در حالت ویرایش Mesh برای اینکه دو Element را به هم پیوند دهیم چه راهی هست؟
benyamin_pc Well-Known Member Mar 27, 2007 #1 در حالت ویرایش Mesh برای اینکه دو Element را به هم پیوند دهیم چه راهی هست؟
hamed-ddd Well-Known Member Mar 27, 2007 #3 باید از wide یا Collapse استفاده کنی کلیک کنید تا باز شود... امین ...جون من بگو این WIDE چیه ؟؟؟ کجاست؟؟؟
باید از wide یا Collapse استفاده کنی کلیک کنید تا باز شود... امین ...جون من بگو این WIDE چیه ؟؟؟ کجاست؟؟؟
benyamin_pc Well-Known Member Mar 27, 2007 #4 چیزی به نام Wide ندیدم کجاست؟ Collapsam که می زنم کلا" Elementam حذف میشه همینجا از دوستانی که زحمت می کشن و جواب سوالی رو می دن خواهش می کنم این عیزیزان که زحمت جواب دادن رو می کشن حداقل در حد مختصری هم توضیح بدن
چیزی به نام Wide ندیدم کجاست؟ Collapsam که می زنم کلا" Elementam حذف میشه همینجا از دوستانی که زحمت می کشن و جواب سوالی رو می دن خواهش می کنم این عیزیزان که زحمت جواب دادن رو می کشن حداقل در حد مختصری هم توضیح بدن
امین تری دی Active Member Mar 27, 2007 #6 ببین دوست عزیز Wide : هم در poly و هم در Mesh موجود هستش. برای استفاده ازش هم کافی که یک ورتکس از Element اول و یک ورتکس از Element دوم دقیقا رو به روی هم دیگه رو Select کنی و بعد گرینه Wide رو بزن تا به هم متصل بشن اگر به هم متصل نشدن میران عدد Wide رو بیشتر کن
ببین دوست عزیز Wide : هم در poly و هم در Mesh موجود هستش. برای استفاده ازش هم کافی که یک ورتکس از Element اول و یک ورتکس از Element دوم دقیقا رو به روی هم دیگه رو Select کنی و بعد گرینه Wide رو بزن تا به هم متصل بشن اگر به هم متصل نشدن میران عدد Wide رو بیشتر کن
hamed-ddd Well-Known Member Mar 28, 2007 #9 الله اکبر مملی خدا خیرت بده امین خدا رو خوش میاد تری دی مکس رو تحریف و خلق الله منحرف کنی اگر weld باشه با target weld هم میشه(کلیک و دراگ) آخرین ویرایش: Mar 28, 2007
الله اکبر مملی خدا خیرت بده امین خدا رو خوش میاد تری دی مکس رو تحریف و خلق الله منحرف کنی اگر weld باشه با target weld هم میشه(کلیک و دراگ)