پیشنهاد یک سیستم

میخ.ام سیتمم رو ارتقاء بدم چون توی انمیمت کردن که میرم سیتممم خیلی کنده وای به حالی که کاراکترهایی که ساختم high poly باشند : سیستمم الانم cpu:Cor i3 مادر بردش که گند بش بزنن asrock رم هم 4 گیگ ولی میخوام تعویضشون کنم خودم ابتدا رم مورد نظرم و مادر برد و در آخر سی پس یو دنبال رمه با برند خوب هستم corsair یا gskill و یک مادر برد خوب که بعدا بتونه همی چی رو ساپورت کنه قدرت خریدم رو هم پایین حساب کنید . ابتدا میخواستم بدونم با این سیستم میتونم پروزه انیمیشن 40 ثانیه ای که برا دانشگاه قراره بسازم تمومش کنم بعد یک سیستم بهم پسشناد بدید یکی قیمت متوسط و یکی هم نسبا خوب :دی

برای اینکه بهفهمی سیستمت می تونه رندر کنه کافیه یک فریم تقریباْ سنگین رو انتخاب کنی و رندر کنی مثلاْ اگه زمان رندر یک فریم شد سی ثانیه در نتیجه ۲۴ فریم برابر ۲۴*۳۰ = ۷۲۰ ثانیه میشه هر ۲۴ فریم برابر یک ثانیه است حالا برای انیمیشن ۴۰ ثانیه ایی باید محاسبه کنی . پس اول یک فریم رو رندر کن ببین چقدر زمان می بره بعدش اگه زمان رو توی کل فریم هات ضرب کنی زمان کل رندر برحسب ثانیه رو میگیری : ( ۴۰ ثانیه برابر ۹۶۰ فریم میشه 40*24 )
۹۶۰*۳۰
در مثال بالا فرض کردم زمان رندرت ۳۰ ثانیه است ‌( تقریباْ ۳۰۰۰۰ ثانیه میشه و برابر ۴۸۰ دقیقه) البته یه کار درست و حسابی معمولا بیشتر از ۳۰ ثانیه زمان رندر می خواد

------------------

در مورد سیستم تو لینک زیر کلی حرف زدیم

http://forum.majidonline.com/threads/207276-راهنمایی-سخت-افزاری

جدیدترین ارسال ها

بالا