پیشنهاد کار

Navid4d

Member
سلام ....
من برای انجام یک پروژه مدیریت تبلیغاتی ؛ نیاز به یک برنامه نویس دارم که توانایی ایجاد یا سفارشی سازی یک CMS و یک برنامه VB رو داشته باشه ...
دوستانی که مایل به همکاری میباشند لطفا شرایط زیر را مطالعه و در صورت توافق با ایمیل من تماس بگیریند تا مقدمات کار را فراهم آورم ...

1 - خبر ایجاد این پروژه باید محفوظ بماند ...
2 - برنامه نویس حق فروختن این برنامه را به غیر ندارد ...
3 - پرداخت حق الزحمه برنامه نویس حداقل 2 و حداکثر 4 ماه بعد از پایان پروژه میباشد ..

دوستان وب مستری که من رو میشناسد ؛
اگر در انجام این پروژه با ما همکاری کنند ؛ خدمات ویژه ایی به آنها داده میشود ....

اطلاعات بیشتر با ایمیل ....

siavashmusic

Active Member
مورد سوم گفتيد حق الزحمه بعد از 2 يا 4 ماه بعد از پايان پروژه؟!!! يعني هيچ پرداختي تا اون موقع نداريد؟

mrj_60

Member
فكر مي كنيد با اين شرايط كسي مياد ؟؟؟
نوشتن يا سفارشي سازي حداقل 6 ماه وقت مي بره تا يه سيستم ترو تميز بشه 2 ماه بعد هم كه حقوق ميدين
اگه شما بودين كار مي كردين ؟؟؟

mrj_60

Member
اگه بخواي من مي تونم برات كار كنم ولي به شرطها و شروطها
اولش اينه كه پيش پرداخت داشته باشي

YTERROR

Active Member
دوست عزیز چرا همه فکر می کنند مغزشون از بقیه بیشتر کار می کنه مطمن باش فکر شما هم خیلیا قبل شما کردن ولی دیدن ارزش انجام نداره و اگه به برنامه نویس هم بگید دیگه نتیازی به شما نداره خودش انجام میده

در کل بهتره همیشه قبلش پول بدید تا برنامه نویش موظف بشه برای شما کار کنه

Navid4d

Member
نوشتن يا سفارشي سازي حداقل 6 ماه وقت مي بره تا يه سيستم ترو تميز بشه 2 ماه بعد هم كه حقوق ميدين
اگه شما بودين كار مي كردين ؟؟؟
من میتونم تو نوشتن پروژه کمک کنم ؛ نهایت 20 روز طول میکشه ...
اگه طرفم رو میشناختم ؛ آره

Navid4d

Member
اگه بخواي من مي تونم برات كار كنم ولي به شرطها و شروطها
اولش اينه كه پيش پرداخت داشته باشي
قربان شرایط رو من تعیین میکنم ؛
اگر مایل به همکاری بودین ... بعنوان یه دوست مجید آنلاینی نهایت همکاری رو با شما میکنم
اگر هم نمیتونین شرایط رو قبول کنید ... که هیچ ;)

Navid4d

Member
دوست عزیز چرا همه فکر می کنند مغزشون از بقیه بیشتر کار می کنه مطمن باش فکر شما هم خیلیا قبل شما کردن ولی دیدن ارزش انجام نداره و اگه به برنامه نویس هم بگید دیگه نتیازی به شما نداره خودش انجام میده

در کل بهتره همیشه قبلش پول بدید تا برنامه نویش موظف بشه برای شما کار کنه

متاسفانه من خاطره خوشی از شما ندارم ....
و ترجیح میدم با شما بحثی نکنم ...

خودتون هم میدنید که این کدورت رو شما ایجاد کردین ( با بهایی ناچیز .... )

جدیدترین ارسال ها

بالا