پیش فرض کردن vray mtl در material editor

mortezan

Active Member
سلام هیچ راهی نداره که متریال پیشفرض material editor تبدیل به vray mtl بشه؟ خیلی خسته مسخره هست هی بریم واسه تک تکشون انتخاب کنیم...

Hidden Dragon

کاربر فعال
mortezan سلام،

یه توصیه دوستانه و خیلی مهم ،متریال ادیتور Compact در مقابل متریال ادیتور Slate حکم کار کردن تو محیط Dos در مقابل کار کردن تو ویندوز 8.1 رو داره

روی ماه و خستش رو ببوس و اجازه بده بره استراحت کنه و لذت بهره مندی از مزایای Slate رو بیش از این به تاخیر ننداز که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.

موفق باشی

Orion Nebula

New Member
از این اسکریپت استفاده کن :
ضمنا برای اینکه پیشفرض مکس بر روی ویری باشه از منو Customize گزینه Custom UI and Default Switcher رو انتخاب و Initial setting رو روی MAX.vray بزار تا همیشه متريال ادیتور بر حسب ویری باشه.

پیوست ها

• MultyConverter.rar
    115 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • Default Swicher.jpg
    Default Swicher.jpg
    52.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

mortezan

Active Member
mortezan سلام،

یه توصیه دوستانه و خیلی مهم ،متریال ادیتور Compact در مقابل متریال ادیتور Slate حکم کار کردن تو محیط Dos در مقابل کار کردن تو ویندوز 8.1 رو داره

روی ماه و خستش رو ببوس و اجازه بده بره استراحت کنه و لذت بهره مندی از مزایای Slate رو بیش از این به تاخیر ننداز که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.

موفق باشی

سلام عزیز
ولی من اصلا تا الان با این حالت کار نکردم به نظرم میرسه خیلی سخت تره... نیست؟جایی برای آموزشش پیدا میشه؟

Hidden Dragon

کاربر فعال
mortezan عزیز سلام،

تو وب و بویژه Youtube تا دلت بخواد آموزش در موردش وجود داره و بر خلاف قیافه پیچیدش به مراتب کار کردن باهاش ساده تر از Compact هست، مخصوصا برای تولید متریالهای پیچیده.

ضمنا اگر فرصت کردم تو همین اسفند ماه یه آموزش ویدیوئی ازش تهیه میکنم و تقدیم شما دوستان میکنم که راحت تر بتونید ازش استفاده کنید.

موفق باشید.

abbasi_0912

Active Member
سلام عزیز
ولی من اصلا تا الان با این حالت کار نکردم به نظرم میرسه خیلی سخت تره... نیست؟جایی برای آموزشش پیدا میشه؟

دوست عزیز این راهی که دوستمون Orion Nebula گفت رو برید همه چیز حل میشه، سعی کنید یکمی با اینترفیس و محیط خود نرم مکس بیشتر آشنا بشید
این راه همون راهی هست که دوست عزیزمون Orion Nebula گفته، فقط یکم تصویرش بهتر میتونه راهنمایی کنه
بعد از انجام مراحل یک بار 3ds max رو ببندید و دوباره باز کنید، دفعات بعدی هر موقع نرم افزار مکس رو باز کنید هم نرم افزار روی موتور رندر vray ست شده هم پنجره متریال ادیتور

Screenshot_6.png

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا