدول متریالتو به حالت کلاسیک یا همون compact material editor تغییر بدی

این برنامه پلاگین مختص مکس هم داره مزیتش هم اینه هم نسبت ها درست ترن هم میشه انیمیتش کرد(انیمیشن یه پیچک که میپیچه دور یه چیزی و میره بالا) و هم متریالاش درسته.بعلاوه بجای برگها میتونین بهش اجسام دیگه مثل قوری نسبت بدین:green::rose:

مرسی برا اطلاع رسانی :rose:
شما خودت باش کار کردی؟

• Like
Reactions: men

men

Well-Known Member
سلام به همه.تا ما اومدیم دانلود کنیم لینکش منفجر شد.
ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا